Proverbe și citate

Gândiți-vă pozitiv: ziceri care dau curaj în vederea pandemiei coronavirusului

Pandemia de coronavirus se răspândește și nu mai este doar furioasă în China, ci în toată lumea. Acum este momentul să rămâneți acasă și să încercați să salvați viața celor bolnavi cronici și a persoanelor în vârstă. Cu toate acestea, carantina acasă poate fi foarte stresantă pentru mulți. În principal pentru că ne excludem de la participarea la viața socială. Trebuie să ne adaptăm la o nouă situație. Este deosebit de dificil pentru familiile cu copii, deoarece părinții lucrează adesea acasă și își îngrijesc descendenții în același timp. Nu e de mirare că mulți devin deprimați și panicați. Dar chiar acum ar trebui să gândim cu toții pozitiv. De aceea, am adunat pentru dvs. ziceri pozitive care vă vor încuraja. Și există vești bune și în ceea ce privește pandemia de coronavirus.

Gândiți-vă pozitiv, deoarece există și vești bune

Gândiți-vă la spusele pozitive împotriva coronavirusului nu intrați în panică

Din ce în ce mai mulți oameni se îmbolnăvesc. Și, potrivit experților medicali, vor urma lucruri mai rele: dacă nu toată lumea respectă strict măsurile de securitate ale guvernului, atunci numărul persoanelor infectate va continua să crească în următoarele săptămâni. Numai asta este suficient pentru a vă face griji cu privire la viitor. Dar există și incertitudinea cu privire la ceea ce se va întâmpla cu propriul loc de muncă. Incertitudinea economică și întrebarea dacă și cum va ieși țara din criză deranjează mulți oameni. Dar oricât de rău pare acum: Există, de asemenea, vești bune care dau speranță:

1. După mai mult de două luni, numărul persoanelor infectate din China pare să scadă. Nu au existat cazuri noi acolo de o zi. Medicii chinezi sunt de părere că, dacă nu vor fi înregistrate alte cazuri în următoarele 12 zile, pandemia de coronavirus din China ar fi deja încheiată. Poate că în curând s-ar putea termina și în Europa?

2. Numărul celor vindecați este în creștere și este semnificativ mai mare decât numărul deceselor și al celor grav bolnavi. Aceasta înseamnă că construim imunitatea turmei pas cu pas.

3. Majoritatea persoanelor care s-au îmbolnăvit se simt mai bine după doar o săptămână și sunt imune la virus conform noilor studii. Aceasta înseamnă că nu se pot infecta a doua oară.

Gândiți-vă la spusele pozitive Familia înseamnă că o putem face împreună

4. Există multe persoane infectate care nu prezintă simptome. Cu toate acestea, acești oameni îi pot infecta pe alții, deoarece nici măcar nu știu că sunt infectați. Acesta este motivul pentru care este valabil și pentru acești norocoși: stați acasă. # Stayathome

5. Profesioniștii din domeniul medical din țările europene sunt, în general, bine pregătiți să trateze pneumonia. Puteți spune simptomele, există și teste care trebuie făcute. Deci, este o boală nouă, dar are simptome și complicații asemănătoare gripei. Desigur, acest lucru nu înseamnă subestimarea bolii, este mai bine să stați acasă și să vă protejați cât mai mult posibil de infecție. Dar te rog # nu te panica.

6. Este adevărat că bolnavii cronici și vârstnicii sunt expuși unui mare risc. Dar sunt foarte mulți oameni care încă supraviețuiesc virusului. Dovadă este o femeie chineză în vârstă de 103 ani, care a fost externată recent de la spitalul Wuhan și o femeie chineză în vârstă de 100 de ani, care a fost vindecată cu succes în ciuda unor boli anterioare, cum ar fi insuficiența cardiacă..

Carantina Coronavirus rămâne zicalele pozitive #stayathome

7. Pandemia de coronavirus îi face pe oameni inventivi și flexibili. Elevii din unele țări europene învață online, consultările video cu medicul de familie sunt organizate pe platforme online. Aceste aplicații și platforme pot fi utilizate în continuare de pacienții vârstnici sau de persoanele cu dizabilități chiar și după sfârșitul pandemiei.

Gândiți-vă pozitiv: Ziceri pentru biroul de acasă

Pandemia de coronavirus consideră ziceri pozitive #keinepanick

În special persoanelor care lucrează le este greu să rămână acasă (#stayathome). Nu este ușor, deoarece viața de zi cu zi agitată la birou este motivantă pentru majoritatea. Dacă dintr-o dată trebuie să lucrezi în propria casă, atunci nu-ți poți separa munca de viața ta privată. În loc să vorbești la telefon, te uiți la emisiunea TV? Sau răsfățați-vă cu o pauză mai lungă pentru prânz. Pentru a evita acest lucru, puteți crea o structură zilnică și puteți stabili obiective în biroul de acasă.

