Razno

38 čudovitih idej za pakiranje poročnih Trousseauja

Nevesta je brezhibna s svojo absolutno obleko z neverjetno strastno zvenečo zbirko materiala. Upravljala je stvari za svoj najljubši dan, to je za poroko. Poročni trousseau v Indiji predstavlja klasičen in skrivni tranzit. Preprosto želi sporočiti, da se bo življenje neveste začelo z nebeškimi sostorilci, ki bodo zagotovo polepšali svežo pot in potek življenja. Ta poročna obleka neveste ima veliko osupljivih oblačil, ki popolnoma ustrezajo njenemu temperamentu.

Ko se bo dekle poročilo, je poročna obleka v osebni lasti neveste, ki jo zbira skrbno in z ljubeznijo. Vključuje sostorilce v oblačilih, posteljnino, dobrote, ličila itd. Vsi ljudje, vključno s sorodniki, prijatelji, bližnjimi in dragimi, so radovedni, da vidijo, kaj je v trousseauju. Tako želi nevesta dati svojemu zakladu romantičen in eksotičen pridih ter ga na čudovit način zapakirati. Dandanes so se trendi zelo spremenili in ta stari koncept je postal bolj občutljiv. V sodobni dobi ga nevesta jemlje kot posebno vrhunsko darilo zase, poleg tega pa ga z navdušenjem pokaže tudi drugim. Danes je poročna obleka neveste zelo posebna in je urejena glede na barvno temo in videz poroke. Izberemo lahko mešanico indo-zahodne mode, stvari trousseauja, zvite v različnih dimenzijah, barvah in modelih, polepšanih s cvetjem, broškami in drugimi privlačnimi elementi. Ker ima to globoko in razumno povezavo s staro tradicijo, se jemlje tudi kot klasično, sentimentalno darilo za nevesto zase. Če darila podarite ženinu ali nevesti, je to čudovito zavito.

Nekaj ​​koristnih predlogov, ki vam bodo pomagali pri pakiranju trousa v stilu

 1. Namesto da pakirate trousseau v kovček, lahko izberete veličastno izrezljano leseno skrinjo ali lepo mozaično škatlo.
 2. Super bi bilo, če bi v embalažo vključili vrečko vonja, ki vam je všeč, da bo sveža.
 3. Če obstaja tematska poroka in barvna paleta, ki se razteza skozi vse poročne dogodke, bi bilo priporočljivo, da jo vzamete v svoj trousseau.
 4. Glede na temo se lahko uporabljajo blagajne in kuverte.
 5. Lepa možnost je uporaba okrašenih tal in pladnjev, zlasti za manjše predmete, okrašene s pisanimi oblačili, čipkami, trakovi, žametmi, okraski za dragulje itd..
 6. Svoje pakete lahko okronate z zabavnimi dotiki, ki kažejo vaše interese in osebnost, kot so slike, najljubše stisnjeno cvetje in listje ter perje.
 • Čudovita embalaža za poroko Trousseau

Trousseaujeve ideje za zavijanje

Zdi se, da je to pakiranje poročne trove, eno najbolj neverjetnih pakiranj poročne trove, ki sem jo morda videl, ker je zelo očitno, da je to pakiranje poročne trove za ženina. Mislim, da je to ena najbolj ustvarjalnih idej, ki se jih lahko resnično veselimo.

 • Nenavadno poročno pakiranje Trousseau

Trousseaujeve ideje za zavijanje

Ta lepa embalaža za poročno trousseau izgleda zelo lepo. To je škatla, ki je razdeljena na štiri predelke. Prvi in ​​drugi sta za oblačila. Tretji za ličila in četrti za čevlje. Menim, da je razdelitev na koščke odlična ideja, saj bi resnično pripomogla k temu, da bi oblikovanje izstopalo.

 • Čudovita embalaža za poroko Trousseau

Trousseaujeve ideje za zavijanje

Lahko nadaljujete in izberete te vrste lepih papirnatih ovojev za zavijanje vaše poročne trosilne embalaže. Mislim, da je pomembno, da poročno pakiranje zavijete v lepo in kombinirano embalažo poročne trousseau, ki bi izgledala res super. Mislim, da je to lep dizajn, ki je bil izbran.

