Recomandate

Apartament în stil mediteranean pe plajă de la Nest Designs

Decor-pernă-deco-pe-măsuța-de-cafea

Acest frumos și însorit Apartament pe plajă este situat în Sydney în Australia și este din Modele de cuiburi proiectat. Lisa Zhu a realizat fotografia și a pus-o la dispoziție. Aruncați o privire și lăsați-vă cuceriți de culorile frumoase și de stilul de amenajare mediteranean. Pentru mai multe idei despre decorarea în acest stil, consultați articolul nostru.

Apartament pe plajă, cu accent pe detalii mediteraneene

Scaune din plastic-transparent-insulă de bucătărie

Tonurile pastelate deschise, precum piersica și turcoazul, galbenul lămâie și bejul deschis ne conduc într-o atmosferă mediteraneană în Apartament pe plajă în Sydney. În acest articol, atenția noastră este atrasă de micile detalii atunci când vine vorba de decorare. Modelele elegante și clasice de pe covorul din zona de luat masa sau de pe pernele decorative aduc culoare și sentimente vesele pereților altfel albi. Turcoazul rece din tavan și din picturile de artă abstractă ne oferă senzația de curățenie și timp de răcire plăcut în zilele altfel fierbinți de lângă plajă. Și din moment ce este Australia, flamingo-urile de culoare coral ne întâmpină din materialele textile de pe huse de pernă și din decorul de perete.

Idei de apartamente pe plajă pentru design

Motive marine-masă de cafea-din-lemn-ca-nisip

Insula de bucătărie în formă de U cu finisaj lucios este un fundal minunat pentru scaunele din plastic transparent și vazele de flori și sticlele de vin ușor colorate. Chiar și lămâile din coșul metalic ne atrag privirile în atmosfera de altfel albă. Shabby chic este masa de luat masa și scaunele tapițate, precum și măsuța de cafea din zona de zi, care amintește de un loc cu nisip. Cărți decorative, sticle de apă albastre cu formă rotundă și trandafiri de trandafir ca flori sunt așezate pe aproape fiecare sertar și mese laterale. Comoda alb-negru este special acoperită, astfel încât să poată fi adaptată stilului mediteranean. Vazele din ceramică colorate și chiar desertul de culoare turcoaz arată elegant. În studiu ne așezăm pe un scaun galben lămâie sau pe un fotoliu retro cu imprimeuri de animale. Strălucitor și frumos Apartament pe plajă cu un fler retro.

Dormitor-cu-culori-strălucitoare-și-decor

 Covor de blană, desert ceramic

sifonier-modern-cu-decor-cu-model-floral

Tonuri de mobilier monocrom cu decor coral și turcoaz 

Flamingo aruncă o pernă covor masă de lucru

Lumanari de fier cu lanternă de masă din lemn

Masă din lemn-covor-cu-model-scaune tapițate-masă de luat masa

Rafturi-pentru-sticle-de-vin-coaja-de-lamaie

Bucătărie-cu-formă-U-lucios-în-alb

Cărți-flori-vază-culori-strălucitoare