Rețete, VIDEO

Rețetă simplă pentru guacamol: așa are gust cel mai bun baie

Indiferent dacă organizați o petrecere sau pur și simplu doriți să surprindeți familia cu o baie delicioasă – următoarea rețetă de guacamol este garantată că va provoca senzație! Sosul nu numai că are un gust delicios, dar poate fi preparat rapid. Poate fi, de asemenea, servit cu diverse aperitive sau mâncăruri cu degetele și, prin urmare, este o parte indispensabilă a bufetului de petrecere. Este chiar ideal ca garnitură pentru mâncăruri la grătar.

Rețetă simplă pentru guacamol – ingredientele

Rețetă pentru ingrediente de guacamole idei de pregătire pentru baie

Ingredientele enumerate mai jos sunt suficiente pentru cel puțin 2 persoane. Ai nevoie între 15 și 20 de minute pentru a te pregăti. Sfatul nostru: lăsați încă o oră să se răcească.

1 avocado

· ½ roșie, curățată

1 cățel de usturoi

· ¼ ceapă, roșie

· Suc de 1 lime

· ½ boia verde

· Patrunjel

25 ml ulei de măsline

· Sare

Rețetă simplă pentru guacamol – prepararea pas cu pas

Rețetă pentru idei de piure de lingură de avacado cu guacamole

Înjumătățiți avocado, scoateți piatra, glisați o lingură între piele și pulpă și scoateți-o. Puneți ușor pulpa cu o lingură sau furculiță.

Rețetă pentru idei de ingrediente pentru a tăia mărunt guacamolul

Tocăm mărunt toate celelalte ingrediente – roșia, cățelul de usturoi, ceapa roșie, pătrunjelul și ardeiul gras și adăugăm la amestec.

Se amestecă rețeta pentru guacamol, se amestecă ingredientele

Se amestecă bine toate ingredientele.

Rețetă pentru suc de lime guacamole pentru a gusta idei

Condimentează după gust cu sucul de lămâie.

Rețetă simplă pentru guacamole care servește idei de chipsuri de tortilla

Serviți guacamolul rece cu chipsuri. Baia se potrivește perfect cu tortilla, baghete și poate fi servită cu cartofi prăjiți sau cartofi. Sosul este, de asemenea, perfect ca acompaniament la mâncarea la grătar. Poate fi servit imediat după preparare sau păstrat la frigider timp de 2-3 zile. Când depozitați pentru o perioadă lungă de timp, este important să puneți miezul avocado în centrul scufundării. Acest lucru va împiedica avocado să se rumenească în sos.