 • Spektakularno poročno pakiranje Trousseau

Trousseaujeve ideje za zavijanje

Zelo mi je všeč to neverjetno poročno pakiranje, ki je bilo okrašeno tukaj. Dodate lahko nekaj dodatkov, kot je ta cvet in listi iz plastike, ki bi resnično popestrili videz pakiranja poročne trose. Oseba je dodala tudi škatlo z mrežico, ki je precej pogosta.

 • Osupljivo pakiranje za poroko Trousseau

Trousseaujeve ideje za zavijanje

Resnično mi je všeč ta modna in zelena kombinacija poročne trousseau embalaže, ki je narejena tukaj. To izgleda precej lepo. V to majhno embalažo lahko dodate nekaj majhnih dodatkov, kot so ličila ali čevlji, zaradi katerih bi vaša poročna obleka izstopala. Dodajanje rož v tem je res kul.

 • Presenetljivo poročno pakiranje Trousseau

Trousseaujeve ideje za zavijanje

Zaradi dveh različnih odtenkov zelene je to poročno pakiranje videti super. Dodano je z zlatim cvetom, zaradi česar je celotno poročno pakiranje videti zelo kul. Zelo mi je všeč dodajanje cvetja na vrhu te poročne trosne embalaže, zaradi česar je dizajn videti super neverjetno.

 • Nenavadno poročno pakiranje Trousseau

Trousseaujeve ideje za zavijanje

To izgleda kot tako obsežno pakiranje poročne trose, ki je bilo prikazano tukaj. Zelo mi je bil všeč roza dotik skupaj z neonsko zelenim trakom, dodanim s smaragdnim draguljem, ki izgleda precej neverjetno. Barvna kombinacija je tukaj odlična in naredi celotno poročno pakiranje precej bleščeče.

 • Pakiranje Supernatural Wedding Trousseau

Trousseaujeve ideje za zavijanje

Resnično mi je všeč, kako je ta embalaža za poročno trousseau precej preprosta, vendar izgleda tudi zelo dekorativno. Resnično uživam v čudovitem pakiranju mreže, ki mu daje zelo subtilen videz. Poleg tega je cvetlično delo, ki je bilo podano, videti precej super. To je odlično poročno pakiranje, ki je bilo prikazano tukaj.

 • Fenomenalno poročno pakiranje Trousseau

Trousseaujeve ideje za zavijanje

To je precej obsežna embalaža za poročno trousseau, ki je bila narejena tukaj. Je tudi zelo inovativen. Paketi v notranjosti so oblikovani v smokingu, zunanji prostor pa je prekrit z navadno plastiko, vendar v zelo lepem pladnju, zaradi česar je embalaža za poročno obleko videti zelo okrašena in ustvarjalna.

 • Čudežno poročno Trousseau pakiranje

Trousseaujeve ideje za zavijanje

To poročno pakiranje je precej tradicionalno. Zelo mi je všeč to neverjetno pakiranje poročne trousseau, ki ima vse indijske vidike. Je preprost, a barvit in prazničen. Prav tako mi je zelo všeč uporaba krpe za ta embalažni material, saj je celotno poročno pakiranje videti zelo živahno.

 • Lepo poročno pakiranje Trousseau

Trousseaujeve ideje za zavijanje

To je čudovito pakiranje, ki je dodano s čudovitimi plastičnimi cvetovi in ​​praproti, zaradi katerih je celotno poročno trosarsko pakiranje videti super. Mislim, da je to odličen dizajn, ki bo naredil celoten videz naravnega. To je precej lepa in privlačna embalaža.

 • Privlačna embalaža za poroko Trousseau

Trousseaujeve ideje za zavijanje

To je precej tradicionalna embalaža za poročno trousseau, ki se je hranila tukaj. To je čudovito orodje, ki ga lahko uporabite, če želite, da bo vaša poročna obleka nekoliko bleščeča. To bi resnično naredilo vaš dizajn super neverjeten, saj ima vse najboljše barve, ki so živahne in barvite, da razveselijo razpoloženje.

 • Odlično poročno pakiranje Trousseau

Trousseaujeve ideje za zavijanje

Če želite, lahko tudi sami prilagodite svojo embalažo za poročne trose, ker bi bilo tako celotno oblikovanje zelo lepo videti. Resnično mi je všeč to poročno trousseau pakiranje, saj je narejeno v čudoviti otroški rožnati barvi, ki izgleda subtilno in je dodano s čudovitimi rožicami, zaradi katerih modeli izstopajo.

