Rețete

Gustări de petrecere pentru o seară de fotbal – aperitive la Campionatul European

Gustări de petrecere -haeppchen-fotbal-em-france-2016

Campionatul European este poate cel mai important eveniment pe care mari și mici îl adună în fața ecranelor din toată Europa. 24 de echipe, 6 grupe, 51 de jocuri, o lună – acestea sunt cifrele, dar emoția este enormă și un motiv bun pentru a sărbători, mai ales când echipa germană va juca în siguranță pe 12, 16 și 21 iunie. Desigur, nu puteți primi oaspeți în fiecare seară, dar pregătirea pentru o seară de fotbal nu necesită atât de mult timp. Sfaturi utile și ce rețete simple pentru delicioase Gustări de petrecere vă dezvăluim pentru a vă face timpul EM mai relaxat și mai gustos.

Gustări de petrecere – pregătiți-vă mai întâi

Gustări de petrecere -haeppchen-fotbal-em-delicioase-rețete-simple

Exact Datele meciurilor de fotbal sunt cunoscute cu mult înainte de evenimentul propriu-zis. Dacă sunt așteptați mulți oameni pentru seara de fotbal, merită să începeți pregătirea cu săptămâni înainte. Dar dacă nu veți primi atât de mulți oameni, cu 1-2 zile înainte ar fi suficient pentru voi. Vă oferim câteva sfaturi despre modul în care vă puteți pregăti corect în cel mai scurt timp posibil.

 • Furnizați echipamente suficiente – mobilierul pliabil și pliabil poate crea spațiu pentru mai multe persoane în orice moment.
 • Veselă – este mai bine să folosiți veselă de unică folosință pentru a vă salva că trebuie să faceți vasele și să vă ordonați seara târziu. (Oamenii care iubesc mediul înconjurător au nevoie doar de ceva fabricat din materiale degradabile organic.)
 • Băuturi – indiferent dacă primiți băuturi sau dacă toată lumea aduce ceva, asigurați-vă că aveți suficiente facilități de răcire.
 • Lista de cumparaturi – mâncăruri cu degete delicioase și gustări de petrecere sunt cea mai bună idee pentru o seară de fotbal, întrucât fiecare poate lua orice vrea și îți scapi de grija de a te plimba și a servi. Faceți o listă de cumpărături cu ingredientele utilizabile și obțineți-le cu o zi înainte.

Pentru gustările de petrecere trebuie să mergeți la cumpărături cu o zi înainte

Gustări de petrecere -haeppchen-fotbal-em-veselă de unică folosință-garnitură-servire

Probabil toată lumea va pregăti specialități la grătar pentru o seară de fotbal. Le puteți cumpăra marinate gata făcute și pur și simplu le aruncați pe grătar. Fii original și oferă oaspeților tăi ceva nou. Gustul tuturor este greu de lovit, motiv pentru care mușcăturile delicioase sunt întotdeauna o idee bună. Veggie, condimentat sau cu carne – există ceva pentru toată lumea și vă puteți ajuta, încercați puțin din toate. Pentru a obține exact suma corectă, Nestlè Marktplatz vă sfătuiește să planificați în jur de zece până la doisprezece tartine pe adult și patru până la șase pe copil.

Gustări de petrecere pentru orice gust

petreceri-gustări-gustări-fotbal-em-frigarui-mozzarella

Ar fi foarte imaginativ pentru seara de fotbal dacă ai aranja micile mușcături tematic în farfuria de servit sau le-ai colora cu ajutorul coloranților alimentari. Culorile Italiei pot fi evocate cu o frunză de busuioc, roșii și brânză. Puteți reprezenta cu ușurință negrul din culorile germane cu tăiței sepia, roșu și galben pot fi reproduse din salam sau roșii și brânză cheddar. Toate gustările de petrecere pentru seara de fotbal pot fi servite ca un meniu cu 3 feluri de mâncare și care pot fi preparate ca preludiu, altele pline și dulci ca desert. Vă oferim trei rețete inspiratoare.

Gustări ușoare și proaspete pentru petrecere – gustări cu roșii și mozzarella

petreceri-gustări-gustări-fotbal-em-roșii-mozzarella

Ingrediente pentru 12 porții:

 • 12 felii mici de pâine sau baghetă
 • 300g roșii cherry
 • 2 linguri de mozzarella
 • 180g pesto de busuioc
 • 5 linguri de ulei de măsline

Reduceți în jumătate sau sferturi roșiile cherry, tăiați mozzarella în cuburi și lipiți-le una după alta pe frigarui mici sau scobitori. Îmbrăcați frigarui de roșii și mozzarella cu ulei de măsline, sare și piper. Periați feliile de pâine sau baghetă cu aproximativ 3 linguri de ulei și prăjiți-le pe raftul din mijloc în cuptor la 220 de grade timp de 3-5 minute. Apoi periați cu pesto-ul de busuioc și serviți o frigăruie pentru fiecare crostini.

Gustări vegetariene, inimioase de petrecere pentru a mușca – briose aurii de spaghete

petreceri-gustări-gustări-fotbal-em-spaghete-paste-brioșe

Ingrediente pentru 8 porții:

 • 125g spaghete
 • 125g morcovi
 • 1 ceapă
 • 100g parmezan ras
 • 1 cutie de porumb
 • 1 lingura faina
 • 2 linguri de ulei de măsline
 • sare si piper
 • Ketchup pentru garnitură

Gatiti spaghetele conform instructiunilor de pe ambalaj sau folositi cateva din ziua precedenta. Curățați morcovii și tăiați-i felii în benzi subțiri cu un cojitor de legume. Scurgeți porumbul și tăiați ceapa în fâșii. Amestecați morcovii, spaghetele, ceapa și brânza, apoi amestecați cu făina și ouăle. Puneți amestecul rezultat în forme de brioșă și coaceți la 160 de grade timp de o jumătate de oră până când se rumenesc.

Gustări dulci de petrecere pentru desert – fructe de pădure cu ciocolată pe o frigăruie

petreceri-gustări-gustări-fotbal-em-desert-fructe-de-padure

Ingrediente pentru 10 frigarui:

 • 1 kg de fructe de padure, dar si fructe de sezon
 • 100g cuvertură de ciocolată neagră (sau altele după gust)
 • opțional – 45g migdale mărunțite

În funcție de dimensiune, fie lăsați fructele întregi, fie tăiați-le de mușcătură. Prăjește migdalele într-o tigaie antiaderentă și lasă-le să se răcească. Tăiați învelișul gros și încălziți-l într-o baie de apă. Dacă doriți, alternați fructele pe frigarui de lemn sau pur și simplu întindeți bucățile individuale pe hârtie de copt. Apoi stropiți cu cuvertura topită și presărați cu migdalele.