Rețete, idei de decor de Crăciun

Faceți-vă chiar ciocolată de băut: deserturi ca idee de cadou

fă-ți băuturi rețete ciocolată idei instrucțiuni idee cadou simplă

Avem ideile perfecte pentru Pregătește-te să bei ciocolată pentru toți dependenții de ciocolată. Pregătiți-vă propria ciocolată de băut și savurați-o pe un băț. Este și mai interesant și original din punct de vedere vizual să folosiți linguri în loc de mânere. Această idee extraordinară de desert nu este potrivită doar pentru a vă bucura împreună cu familia. Ambalat frumos, poate face și prietenii fericiți. Dacă îți vine să faci acest desert original, te vor ajuta rețetele noastre de preparare a ciocolatei.

Asigurați-vă că beți ciocolată – 3 idei originale

fă-te să bei ciocolată cadou idee de Crăciun reni inimi bomboane trestie

Imediat după aceea, avem o altă idee de cadou, care este deosebit de interesantă și merge de minune cu Crăciunul. Aceasta este o idee pentru a face ciocolată să beți singur, unde pregătiți doar un amestec de cacao și îl umpleți în bile transparente de brad. Destinatarul poate prepara oricând o cacao din această bilă.

Faceți-vă propria ciocolată de băut cu linguri și bastoane

fă-ți să bei ciocolată arcul de sticlă ceașcă de lapte roșu

Dar acum ajungem la rețetele de preparare a ciocolatei. Vei descoperi că nu sunt deloc greu de pregătit. Alegeți orice aromă sau încercați mai multe și distrați-vă gustând și oferind.

Faceți-vă propria ciocolată de băut pe un băț – așa este pregătită

faceți-vă să beți ciocolată straturi de brad de ciocolată albă idee sare de sare

Pașii pentru prepararea propriei ciocolate de băut sunt aceiași pentru fiecare tip de ciocolată, indiferent dacă este vorba de lapte, de ciocolată neagră, neagră sau albă. În plus față de ciocolată, puteți adăuga extras suplimentare, cum ar fi marshmallows, stropi, nuci sau nucă de cocos deshidratată.

Pentru a vă face propria ciocolată de băut, aveți nevoie de o baie de apă și una sau mai multe bare de ciocolată sau cuvertură. Deoarece ciocolata nu își va mai menține forma netedă dacă temperatura este prea fierbinte, ar trebui să împărțiți cantitatea de ciocolată. Cel mai bine este să topiți doar 2/3 din ciocolată într-o baie de apă, amestecând constant. Restul cantității poate fi topit la perfecțiune amestecând după ce ați scos oala de pe plită.

Se toarnă ciocolată de băut în forme

Asigurați-vă propria lingură de ciocolată de băut lemn de marshmallows scorțișoară

Pentru a vă face propria ciocolată de băut, aveți nevoie acum de recipiente în care puteți umple ciocolata care este încă lichidă. Paharele din plastic, o tavă cu cuburi de gheață, o matriță de pralină sau o tigaie pentru mini brioșe sunt potrivite în acest scop. În funcție de cât de mare ar trebui să fie desertul și ce formă ar trebui să aibă, puteți veni și cu alte recipiente.

O altă idee este să întindeți hârtie de copt și să întindeți ciocolata pe ea în diferite forme. De exemplu, puteți proiecta astfel de brazi ca mai sus. De asemenea, puteți utiliza tăietori de cookie-uri pentru ajutor.

Decorează ciocolata de băut

fă-te să bei ciocolată colorată stropeste ceașcă de ceai cu glazură de marshmallow

Dacă doriți să adăugați unul dintre ingredientele solide menționate mai sus pentru a vă prepara propria ciocolată, ar trebui să faceți acest lucru înainte de a umple cu ciocolată. După ciocolată, introduceți un băț și ați terminat de făcut singură ciocolata de băut. Acum ciocolata trebuie doar să se întărească.

Folosiți o lingură pentru ciocolata de băut

fă-ți propriile linguri nobile de ciocolată pentru a decora florile de zahăr streussel

Ideea de a folosi linguri pentru a vă face propria ciocolată de băut este, de asemenea, deosebit de originală. Acest lucru vă oferă, de asemenea, un număr mai mare, deoarece puteți înmuia lingura în ciocolată doar de mai multe ori, creând mai multe straturi de ciocolată. Sau doar umpleți cavitatea lingurii cu ciocolată. Componentele solide pot fi adăugate și ca decor la final.

Pachet de deserturi de casă

Faceți-vă propria idee de cadou de ciocolată de băut folie de hârtie ambalare lingură de lemn

Indiferent de varianta pe care o alegeți pentru a vă face propria ciocolată de băut, puteți folosi deserturile ambalate frumos ca un cadou minunat. Prietenii și rudele tale sunt garantate să fie uimiți.

Bând ciocolată cu trestie de bomboane

faceți-vă să beți ciocolată lingură metalică bomboane decorare trestie stropi

Deoarece bastoanele de bomboane sunt o necesitate pentru Crăciun, le puteți folosi și pentru a decora ciocolata. Dacă preparați singuri ciocolata de băut, pregătiți pur și simplu niște stropi din trestia de bomboane și presărați-le pe lingură mai târziu.

