Rețete

Creați și umpleți pizza de Halloween creativ – păianjeni, fantome, mumii și multe altele

Există de fapt o ocazie pentru care pizza nu este ideală? Foarte probabil. Dar, pe măsură ce Halloween-ul se apropie chiar acum, am dori să vă prezentăm Pizza de Halloween. Nu este o rețetă specială. Puteți folosi cu ușurință rețeta preferată de aluat. Lucrul special este designul pizza și modul în care te poți juca cu forma bazei pentru a pregăti pizza diferit și pentru a se potrivi ocaziei.

Pizza de Halloween înfricoșătoare coaptă cu ochii în afara alimentelor

Esti curios? La fel ar trebui tu. Cu puțină imaginație și sugestiile noastre creative, puteți pregăti pizza înfiorătoare și în același timp oarecum amuzante cu care puteți impresiona nu numai copiii de la petrecerea de Halloween, ci chiar și adulții. Aceste bijuterii sunt aproape prea bune de mâncat! Fie că este dovleac, mumie, sărat sau dulce, lăsați următoarele idei să vă inspire sau să încercați orice rețetă de pizza de Halloween.

Pizza de Halloween – aluatul

Pizza de Halloween cu pânză de păianjen din brânză și păianjeni din măsline

Dacă pizza de Halloween trebuie pregătită în mod deosebit de rapid, puteți folosi aluat de pizza congelat și economisiți-vă timpul pentru a pregăti aluatul. În zilele noastre, și aluatul înghețat poate fi delicios, așa că, dacă ați găsit deja o marcă bună, nu ezitați să le folosiți.

Totuși, dacă doriți să pregătiți singur un aluat delicios de pizza, puteți alege între aluat cu și fără drojdie. Avem idei de rețete rapide pentru ambele variante pe care le puteți folosi dacă nu ați găsit încă o rețetă de aluat pentru pizza. Începem cu un aluat cu drojdie:

Faceți pizza de Halloween ca un monstru cu mulți ochi și dinți din salam

Pentru aproximativ 4 porții:

 • 450 g făină
 • 1/2 cub de drojdie (aprox. 21 g)
 • 250 ml de apă
 • 15 g de sare
 • 1 vârf de zahăr
 • 15 ml de ulei de măsline

Cernem făina într-un castron. Se amestecă restul ingredientelor într-un castron separat și apoi se adaugă la făină. Frământați un aluat neted, dar nu exagerați cu timpul de frământare. Împărțiți aluatul în 4 bile mai mici, ungeți-le ușor, apoi acoperiți-le și așezați-le într-un loc cald unde aluatul să poată sta timp de 2 până la 3 ore. Apoi, puteți lansa baza pentru pizza și completați-o după cum doriți.

Ideea simplă de pizza sub formă de dovleac cu salam

Aluat de pizza de Halloween Rețetă fără drojdie pentru 1 foaie de copt:

 • 400 g de făină
 • 260 ml apă
 • 1 pachet de praf de copt
 • 2 linguri ulei
 • 1 linguriță sare

Laptele poate fi folosit și în locul apei. Mai întâi puneți făina și praful de copt într-un castron și amestecați-le bine. Apoi adăugați ingredientele rămase și frământați un aluat neted. Deoarece praful de copt nu trebuie să se absoarbă, puteți prelucra aluatul imediat și economisiți-vă timpul de așteptare. Întindeți aluatul și acoperiți-l cu ingredientele preferate.

Rulează și acoperă

Sugestii creative pentru copierea cu aluat de pizza și toppinguri de pizza

Indiferent ce rețetă de petrecere de Halloween alegeți, partea extra distractivă este aici. Acum puteți lansa aluatul după cum doriți și îl puteți acoperi. Alegeți forma pizza clasică sau pregătiți mini pizza. De asemenea, puteți modela aluatul ca dovleci sau cranii. Îți poți lăsa imaginația să fugă și copiii tăi vor fi cu siguranță bucuroși să ajute la pregătirea pizza de Halloween.