 • Izjemna embalaža za poroko Trousseau

Trousseaujeve ideje za zavijanje

To poročno pakiranje trousa je odlično. Košarica z vsemi izdelki je dodana z mrežo, ki izgleda precej lepo. To je odličen dizajn, ki ga lahko naredimo in zaradi katerega bi bila celota videti zelo lepa. Zelo mi je všeč to neverjetno poročno pakiranje, ki ga lahko naredimo za svojo poroko.

 • Ultimate Wedding Trousseau pakiranje

Trousseaujeve ideje za zavijanje

Zelo mi je všeč to prikupno malo poročno pakiranje, ki je bilo narejeno tukaj. To poročno pakiranje izgleda zelo čudovito s plastičnimi nevestami in ženini na vrhu. To zasnovo lahko še dodatno prilagodimo tako, da dodamo začetnico neveste in ženina, kar bi bilo videti zelo lepo za pakiranje poročne trose.

 • Čudovita embalaža za poroko Trousseau

Trousseaujeve ideje za zavijanje

Mislim, da je to poročno pakiranje kar pravljično, saj bi nevesto zelo predstavljalo. Zasnova na tej embalaži za poročno trousseau je videti, kot da je obleka neveste sama po sebi odlična stvar. Zelo mi je všeč vezenje te poročne embalaže, zaradi česar je to edinstveno.

 • Neverjetno poročno pakiranje Trousseau

Trousseaujeve ideje za zavijanje

To je čudovita škatla, ki je bila narejena tukaj. Vsi izdelki so bili pakirani na čudovit način, ki je videti precej razdeljen. Resnično mi je všeč ta neverjeten dizajn, ki je precej preprost, vendar je bil z dodatkom cvetja precej dekorativen. To je preprost pladenj s temnejšim odtenkom na dnu, ki poudarja zgornjo dekoracijo.

 • Neverjetno poročno pakiranje Trousseau

Trousseaujeve ideje za zavijanje

To je zelo lepo poročno pakiranje, narejeno s čudovitim kvadratnim pladnjem, v katerem je mogoče hraniti vse izdelke. Nad tem lahko dodamo čudovito zlato mrežo, ki bi izgledala dobro. Celotna embalaža poročne trousseau je dodana s čudovito plastično rožo, ki izboljša celoten videz.

 • Odlično pakiranje za poroko Trousseau

Trousseaujeve ideje za zavijanje

Darilo lahko preprosto obdržite tako, da darilo zavijete v plastično folijo, da bo vsebina v njem vidna. To je odlično poročno pakiranje, ki je bilo prikazano tukaj. Ta embalaža za poročno trousseau je tudi odličen del obdarovanja, če ne želite veliko glamura. Vendar pa je dodatek nekaterih plastičnih rož precej velik.

 • Legendarno poročno Trousseau pakiranje

Trousseaujeve ideje za zavijanje

Zlati mrežasti ovoj vedno izgleda zelo lepo, ko je narejen. To je čudovita ideja za pakiranje poročne trousseau, saj ima na vrhu tudi nekaj čudovitih rož. Resnično mi je všeč ta neverjeten dizajn, ki ima različne odtenke rožnate rože in ki izgleda precej super. Resnično mi je všeč ta odlična embalaža za poročno trousseau.

 • Mitsko poročno Trousseau pakiranje

Trousseaujeve ideje za zavijanje

Ta embalaža za poročno trousseau je precej škatla, ki je bila okrašena precej ustvarjalno. Resnično mi je všeč to neverjetno pakiranje poročne trousseau, ki je bilo narejeno tukaj in izgleda precej super. To je odličen dizajn, ki ga lahko preprosto podarite za obdarovanje. Mislim, da je to poročno pakiranje super.

 • Fabled Wedding Trousseau Packing

Trousseaujeve ideje za zavijanje

Ta edinstvena ideja je precej preprosta, a kljub temu zelo elegantna. Vijolična kraljevska barva mi je zelo všeč, saj naredi celoten dizajn zelo lep. Zlato reliefno delo na njem je tudi res super. Pakiranje poročne trousseau izgleda precej elegantno, saj so temu dodali minimalistične oblike.

