Rețete

Briose cu banane – o rețetă pentru cei care iubesc acest desert

Brioșele cu banane Pregătește rapid ideile Desert

Bananele sunt unul dintre cele mai populare fructe. Sunt foarte sănătoși și unul dintre avantaje este că pot fi păstrate pe tot parcursul anului. În plus, datorită formei sale compacte, se potrivește în aproape orice geantă și, prin urmare, poate fi luată cu ușurință în excursii și plimbări, la locul de muncă sau la școală. Și pentru că bananele sunt atât de delicioase, își găsesc locul și în atâtea rețete de desert. Oferă fiecărui desert o aromă și un gust unic. Avem o rețetă potrivită pentru asta Briose cu banane pentru tine căruia cu siguranță ar trebui să-i fii atent.

Briose cu banane – desert delicios

Coaceți tu brioșe de banane

Există desigur și alte variante de briose cu banane care folosesc fie ciocolată, fie muesli, dar în acest articol vă prezentăm o rețetă în care bananele joacă rolul principal. De asemenea, este ideal dacă nu aveți atât de mult timp, dar aveți totuși chef de desert, deoarece Briose cu banane sunt rapide și ușor de pregătit. Ești un fan al bananelor? Atunci nu ratați aceste brioșe aromate și începeți imediat!

Ingredientele pentru brioșele de banane necesită:

Briosele pregătesc rapid desert delicios

– 1 1/2 cesti de ceai de faina

– 2 banane coapte

– 1 esență de vanilie sau 1 pachet de zahăr vanilat

– 1 ceașcă de ceai cu zahăr

– 1/2 ceașcă de ceai de ulei

– 1/2 ceașcă de quark

– 1 ou

– 1 pachet de praf de copt

Timp de preparare: 20 minute

Timp de coacere: 30 minute

Și așa este pregătit aluatul pentru brioșele de banane:

Coace deserturile brioșele pregătesc idei

1. Mai întâi ar trebui să cerneți făina și praful de copt. În acest fel, Briose cu banane și mai aerisit și mai liber. Puteți sări peste acest pas dacă vă grăbiți.

2. Briose cu banane – Puneți ouăle și zahărul într-un castron și amestecați-le cu un mixer până se spumează. Apoi adăugați celelalte ingrediente lichide. Acestea sunt uleiul și cașul. Se amestecă totul bine. Apoi adăugați amestecul de făină, amestecând continuu. În cele din urmă, amestecați zahărul vanilat și bananele cu o lingură.

Coaceți brioșe de banane

Brioșe delicioase rețete rapide

3. Acum pregătește tigaia pentru brioșe, pentru că a sosit timpul să faci aluatul Briose cu banane a umple. Dacă acest lucru este fabricat din silicon, este suficient dacă îl ungeți cu unt sau margarină și puteți omite căptușelile tipice de hârtie. Dacă utilizați în schimb o matriță din teflon, vă recomandăm căptușelile de hârtie. În ambele cazuri, trebuie să umpleți matrițele doar până la 2/3. Crește în timpul coacerii și se poate revărsa sau cantitatea mare de aluat înseamnă că nu poate fi coaptă bine.

4. Preîncălziți cuptorul la 180 de grade. Cel mai bun lucru de făcut este să îl porniți atunci când începeți pregătirea, pentru a nu mai trebui să așteptați după aceea. Glisați Briose cu banane in cuptor. Ar trebui să fiți gata în 20-25 de minute. Pentru a fi sigur, puteți folosi și o scobitoare pentru a verifica dacă brioșele sunt terminate. Le permite Briose cu banane Se răcește înainte de servire.

Ești un fan al brioșelor și nu te poți sătura de ele? Apoi încercați celelalte rețete de briose!