Proverbe și citate

7 sfaturi despre cum să devii mai fericit single și 20 de ziceri și citate pentru o viață singură

Poți fi fericit ca celibatar? Oricine spune că trebuie să fii într-o relație pentru a fi fericit, este garantat că nu va avea dreptate. Și, deși mulți nu ar vrea să creadă, există încă câteva avantaje în a trăi singur. Un partener nu este nicidecum necesar pentru a avea o viață fericită și satisfăcătoare. Ești încă puțin deprimat pentru că relația ta tocmai s-a despărțit sau pentru că nu ai mai avut una de mult? Iată câteva sfaturi despre cum să devii un single mai fericit.

Single fericit - zicală engleză pentru persoanele singure care se bucură de viață

Desigur, toată lumea tânjește după o mare dragoste. Dacă îți poți împărtăși viața cu cineva care aparent este suflet pereche cu tine, te simți în siguranță. Și nu tocmai asta își doresc oamenii și pentru ce se străduiesc? Cu toate acestea, nu vă grăbiți, învățați cum să fiți mai întâi un single fericit. Pentru că numai dacă ești fericit singur, te vei simți la fel de confortabil într-o relație.

1. Singur fericit – Gândește-te pozitiv și apreciază ceea ce ai

Celibatar nu înseamnă singur și relația nu înseamnă în mod automat fericit

Probabil că este în natura oamenilor să-și dorească întotdeauna ceea ce nu au în acest moment. Cu toate acestea, în loc să căutați cu disperare partenerul perfect, gândiți-vă pozitiv și prețuiți ceea ce aveți. Lucrurile mici din viață contează și ele, oricât de banale ar părea. Ca single poți face ce vrei, când vrei și cu cine te simți în acest moment. Și asta ne conduce la următorul nostru punct:

2. Mențineți și stabiliți contacte sociale

Singur fericit - Nu aveți nevoie de un partener pentru a fi fericit sau pentru a avea o viață plină

Păstrați-vă prietenii și creați altele noi. Pentru că a fi singur nu înseamnă că nu ai pe nimeni. Profitați de faptul că puteți face ceea ce doriți. Prietenii sporesc stima de sine pentru că și tu te simți iubit de ei. La urma urmei, nu trebuie să fie doar această mare dragoste. Vei deveni mai fericit singură dacă îți vei aprecia mai bine prietenii și vei face mult cu ei în loc să stai deprimat acasă.

3. Bucură-te de viață și trăiește fericit ca un singur

Singur fericit cu statutul de relație - mă petrec

Învață să te bucuri de viață. Are atâtea alte lucruri de oferit decât o relație la un moment dat. Călătorește și creează anticipare pentru ceva, caută noi hobby-uri sau practicează-le din nou pe cele pe care le-ai pus în așteptare cu mult timp în urmă. Odată ce te vei bucura cu adevărat de viață, vei deveni rapid mai fericit singur și vei realiza că un partener nu este esențial.

4. Fără relații de stres și trăiește fericit ca un singur

Nu am nevoie de un prinț pentru a fi fericit - castelul este suficient pentru mine

Într-o relație sfârâie mai ales la început, dar la un moment dat există argumente mici sau mai mari. Trebuie doar să ai grijă de ei. Acest lucru este normal, dar un pic stresant, chiar dacă merită cu partenerul potrivit. Chiar acum, însă, ai libertatea de a schimba ceea ce nu ți se potrivește în viața ta. Se pune cineva pe nervi? Atunci scapă de el din viața ta.

5. Nu te lăsa să te simți vinovat și să devii mai fericit singur

Evitați stresul, rămâneți singur - deviza single-urilor fericite

Poate fi enervant atunci când ceilalți regretați și vă compătimesc că nu aveți un partener. Acesta este adesea motivul pentru care single-urile cad într-un fel de depresie și, hei, presto, cineva este nefericit. Acesta este cazul mai ales după o anumită vârstă. Învață să nu te implici în aceste tipuri de comentarii. Fiecare își poate trăi viața așa cum dorește. Cine știe, poate invidia spune că ai libertatea pe care ceilalți din parteneriatul tău nu o au.

6. Spune la revedere idealurilor și obiectivelor viitoare

Citat de Thomas Brown despre a fi singur - Există avantaje în a fi singur

Ești unul dintre acei oameni care planifică totul în avans și vor să realizeze exact așa cum ți-ai imaginat? Dacă vrei să fii singur și fericit, ar trebui să-l lași în sfârșit sau cel puțin să nu-l vezi ca o problemă dacă nu apare așa cum vrei. Nu poți planifica totul. Unele lucruri vin așa cum vin și nu pot fi influențate. În schimb, trăiește în acum, astfel încât să poți deveni mai fericit singur.

7. Învață să te iubești: baza pentru o viață singură fericită și o relație

Îmi place să fiu singur pentru că sunt mereu acolo pentru mine când am nevoie de mine

Nu contează dacă vrei să trăiești ca un single mai fericit sau dacă cauți o relație stabilă. Dacă nu ați construit un sentiment de auto-valoare și nu ați învățat să vă iubiți și să vă apreciați, nici unul și altul nu pot funcționa. Dacă ești instabil, devii deprimat ca celibatar și gelos într-o relație. Găsiți-vă punctele forte și înțelegeți că aveți suficiente calități pozitive de care să vă mândriți. Prietenii foarte buni vă pot ajuta, de asemenea, în acest sens.

Singur fericit – concluzie

Zicală fericită ironică - sărind de pe pod doare mai puțin decât dragostea

În loc să vă târâți într-o gaură, este important să vă bucurați de viață și să faceți orice doriți – fără a fi nevoie să țineți cont de partenerul dvs. Deveniți cel mai fericit celibatar învățând să vă iubiți și, cel mai important, nu mai gândiți și să vă străduiți pentru relația perfectă. Va veni de la sine. Până atunci, doar bucură-te de libertatea ta și de faptul că ești suficient de sănătos pentru a putea trăi.

Ziceri singure fericite

Dacă nu ești fericit singur, nici nu poți fi fericit într-o relație

Doriți să le arătați tuturor că sunteți mai fericit, celibatar și că vă puteți bucura de viață fără un partener? Apoi, veți găsi mai jos câteva cuvinte potrivite pe care le puteți folosi și ca stare Facebook sau WhatsApp.

Ziceri de single fericit

Zicală fericită - Nu este loc pentru un bărbat în patul meu

Din fericire singură și nu fata tuturor

Mai fericit decât cel singur cu o perspectivă corectă asupra vieții

Iertat fericit vieții mele singure

Cina pentru unul, băuturi pentru doi - beneficiile fără partener

Zicală fericită – stare de relație, fără idiot

Statutul relației fără idiot - single fericit prin gândire pozitivă

Citat de la Kafka

Citat din Franz Kafka - Ceea ce am realizat este un succes de a fi singur

De ce single-urile sunt mai fericite

Sunt mai fericită, singură, pentru că îmi pot strica viața singură

Mai bine să fii singur decât nefericit

Mai bine să fii singur decât nefericit și în mâini greșite - iubește-te

De ce este cineva mai fericit ca singur? Ești liber, independent și autodeterminat.

De ce vă simțiți mai bine ca o singură persoană - liberă, independentă și autodeterminată

Mai fericit decât celibatar

Zicând înțelept despre persoanele singure - știi suficient cât să aștepți persoana potrivită

Părul meu mă stresează deja suficient

Singură zicală amuzantă - Pentru că părul meu deja mă stresează suficient