 • Edinstveno pakiranje za poroko Trousseau

Trousseaujeve ideje za zavijanje

Lahko ste zelo ustvarjalni s pakiranjem poročne trousseau, kar bi bila odlična gesta, saj izgleda zelo premišljeno. To poročno trosarsko pakiranje izgleda precej neverjetno. Zelo všeč mi je tudi ta, ki je prilagojen in resnično označuje najbolj resnične in prijazne občutke. Z lahkoto se lahko odločite za takšne zasnove.

 • Freakish Wedding Trousseau Packing

Trousseaujeve ideje za zavijanje

To poročno pakiranje trousa izgleda precej lepo. To je odlična škatla, ki jo je mogoče dodati in bi bila videti precej neverjetno. Zgornji je barvit in bi šel s prazničnimi vibracijami na temo porok in zabav. Zelo mi je všeč zamisel, da bi tej poročni trosuseau embalaži dodala nekaj pisanih trakov.

 • Očarljivo poročno Trousseau pakiranje

Trousseaujeve ideje za zavijanje

To poročno pakiranje trousseau izgleda precej okrepljeno. Narejen je v zlati barvi in ​​izgleda res inovativno. Zelo mi je všeč, kako je večina uporabljenih barv zlata, saj daje zelo bogato in kraljevsko vzdušje celotnemu dizajnu. Všeč mi je tudi dodajanje srebrne in bele barve, da bi se izognili odvečnosti v tem pogledu.

 • Očarljivo poročno Trousseau pakiranje

Trousseaujeve ideje za zavijanje

Roza je vedno primerna barva, če želite nekaj podariti nevesti, in to poročno trosarsko pakiranje je narejeno v roza barvi, ki izgleda precej neverjetno. Zelo mi je všeč to čudovito poročno pakiranje, ki je bilo narejeno tukaj in ki je tukaj super. Ta neverjetna embalaža za poročno trousseau je precej srčkana.

 • Ljubko poročno Trousseau pakiranje

Trousseaujeve ideje za zavijanje

To čudovito poročno pakiranje so sanje vsakega dekleta, ker izgleda res lepo. Zelo mi je všeč to neverjetno poročno pakiranje, ki je bilo narejeno tukaj in izgleda super dekliško. Vsakemu dekletu so všeč roza barva in ličila, zakaj ju torej ne bi združili v tej enojni embalaži za poročno trousseau.

 • Privlačna embalaža za poroko Trousseau

Trousseaujeve ideje za zavijanje

Zelo mi je všeč, kako ima to poročno trousseau pakiranje kapuco iz roza mreže tik za košaro. Ima vse dekliške osnove, kot so ličila in druge stvari, ki jih je treba dati nevesti. Mislim, da je ta poročna trousseau embalaža videti kot malenkost in je najprimernejša, da se prepriča, da dobro deluje.

 • Lepo poročno pakiranje Trousseau

Trousseaujeve ideje za zavijanje

Roza je vedno barva izbire, kadar nekomu podarite poročno obleko. Tukaj je to neverjetno pakiranje poročne trousseau videti lepa ženska in je veliko za dekle. Resnično mi je všeč, kako je bila narejena čudovita dekoracija s krpo in lepim vezenjem na njej. To je zelo prijetno pakiranje poročne trousseau.

 • Lepo poročno pakiranje Trousseau

Trousseaujeve ideje za zavijanje

Ali ni to pakiranje poročne trouse videti precej ustvarjalno? Ni samo ustvarjalen ali barvit, ampak tudi zelo ločen. Ima vse lepe simbole, kot so sloni in spodnjice, ki so vsa tradicija poroke. Ta čudovita škatla mi je zelo všeč in je odličen način, da nevesti podarim kakršna koli darila.

 • Odlično poročno pakiranje Trousseau

Trousseaujeve ideje za zavijanje

To je zelo princesa navdihnjena poročna trousseau embalaža, ki je bila narejena tukaj. Ta oblika mi je zelo všeč, zaradi česar je vse skupaj zelo priročno predstaviti. Ni le lep, ampak tudi zelo prostoren, saj lahko v to zasnovo dodate stvari, kot so bonboni, kot je bilo že prej.

 • Impresivno poročno pakiranje Trousseau

Trousseaujeve ideje za zavijanje

Ta lepa embalaža za poročno trousseau je super kraljevska in izgleda precej neverjetno. Res mi je všeč to odlično poročno pakiranje, ki je bilo narejeno tukaj in izgleda super. To je odličen dizajn, ki izgleda res očarljivo, kar je odličen dizajn. Zlata barva resnično prinaša praznike.

