Proverbe și citate

Sfaturi despre cum să rămâi pozitiv în vremuri de coroană + 20 de zicători încurajatoare

Cu toate lucrurile tragice care se întâmplă în lume ca urmare a coronavirusului, pare acum un moment neobișnuit pentru a vorbi despre optimism și aspecte pozitive. Cu toate acestea, menținerea pozitivă este esențială pentru gestionarea cu succes a unei crize. Cu cercetările psihologice care arată că emoțiile pozitive ne ajută să reducem efectele negative ale stresului, acum este mai mult ca niciodată momentul să încorporăm mici momente de fericire în zilele noastre. Iată câteva sfaturi practice despre cum să încurajezi emoțiile pozitive. Verificați, de asemenea, discuțiile noastre populare și împărtășiți citatele dvs. preferate prietenilor, rudelor etc..

Bucurați-vă de micile momente

rămâneți ziceri pozitive încep în fiecare zi cu un gând pozitiv

Chiar și în timpul stării de cuviință Corona, aveți încă multe momente mici de care să vă bucurați: mirosul de cafea, senzația de duș cald pe spate și așa mai departe. Dacă faceți o pauză în acele momente pentru a vă bucura de ele în loc să le vedeți ca pe o rutină, vă oferiți creierului șansa de a procesa senzația de plăcere și, astfel, crește producția de serotonină – hormonul simțitor care vă face să vă ridicați starea de spirit și te calmează.

Consolidați-vă relațiile

bucură-te de micile momente spunând că promovează hormonul de alintare

Pentru aceia dintre noi care sunt pe starea de concediu de familie, acum este o oportunitate de a petrece timp de calitate cu cei dragi. Faceți-vă timp să vă îmbrățișați copiii sau partenerul, priviți-i în ochi, purtați conversații lungi cu ei. Toate aceste gesturi încurajează apropierea și, de asemenea, eliberează oxitocină – hormonul de alintare care întărește legăturile și are, de asemenea, un efect calmant asupra corpului tău. Când nivelurile de oxitocină sunt crescute, cortizolul, hormonul stresului, scade.

Căutați binele în ceilalți

Optimismul spune că rămâi pozitiv atrage oameni buni

Acest tip de criză poate scoate la iveală atât cele mai rele, cât și cele mai bune din natura umană. Lasă veștile bune să te înveselească. Filantropii donează bani oamenilor de știință pentru a găsi un remediu. Medicii și personalul medical lucrează ore suplimentare pentru a ajuta pacienții bolnavi. Oamenii postează mesaje pozitive pe social media. Prieteni din toată lumea dau mâna. Când ne îndreptăm atenția interioară către aceste aspecte pozitive și pro-sociale ale crizei, suntem uniți în speranță.

Concentrându-vă pe aceste trei laturi pozitive ale timpurilor coroanei, puteți schimba modul în care gândiți și rămâneți pozitiv.

gândește-te la spusele pozitive atrag lucruri pozitive în viața ta

Asumarea responsabilității pentru sănătatea noastră și captarea micilor momente ne va ajuta, de asemenea, să mergem mai departe în necunoscut. Efectele emoțiilor pozitive asupra minții și corpului sunt bine cercetate și documentate. Într-adevăr, emoțiile pozitive sunt o resursă importantă pentru noi în timpul crizei coronavirusului, deoarece pot face o serie de lucruri, de exemplu:

– Sporiți rezistența: Dacă experimentăm emoții pozitive după un eveniment stresant, ne putem repune pe picioare mai repede și putem avea un „timp de recuperare cardiovasculară” mai rapid. Ritmul cardiac scade și tensiunea arterială se stabilizează mai repede atunci când rămânem pozitivi.

încurajează cuvintele cuvinte încurajatoare

Creșteți-vă sistemul imunitar: Un studiu al persoanelor infectate în mod intenționat cu virusul gripal și rinovirusul a constatat că persoanele cu emoții mai pozitive au fost mai bune în combaterea simptomelor. În acest studiu, persoanele care au avut puține emoții pozitive au fost de 2,9 ori mai predispuse să dezvolte o boală respiratorie.

credeți că zicalele încurajatoare învață să fiți recunoscători

  • Gândiți-vă mai clar: Modul în care ne simțim afectează modul în care gândim. Emoțiile pozitive ne promovează abilitățile de rezolvare a problemelor, judecata noastră, luarea deciziilor, flexibilitatea noastră cognitivă și creativitatea. Dacă rămâi pozitiv, tu și copiii dvs. veți putea să rezolvați mai bine toate micile probleme cu care ne confruntăm acum.

Zicalele dau speranță din cauza crizei coroanei

Soarele urmează fiecare furtună. Aceasta este șansa ta de a-ți construi optimismul și de a-ți asuma responsabilitatea pentru sănătatea ta mentală, astfel încât să poți ieși mai puternic din această criză.

rămâneți pozitiv spunând că nu renunțați niciodată

rămâneți gândit pozitiv în perioade de criză

fii recunoscător spunând engleză

răbdare spunând că rămâi pozitiv până la urmă totul va fi bine

Gândește-te pozitiv spunând că vor veni zile bune

Gândește-te pozitiv spunând despre binele din oameni cred

mai multe râsete mai puțin îngrijorare spunând mai multă iubire mai puțin ură

renunță la gândurile tale negative viața pozitivă

Încurajatoare cuvinte optimiste și pesimiste

lăsați spațiu pentru gânduri pozitive

provocări în viață spunând speranță

face lumea mai bună spunând optimistă