Decoratiuni pentru lingurile de ciocolata

fă-te să bei ciocolată desert idee bricolă rețetă decorare lingură

Dacă aveți chef, puteți adăuga și modele și decorațiuni interesante în timp ce vă preparați propria ciocolată de băut. Iată câteva exemple pe care le puteți imita rapid și ușor.

Lingura de lemn

Asigurați-vă ciocolată de băut lingură de lemn ideea ciocolată albă cu lapte amar

Nu sunt potrivite doar lingurile metalice, ci și cele din lemn sau plastic. Puteți decide singur ce variantă alegeți.

Carduri cu instrucțiuni

fă-te să bei plic cu idei de mentă piper de ciocolată

Sunteți binevenit (ă) să adăugați un card la cadoul original, pe care să fie menționate scopul și ingredientele. La urma urmei, nu toată lumea știe tipul de cadou și s-ar putea să se întrebe pentru ce este destinat.

Ciocolată fierbinte

Asigurați-vă propria idee de băut cu ciocolată cu lapte, ciocolată

Indiferent dacă este pe un băț sau o lingură, puteți folosi ciocolată pentru a face ciocolată caldă. În acest scop, ciocolata de băut auto-făcută este pur și simplu scufundată în lapte fierbinte, ceea ce face să se topească.

Pregătește-te chiar tu să bei ciocolată – amestec de cacao într-o minge de pom de Crăciun

faceți-vă să beți ciocolată decorațiuni pentru brad de Crăciun ciocolată amară ciocolată albă cu lapte

Cu ideea de mai sus de a prepara singuri ciocolată, nu este suficient cu ispitele de ciocolată. Probabil că ați văzut deja tot felul de idei pentru a umple baloane de Crăciun transparente, dar ce zici de cacao? Puteți amesteca din nou acest lucru cu diverse alte ingrediente pentru a obține arome interesante.

Bând ciocolată cu marshmallows

fă-te să bei idee de ciocolată decorațiuni de brad de cacao marshmallows

În principiu, scopul este același, doar că folosiți pudră de cacao pentru a vă face propria ciocolată de băut în loc de ciocolată sau cuvertură. Sunteți binevenit să răciți-l pe acesta din urmă foarte fin și să-l utilizați în loc de cacao.

Așa se folosește băutura de ciocolată

pregătiți-vă propriul preparat de ciocolată pentru băut lapte mini marshmallows

Pentru a prepara ciocolată personală, puteți adăuga și alte ingrediente la minge, cum ar fi marshmallows, bastoane de bomboane sfărâmate sau mentă, scorțișoară și zahăr. Dar mai întâi adăugați cacao, astfel încât celelalte ingrediente să fie clar vizibile la suprafață.

Ingrediente neobișnuite

preparați-vă să beți amestec de zahăr de cacao cu ciocolată pătrată

Dacă doriți să dați cacaoului un gust special atunci când vă preparați propria ciocolată de băut, puteți amesteca și pudra cu ingrediente mai îndrăznețe, precum coriandru, cardamom, nucșoară sau ardei iute. Pentru a spori gustul de ciocolată, adăugați și Streussel Kovertüre. Romul este, de asemenea, un ingredient interesant pe care nu îl puteți pune în minge, dar poate fi scris pe card ca un pont.

Experimentați cu dulciuri

fă-te să bei sticlă albă de ciocolată albă transparentă m & amp; m

Adăugați dulciurile și bomboanele preferate la ciocolata de băut. În acest exemplu, M&M este folosit. Experimentați cu urși gumi, bețișoare de covrig, stropi și alte lucruri.

Ideea de ambalare cu ciocolată de băut

fă-te să bei ciocolată reni idee decor sârmă de pluș rudolph

Puteți, de asemenea, să împachetați băutura de Crăciun într-un mod original. De Crăciun, de exemplu, un ren este potrivit pentru asta. În funcție de ocazia pentru care preparați singuri ciocolata de băut, veniți cu ceva interesant.

Consumul de ciocolată ca o glazură

Asigurați-vă propriile ciocolată de băut marshmallows glazurate decor de stea de ciocolată

Dacă doriți să obțineți o mulțime de deserturi din ciocolata topită, puteți alege și această variantă. Ciocolata este folosită doar ca glazură. Marshmallows de frigare sau alt dulce sau chiar folosiți bețișoare de covrig și apoi înmuiați-le în ciocolată. Frigarui ar trebui să fie deja pregătiți, astfel încât să puteți lucra rapid și să vă terminați înainte ca ciocolata să se solidifice din nou.

Decorațiuni de Crăciun Tinker din hârtie – 10 idei DIY frumoase pentru sezonul de Crăciun

Creați-vă propria coroană de Crăciun – 4 idei simple pentru decorațiuni de Crăciun DIY

Decorațiuni de Crăciun Tinker din tuburi de carton: 7 proiecte DIY fermecătoare pentru decorațiuni de Crăciun

Împachetarea cadourilor de Crăciun frumos – 6 idei DIY simple pentru ambalarea frumoasă a cadourilor

Faceți-vă singuri cadouri de Crăciun: 7 idei creative și rapide de bricolaj

Șervețele pliante de Crăciun – 9 instrucțiuni simple