 • Pakiranje Grand Wedding Trousseau

Trousseaujeve ideje za zavijanje

Poročnemu pakiranju lahko daste zelo surov in starinski videz. Pravzaprav so rjave papirnate prevleke lahko videti zelo neverjetno in bi bile odlična ideja, če jih želite ohraniti surove in resnične. Mnogi ljudje so začeli pakirati na ta način, da bi bila embalaža za poročno trousseau edinstvena.

 • Osupljivo poročno pakiranje Trousseau

Trousseaujeve ideje za zavijanje

To je lepo in elegantno pakiranje za idejo pakiranja poročne trousseau. Zelo mi je všeč dizajn na naslovnici tega darila. Mislim, da izgledajo precej elegantno. Poleg tega pakiranju poročne trousseau je dodano tudi pisano cvetje, ki izgleda precej neverjetno in je odličen dodatek k celotnemu videzu!

 • Briljantno poročno Trousseau pakiranje

Trousseaujeve ideje za zavijanje

To poročno trousseau pakiranje z dvojno senco izgleda precej super. Dodan je s cvetličnim dizajnom, ki je odličen. Zaradi učinka senčenja je to poročno trosarsko pakiranje videti zelo elegantno. Embalaža je precej preprosta, vendar barve res dodajo celotni dekoraciji. Zaradi takšnega pakiranja poročne trose bo nevesta zagotovo postala zelo nesrečna!

 • Čudovito poročno Trousseau pakiranje

Trousseaujeve ideje za zavijanje

To poročno pakiranje je zelo elegantno in je odličen dizajn, če ga želite podariti nevesti in ženinu. Je zelo osebno in izgleda precej lepo. Zelo kul koncept mi ​​je zelo všeč. Mislim, da je super inovativen, saj sta trousseau in par smokinga zelo privlačna in srčkana.

 • Ugledno poročno Trousseau pakiranje

Trousseaujeve ideje za zavijanje

Resnično občudujem to poročno pakiranje, ki izgleda zelo lepo. To je odlična embalaža za poročno trousseau, ki je bila narejena tukaj v tej šopki podobni strukturi. V nežnem malem pladnju ima vse potrebno za nevesto. Mreža in rože dajejo temu dizajnu čudovit zasuk, ki je precej osupljiv.

 • Veličastno poročno Trousseau pakiranje

Trousseaujeve ideje za zavijanje

Zelo mi je všeč koncept dodajanja toliko lepih rdečih in roza cvetov v to poročno trosarsko embalažo, saj simbolizirajo prijateljstvo, ljubezen in naklonjenost. Mislim, da te barve resnično predstavljajo najboljši del vsake poročne situacije in zagotovo izgleda zelo lepo s to idejo o pakiranju poročne trousseau.

 • Bleščeče pakiranje za poroko Trousseau

Trousseaujeve ideje za zavijanje

Ta škatla je super praznična in tradicionalna. Mislim, da je res popolna embalaža za nevesto in njeno trovo. Odličen dizajn je tudi zelo preprost, zaradi česar je praktična darilna prevleka. Je preprost, a še vedno izgleda praznično zaradi zlate barve, ki je bila izbrana, da izgleda lepo.

Pakiranje poročnega Trousseauja med zaklepom (COVID-19)

V času pandemije koronavirusa in sredi državnega zastoja se je treba previdno in pozorno odločiti o poročnem Trousseauju in njegovem pakiranju. V tem težkem času moramo stati skupaj in se boriti proti temu smrtonosnemu razpadu virusa, pri čemer ni pogleda nazaj. Tako za nevesto kot ženina je razočaranje, ko njun poročni datum pade med pandemijo korone ali blizu nje. Poleg tega jim je ta zapora povzročila neprijeten čas in so tako dobri kot pokvarjeni tipi. Počutijo se negotovo in negotovo glede novega začetka svojega življenja skupaj z rituali, ki jih je treba upoštevati za svoj poseben dan. Zato se zdaj postavlja vprašanje, ali je to mogoče med zapiranjem in ali je mogoče za isto ustvariti želeno poročno obleko.

