Rețete

Asigurați-vă propria bază de tort – rețete simple de bază, cu și fără coacere

Asigurați-vă propriile rețete-idei-sfaturi-desert

Baza de tort este un element important al tortului și, prin urmare, trebuie aleasă corect și pregătită cu atenție. Dar care este cel mai bun mod de a face baza de tort? Există multe variante diferite pentru a alege pentru a pregăti un desert delicios. În acest articol am reunit câteva dintre aceste variante pe care le puteți utiliza pentru a crea un Asigurați-vă baza de tort deci ai alegeri grozave data viitoare.

Creați-vă propria bază de tort vienez – o bază delicioasă de burete

Asigurați-vă propria bază de tort alb-wiener-biscuit-base-cake

Dacă doriți să faceți singuri o bază de tort rapidă și ușoară, atunci această rețetă de bază de tort este cea potrivită pentru dvs. Este o așa-numită bază de tort de biscuiți, pentru care sunt necesare doar câteva ingrediente și nu trebuie planificat prea mult timp pentru preparare. După ce coaceți baza de tort, o puteți folosi ca bază pentru orice tort. Puteți face baza ușoară a tortului cu următoarele ingrediente.

– 60 g de făină

– 3 ouă

– 100 g zahăr

– 80 g cuvertură albă

– 50 g unt

– 30 g amidon de porumb

– 1/2 linguriță praf de copt

Asigurați-vă baza de tort alb

Asigurați-vă propria bază de tort luminos-wiener-biscuit-base-ușor-de-preparat

Preîncălziți cuptorul la 175 de grade. Cuvertura albă se topește împreună cu untul într-o baie de apă. Separați albușul și galbenul și bateți albușul până se înțepenesc. Într-un castron suplimentar, bateți gălbenușurile cu zahărul și amestecați ciocolata topită și untul. Se adaugă apoi albușul și se cerne peste el făina și amidonul de porumb, după care se amestecă totul împreună. Coaceți aluatul de prăjit terminat într-o tigaie unsă cu arc sau tapetat cu hârtie de copt timp de 30 de minute. De asemenea, puteți folosi rețeta dacă doriți să faceți singuri o bază de tort de fructe. Sunteți binevenit să tăiați baza tortului și să pregătiți mușcături mici.

Asigurați-vă propria bază întunecată

Baza de tort face idei de ciocolată-glazură-straturi-tort

Puteți face o bază de tort de ciocolată cu cacao sau cuvertură sau ciocolată neagră ca ingredient. De exemplu, puteți utiliza rețeta de bază a tortului de mai sus și pur și simplu înlocuiți cuvertura albă cu cele întunecate. Apoi puteți prelucra podeaua finită cu orice cremă. Am dori să vă prezentăm o altă variantă de rețetă de mai jos.

– 2 albușuri

– 2 gălbenușuri de ou

– 2 linguri de apă călduță

– 75 g zahăr

– 60 g de făină

– 15 g cacao

– 1 pachet de zahăr vanilat

– 25 g amidon de porumb

– 1 linguriță de praf de copt

Asigurați-vă baza de tort

Asigurați-vă propria bază de tort - o idee de bază pentru rețeta de tort de ciocolată

Albușurile se bat cu mixerul până se înțepenesc. Într-un alt castron, amestecați gălbenușurile și apa până se spumează, după care adăugați treptat zahăr și zahăr vanilat. Se creează o spumă groasă. Se amestecă separat făina, cacao, praful de copt și amidonul de porumb și apoi se cernă peste gălbenușul de ou. Se amestecă cu o lingură. Apoi pliați jumătate din zăpadă, apoi amestecați restul și transformați totul într-un aluat ușor. Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 180 de grade timp de 20 până la 25 de minute (cu căldură superioară și inferioară).

Rețetă de bază de tort rapidă și ușoară

Asigurați-vă propria bază de tort - pregătiți suc-ciocolată-desert

Puteți face singur o bază de tort întunecată cu doar patru ingrediente. Topiți 125 g unt și 125 g cuvertură întunecată într-o baie de apă. Între timp, amestecați 3 ouă cu 50 g zahăr. Adăugați cuvertura de unt topit și amestecați totul împreună. Ungeți o tigaie și umpleți-o cu aluatul. Atingeți matrița de pe blat de câteva ori pentru a elimina bulele. Coaceți la 180 de grade timp de 20 de minute. Această bază de tort suculentă poate fi servită și ca un simplu tort de ciocolată. De asemenea, sunteți binevenit să-l transformați într-un tort. Deoarece baza este de fapt destul de dulce, zahărul trebuie utilizat cu ușurință cu creme, toppinguri sau smântână, astfel încât tortul să nu devină prea dulce..