Gândește-te pozitiv: Carantină acasă

Carantina coronavirusului acasă gândește pozitiv Ziceri care dau curaj

Nu este ușor să-ți schimbi complet viața. Și cu o carantină acasă ai brusc mult timp liber. Folosiți timpul pentru a vă odihni și a vă relaxa. Somnul întărește sistemul imunitar și ajută organismul să lupte împotriva agenților patogeni. De asemenea, este important să umpleți timpul liber. Păstrați legătura cu familia și prietenii, puteți, de exemplu, skype. Faceți exerciții zilnic pentru a vă menține corpul în formă.

zicând că viața de familie dă curaj copiilor împotriva coronavirusului

Petreceți-vă timpul liber cu familia. Jucați jocuri și bucurați-vă de a fi împreună. Sperăm că în curând va fi dezvoltat un vaccin sau un medicament eficient împotriva coronavirusului. Apoi, părinții se vor întoarce la muncă și copiii vor trebui să ajungă din urmă la materialul școlar. Înapoi în viața de zi cu zi agitată, veți avea puțin timp liber. Acum este momentul potrivit să citiți o carte nouă, să urmăriți un nou hobby sau pur și simplu să petreceți mai mult timp împreună.

Gândiți-vă pozitiv: ziceri pentru părinții care lucrează

Munca la domiciliu în timpul zvonurilor de pandemie a coronavirusului dă curaj

Părinții care lucrează se confruntă cu o provocare majoră. Școlile și grădinițele sunt închise. Mulți angajatori permit părinților să lucreze de acasă. Nu este ușor, mai ales atunci când copilul trebuie încă îngrijit non-stop. Aici sunt salvate programe speciale de televiziune pentru copii, o mulțime de idei meșteșugărești, biblioteci media și numeroase programe audio. Desigur, în ciuda tuturor eforturilor, părinții care lucrează vor avea mult mai dificil.

Gândește-te pozitiv: folosește timpul pentru a-ți stabili noi obiective

Gândiți-vă la spusele pozitive din carantina coronavirusului

În viața de zi cu zi agitată, aproape că nu există timp pentru auto-reflectare. Dar acum este momentul potrivit să ne uităm în urmă în ultimii ani. Vă puteți pune următoarele întrebări:

  • Sunt mulțumit de cariera mea? Ce aș schimba? Poate că profitați de timpul pentru un curs online?
  • Ce mi-aș dori să schimb în viața mea??
  • Pentru ce sunt recunoscător?

Acum puteți contacta din nou prieteni vechi sau rude. De asemenea, puteți planifica excursii în alte țări sau puteți vizita muzee online. Puteți organiza fotografiile de pe computer după dată, puteți face colaje cu fotografii de familie și puteți crea liste cu destinațiile de călătorie din apropiere. Odată ce pandemia de coronavirus s-a încheiat, puteți călători și descoperi din nou lumea.

Construiește relația cu Dumnezeu

Gândiți-vă la spusele pozitive îl încurajează pe Dumnezeu și religia nu se panică

Rămâi acasă și nu te panica! Credința ta te poate susține în momentele dificile și te poate ajuta să-ți depășești frica. Da, este posibil să existe o interdicție de închinare în Germania în acest moment, dar în majoritatea cazurilor puteți urma slujbele bisericii online. Desigur, acest lucru nu poate înlocui apropierea umană de ceilalți credincioși. Mai ales în vremurile dificile, credincioșii se susțin reciproc și se susțin reciproc. Dar este, de asemenea, posibil să dezvoltați în continuare relația cu Dumnezeu în cadrul celor patru ziduri ale voastre. Religia în sine este pozitivă și dă speranță că va veni din nou ceva mai bun.

Gândește pozitiv: ziceri pentru bunici

gândiți-vă pozitiv cu coronavirusul în carantină speranța să nu pierdeți panica

Bunicii au un moment deosebit de dificil: nu își pot vizita nepoții și se simt adesea singuri și abandonați. În plus, majoritatea bunicilor fac parte din grupul de risc și, desigur, se tem de infecția cu coronavirus. În acest moment ar trebui să păstrați legătura cu ei zilnic. În majoritatea cazurilor, bunicii pot fi contactați telefonic, dar mulți dintre ei pot acum să facă skype sau să trimită mesaje prin telefonul mobil. Încurajați-i cu citate de inspirație.

Gândiți-vă pozitiv: ar trebui să evitați acest lucru

Viața de familie cu ziceri despre coronavirus pentru a gândi pozitiv

Chiar dacă este dificil pentru dvs., ar trebui să încercați să evaluați în mod critic informațiile de pe net cu privire la coronavirus. Există, de asemenea, dezinformare care vă va speria inutil. Prin urmare, ar trebui să fiți conștient de consumul dvs. media și să aveți cea mai bună încredere în sursele de informații oficiale și canalele de știri. Desigur, puteți contacta și medicul generalist dacă aveți întrebări suplimentare.

De asemenea, interesant: Sfaturi despre cum să rămâi pozitiv în vremuri de coroană + 20 de zicători încurajatoare