Pregătește mumia

Idei creative de bricolaj pentru mumie, dovleac și păianjeni pentru petrecerea de Halloween

Ai vrea o mumie ca cea din poza de mai sus? Tăiați două bucăți de aluat în formă ovală de aproximativ aceeași dimensiune. Acoperiți una dintre cele două și acoperiți-o cu cealaltă. Rulați ușor marginile, astfel încât toppingul să nu se epuizeze. Ai un fel de pizza calzone, ca să zic așa. Acum mai ai nevoie de câteva benzi de aluat pe care să le folosești pentru a imita bandajul.

Instrucțiuni pentru o pizza calzone în formă de mumie

Așezați-le peste forma ovală, tăind excesul, lăsând o zonă pentru ochi. Pentru ochi, folosiți doar două inele de măsline (dimensiunile diferite funcționează și mai bine). Periați aluatul cu gălbenușuri și sunteți gata să coaceți pizza mumie.

Mai multe idei de design

Pizza rotundă clasică cu fantome și păianjeni pentru petrecerea de Halloween

În caz contrar, vă puteți juca cu ușurință cu topping și puteți crea motive care se potrivesc perfect cu Halloween-ul. De exemplu, pentru pizza de Halloween, puteți căuta freze de prăjitură adecvate (de exemplu, fantome) și le puteți folosi pentru a tăia forme din brânză și apoi pentru a le distribui peste aluat. Puteți face păianjeni cu măsline.

Pizza art cu Pennywise din filmul IT realizat din toppinguri de pizza

Tot cu brânză sau cu maioneză sau alt sos alb, o pânză de păianjen poate fi pictată pe pizza de Halloween. Dacă utilizați sos, cel mai bine este să faceți acest lucru după coacere. O adevărată operă de artă este Pizza Pennywise, pentru al cărei design s-au folosit doar toppinguri diferite. Doriți mai multe idei din care să vă puteți inspira? Uitați-vă la pozele noastre!

Pizza dulce de Halloween

Pizza dulce pentru petrecerea copiilor de Halloween sau ca idee de desert

Nu trebuie să fie clasica pizza consistentă. Ca desert sau pentru o petrecere pentru copii de Halloween, puteți alege și o alternativă dulce. Nu este oare pizza de Halloween din imaginea de mai sus extrem de originală și frumoasă de privit? Le puteți pregăti folosind următoarele ingrediente:

 • Aluat gata preparat pentru fursecuri sau aluat de casă
 • diferite dulciuri de Halloween
 • 350 g bucăți de ciocolată neagră
 • 3 linguri unt de arahide

Idei cu gem și marshmallows

Idee cu aluat de biscuiți, gem și marshmallows pentru petrecerea de Halloween

Rulați aluatul pentru biscuiți după cum doriți și coaceți-l conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Între timp, tocați dulciuri mai mari și pregătiți crema de ciocolată. Pentru a face acest lucru, topiți chipsurile de ciocolată și untul de arahide în cuptorul cu microunde (aveți grijă să nu ardeți nimic) sau într-o baie de apă. Întindeți ciocolata și crema de arahide pe aluatul finit și acoperiți cu dulciurile. Puneți pizza de Halloween în frigider până când ciocolata este pregătită.

Pânză de păianjen făcută din maioneză

Creați o pizza clasică cu o pânză de păianjen din maioneză

Tăiați fantomele din brânză

Asigurați-vă pizza de Halloween cu fantome din brânză ca topping

Lilieci din tortilla

Tăiați lilieci din tortilla și acoperiți pizza cu ele

Pizza de Halloween în formă de craniu

Pizza amuzanta de Halloween in forma de craniu cu salam, boia si branza

Mini pizza creative pentru Halloween

Coaceți pizza mici cu rețete simple și rapide

Rulează orice formă

Coaceți pizza mici și modelați-le în orice mod doriți, cum ar fi dovleceii, fantomele, pătratele sau cercurile

Idei pentru petrecerea copiilor

Mini pizza de Halloween cu fantome și sos de roșii ca mâncare degetului

Ideea de petrecere de Halloween pentru adulți cu măsline, roșii și busuioc

Mini pizza cu roșii, ardei iute și păianjeni din măsline sunt gustoase și decorative

Asociația pentru mumii din brânză

Pizza drăguță de mumie cu măsline și brânză