Faceți singur baza de tort – rețetă cu quark

tort-bază-fă-o-singur-quark-aerisit-bază-tort-tort

– 150 g de quark

– 300 g de făină

– 6 linguri de lapte

– 6 linguri de ulei

– 1 pachet de zahăr vanilat

– 1 pachet de praf de copt

– 1 vârf de sare

Dacă doriți să faceți o bază de tort singur cu quark, acest lucru se poate face rapid, cu puțin efort. Ingredientele de mai sus sunt amestecate într-un aluat cu un mixer. Ungeți o tavă de copt, care poate fi atât rotundă, cât și pătrată. Puneți aluatul în tigaie și coaceți timp de aproximativ 20 de minute la 175 de grade.

Baza de patiserie cu crustă scurtă

tort-bază-fă-o-singur-cu-coajă-delicioasă-tort-coacere-coacere-plăcintă

– 150 g de făină

– 60 g unt sau margarină

– 60 g zahăr

– 1 ou

– 1 linguriță praf de copt

Tortul este deosebit de delicios dacă faceți singur o bază de tort cu coajă scurtă. Ingredientele se transformă cel mai bine într-un aluat frământându-le manual sau cu cârligul de aluat al unui mixer. Acesta este apoi lansat la dimensiunea tigaii de copt. O tigaie pentru plăcintă, de exemplu, este potrivită. Ungeți tigaia, turnați aluatul în ea și coaceți la 175 până la 200 de grade până când aluatul se rumeneste.

Asigurați-vă propria bază de tort fără coacere

Baza de tort-face-it-yourself-baza-biscuit-umplere-crema-decor-desert

O bază delicioasă de tort nu trebuie întotdeauna coaptă. Da, există variații minunate pentru o bază fără coacere, pur și simplu făcând-o din biscuiți. Deoarece nu se utilizează ingrediente brute pentru o astfel de bază, nu este nevoie de coacere, ceea ce vă poate economisi mult timp în pregătire. Aluatul finit este așezat pur și simplu în frigider sau congelator pentru a seta.

Baza de biscuiți întunecată fără coacere

Faceți-vă propria bază de tort-rețetă-ciocolată-cacao

– 125 g biscuiți de pâine scurtă

– 60 g unt

– 50 g ciocolată neagră sau cuvertură

Topeste ciocolata intr-o baie de apa. Între timp, sfărâmați fursecurile într-un castron. Adăugați ciocolata topită în untul înmuiat, amestecați, apoi amestecați biscuiții. Apoi puneți acest „aluat” într-o tigaie, întinzându-l uniform și presându-l în același timp. Puneți matrița la frigider pentru 30 de minute. Apoi puteți pregăti orice prăjitură sau prăjitură cu o bază de pâine scurtă. Dacă doriți să faceți o bază de tort de biscuiți de culoare deschisă, lăsați ciocolata.

Cum se face o bază de tort cu ladyfingers

baza-de-tort-face-it-yourself-burete-tort-burete-fara-coacere-zuat-baza de biscuiti

Puteți face, de asemenea, o bază de tort din ladyfingers în același mod. Dărâmați 150 g de damă. Pentru a face acest lucru, le puteți pune într-o pungă pentru congelator, le puteți sigila sau înnoda, apoi puteți folosi un sucitor sau alt obiect greu pentru a bate biscuiții. Topeste untul si adauga pesmetul. Amestecați totul împreună, puneți aluatul într-o matriță și puneți-l la frigider în loc să coaceți baza de biscuiți.

Pur și simplu pregătiți baza de tort din fulgi de porumb

Tort de bază-do-it-yourself-fulgi de porumb-fără-coacere-începători-rapid

O bază de tort cu fulgi de porumb se prepară fără coacere, din nou folosind același principiu. Folosiți fulgi de porumb neîndulciti. Veți avea nevoie de 2 căni din acestea dacă doriți să faceți singur o bază de tort. Spargeți-le, apoi amestecați-le cu 125g de unt topit și 75g de zahăr. Pune totul într-o matriță și răcește.