Seveda lahko zaželeno poročno embalažo ustvarijo neveste, ki želijo imeti popoln komplet trousseauja zase. Toda med zapiranjem se ne morete premakniti iz hiše. Hiša je najbolj prijeten in lahek kraj, kjer lahko najdete mir. Torej, namesto da bi obsodili stanje pandemije koronavirusa in posledice zapora, smo lahko ustvarjalni in inoviramo različne modele in stvari, potrebne za to priložnost. Bodoče neveste si lahko preprosto pripravijo poročno poroko, ne da bi zapustile svoje udobne hiše.

V teh dneh se zgodi, da se datum poroke preloži in je zelo blizu doseganja. Torej morate med zaklepanjem izkoristiti trenutek in izbrati ustvarjalni nabor materialov za pakiranje vašega ljubkega trousa, namesto da najamete tretjo osebo, ki bo opravila nalogo pakiranja. Od vas se zahteva, da ste umetniški in iznajdljivi, zato bo pravo bistvo poročne trose prišlo na široko. Najpomembnejša merila takšne priložnosti pomenijo vašo udeležbo pri pakiranju neverjetnih daril zase in za svoje ugledne goste. Torej se morate vi odločiti za vzorec in oblikovanje pakiranja daril. Vključitev v to nalogo bo vzbudila občutke in občutke ob tej priložnosti. To je lepota iskre, ki je vključena v vašo poroko.

Ni važno stran, morda ste z nevestine ali ženinove strani. Kar potrebujete, je biti inovativen pri zavijanju daril v času zapora. Nekaj ​​namigov za pakiranje poročne omare:

 • Uporabite odpadne papirje pri hiši, da oblikujete čudovito vzorčaste kovčke za poročna darila in poročne druženje. Poleg tega okrasite zaboje s sintetičnimi trajnicami, pobarvajte z barvo ali nanesite izrezane odseke večbarvnega papirja, ki so morda na voljo doma.
 • Doma morajo biti na voljo parfumi. Zato ustvarite majhno dišečo vrečko dišav in jo pritrdite na vse prisotne ovitke. To se naredi za ustvarjanje spomina za celo življenje z opazovanjem moči vonja na ovojih.
 • Vsak predmet ali mešanico barvnih odtenkov lahko izberete za oblikovanje zibelk in posod doma, pri čemer upravljate vse odpadne snovi, kot so plastične steklenice, palčke za sladoled, razbite škatle in mnogi drugi izdelki. Ustvarjanje je mogoče okrasiti z neverjetnimi postavitvami, kot so ščetkanje, papirnate rože, biseri, tkanine in značke.
 • Lahko ste produktivni in brez primere, če sestavite ovitke ovojnic in denarnih kovčkov za poroko s svojim posebnim vplivom.
 • Nazadnje lahko pri svojem delu delate na jeklenih ali sintetičnih podlagah ali ploščah, da ustvarite obilno poročno ilustracijo, ki predstavlja poročno troso. Nadalje ga lahko okrasimo s stisnjenim cvetjem, trakovi, tkaninami, prsi, cvetnimi listi, krili in dragulji.

Najpomembnejši dejavnik je doseči najboljšo in popolno barvno kombinacijo, živahno ustvarjalnost in ustrezno razpoložljivost snovi, ki so potrebne za ta namen, ne glede na vaše zamisli ali vzorce oblikovanja. To bo ustvarilo čudovit vpliv ne samo na vas, ampak tudi na druge. Morda boste počaščeni za svoja prizadevanja. To bo preobrazba stališč vseh gostov, ki so bili ob tej priložnosti prisotni. Ne gre za subjektivno zaklepanje, zato lahko vložite vso svojo domišljijo in ustvarjalnost ter s tem uporabite svoje najboljše ideje, da dobite najbolj očarljivo, strastno in občudovanja vredno poroko.

Ne manj, začnite zdaj, da se vaša priložnost ne bi iztekla. Članek vsebuje nekaj namigov in namigov, ki jih lahko uporabi vsak. Če pa imate druge trike in ideje, jih ne pozabite deliti z nami. Ker smo po naravi družabni, si lahko pomagamo in si tudi v takih razmerah priredimo nepozabno poroko. Poleg tega, če ste sprejeli zamisli iz članka, lahko podate svoje zamisli in razmišljanja o pakiranju poročne trose, da bodo imeli drugi koristi od tega.