Faceți-vă rapid propria bază de tort din orez pufos

Baza de tort-face-te-orez-umplut-orez-ingredient-reteta-de-coacere-rapida-fara-coacere

Pentru o bază de orez pufos, topește 50 g unt și 1 lingură miere sau sirop, precum și 200 g ciocolată albă sau maro. Apoi amestecați 50 g orez pufat în acest amestec. După ce ați turnat amestecul într-o matriță, îl puteți refrigera din nou până când fundul este ferm. După cum puteți vedea, multe ingrediente uscate diferite pot fi folosite dacă doriți să faceți singuri o bază de tort fără coacere.

Baza de tort fără coacere cu amarettini

Baza de tort-faceți-vă-biscuiți-amarettini-fără-coacere-ușoară

Cine nu iubește aceste cookie-uri italiene aromate? Oferă întregii baze de tort o aromă plăcută care îți deschide pofta de mâncare. 125 g unt se topește în baie de apă și 200 g amarettini se sfărâmă într-o pungă de congelator. Ungeți marginea unei tăvi cu formă de arc și acoperiți fundul cu hârtie de copt. Apoi amestecați ambele ingrediente și distribuiți-le în matriță. Se răcește cel puțin 10 minute.

Baza de tort cu nuci cu alune

Baza de tort-face-it-yourself-baza-nuci-alune-gust-aromat

– 75 g zahăr

– 100 g unt moale

– 3 ouă

– 150 g alune macinate

– 1/2 linguriță praf de copt

Puteți face această bază de tort cu nuci amestecând mai întâi untul și zahărul timp de 8 minute până când sunt cremoase. Untul devine mai ușor. Se amestecă treptat ouăle. Se amestecă nucile și praful de copt împreună și se amestecă și acest amestec. Puneți aluatul într-o tigaie cu formă de arc (18 cm), pe care o aliniați în prealabil cu hârtie pergament. Puneți în aluat și coaceți la 160 de grade (cuptor cu ventilator) timp de 40 până la 45 de minute.

Faceți-vă propria bază de tort vegan fără ou

Tort-bază-face-te-desert-vegan-fără-sfaturi-de-ouă

– 225 de grame de făină

– 175 g zahăr

– 250 ml apă

– 4 lingurițe de praf de copt

– 6 linguri ulei vegetal

– 1 pachet de zahăr vanilat

Toate ingredientele sunt amestecate într-un aluat care este destul de curgător. Nu amestecați prea mult timp, altfel aluatul va fi foarte lipicios. Coaceți timp de 20 până la 30 de minute la căldură superioară și inferioară de 175 de grade. După ce ați făcut singură baza de tort, o puteți prelucra în orice mod cu cremă vegană.

Rețete de prăjituri fără gluten

tort-bază-face-te-singur-rețete-fără-gluten-tort-de-copt

– 125 g unt

– 100 g zahăr

– 170 g de făină albă, fără gluten

– 1 până la 2 linguri de lapte fără lactoză

– 2 oua

– 1 pachet de zahăr vanilat bourbon

– 1/2 linguriță de coji de psyllium măcinate

– 1 linguriță de praf de copt tartru

Puteți face baza de tort singur amestecând mai întâi untul, zahărul, zahărul vanilat și sarea până la spumă. Apoi adăugați treptat ouăle și laptele. Amestecați făina, tartrul și cojile de psyllium într-un castron suplimentar și adăugați la amestecul de unt. Puneți aluatul într-o tigaie unsă și coaceți timp de 20 de minute la 175 de grade Celsius.

Crustă plăcintă cu conținut scăzut de carbohidrați

Tort de bază-do-it-yourself-low-carb-desert-sănătos-fără-făină

– 50 g unt moale

– 3 ouă

– 170 g migdale măcinate

– 30 g făină de migdale

– 1 linguriță de gumă de roșcove

– 1 linguriță praf de copt

– 80 g de xilitol

– 1 vârf de pudră de vanilie

Pregătiți o tigaie unsă cu un diametru de 28 cm. Bateți ouăle și untul până se spumează. Se amestecă migdalele, făina de migdale, guma de salcâm, praful de copt, xilitolul și pudra de vanilie și se adaugă la ouă. Presărați matrița cu migdale măcinate și turnați aluatul peste el. Se coace la 160 de grade timp de 15 minute.