Proiectarea unghiilor

Unghiile indie sunt tendința colorată a unghiilor pe care ar trebui să o încercați!

Noul sezon, unghiile noi – iar primăvara 2021 pare a fi deosebit de colorată și diversă. O manichiură drăguță și colorată este, fără îndoială, cea mai ușoară modalitate de a-ți lua rămas bun de la lunile triste de iarnă și de a saluta vremea însorită! Desigur, desenele minimaliste și clasice, cum ar fi unghiile franceze pastelate, vor rămâne întotdeauna în tendință. Dar în sezonul următor lucrurile pot fi puțin mai evidente și mai vesele. Poate din cauză că ne-am plictisit atât de mult acasă în ultima vreme, că tânjim după o mică emoție. Dar, indiferent de motiv, un lucru este sigur: ne lăsăm creativitatea să se elibereze și nu vom fi mulțumiți cu simpla aplicare a unui simplu lac pe unghii! Se aplică și pentru tine? Atunci vei fi absolut uimit de cea mai recentă tendință de unghii! Incredibil de distractiv, versatil și decorat în tot felul de moduri – unghiile indie sunt la modă în lumea modei! Dar ce anume este și cum se realizează aspectul la modă? Veți găsi toate acestea, precum și cele mai frumoase idei pentru următoarea dvs. mani cu noi!

modele de unghii colorate unghii indie tendințe de unghii 2021

Fie că este vorba de unghii cu coajă de ou sau de modele elegante de unghii albastre – majoritatea tendințelor unghiilor arată incredibil de șic și ușor de imitat. Din păcate, realitatea este foarte diferită pentru mulți dintre noi și oricât am încerca, rezultatul este adesea catastrofal. Dar asta s-a terminat acum, deoarece Indie Nails este doar un singur lucru: creativitatea! Nu există motive specifice pe care trebuie să le urmăriți sau culori pe care trebuie să le folosiți absolut – absolut orice vă place este permis! Tendința unghiilor va face din manichiură acasă o adevărată aventură care este foarte distractivă!

Unghii indie: ce anume se află în spatele tendinței unghiilor?

Unghii albastre design unghii indie tendințe unghii 2021

Probabil că vă întrebați despre ce sunt unghiile indie? Ei bine, de fapt nu există un nume specific pentru look, deoarece designul poate fi orice vrei. Și nu, „indie” nu are nimic de-a face cu India. Aceasta este forma scurtă pentru cuvântul englezesc „independent”, care înseamnă „independent” în germană. Și, așa cum sugerează și numele, nu există reguli la Indie Nails și fiecare cui este în sine. Scopul? Desenele colorate și variate ar trebui să ne ușureze starea de spirit. Conform celor mai recente rapoarte de tendințe Pinterest, căutarea de idei pentru unghii indie a crescut cu 21% în ultimele 2 luni și putem înțelege de ce. După anul ciudat, toți putem folosi bucurie și culoare în viața noastră.

Tendința unghiilor este ideală pentru oricine dorește să-și facă propriile unghii

unghii scurte pictura unghii indie tendinte unghii primavara 2021

Doriți să vă vopsiți singuri unghiile, dar vă simțiți rău la gândul unor modele și modele complicate? Aici intervin unghiile indie, deoarece pot fi literalmente orice vrei să fie. Nu vă puteți decide între o față drăguță zâmbitoare sau un curcubeu colorat? Deci, de ce să nu le combinați pe amândouă și să vă creați propria operă de artă? Ceea ce este important cu tendința este că nu vopsiți unghiile după o anumită schemă care arată la fel pe toate unghiile. Lasă-te inspirat din nou cu fiecare unghie și dezvoltă-ți creativitatea pentru a ajunge la un fel de „manichiură mix-and-match”.

modele amuzante de unghii unghii indie tendințe unghii 2021

Acum sunt peste 155.000 de postări pe Instagram sub hashtagul # Indiaails, care ne oferă o mulțime de inspirație și sunt dovezi clare că aspectul va fi văzut peste tot în următoarele luni. Chiar și vedete precum Kylie Jenner, Dua Lipa și Chiara Ferragni au sărit deja în trenul independent și și-au decorat unghiile într-un mod amuzant și colorat. Principala caracteristică a Indie Nails este că, de obicei, folosesc modele colorate și atrăgătoare, originale și unice și transformă mâinile în opere de artă vii.

Cu cât combinați mai multe stiluri, culori și motive, cu atât rezultatul va avea mai mult succes. Cu alte cuvinte: este vorba despre obținerea unui aspect versatil cu combinații neașteptate. La prima vedere, s-ar putea părea că unghiile indie sunt foarte greu de reprodus. Dar adevărul este că puteți obține cu ușurință aspectul distractiv acasă cu modele simple sau autocolante pentru unghii și decorațiuni precum perle. Puteți trata fiecare unghie individual și puteți opta pentru 10 modele diferite sau vă puteți lipi de o anumită schemă de culori – depinde în totalitate de dvs..

Unghiile indie la modă pot fi adaptate minunat la fiecare gust

idei unghii maro indie unghii tendinte unghii primavara 2021

Unghiile colorate și decorațiunile distractive sunt prea puerile pentru tine și preferi o manichiură simplă pe care să o poți purta la birou? După cum sa menționat deja, totul este permis cu unghiile indie și aspectul arată frumos și la modă, chiar și în culori dezactivate, cum ar fi maro și bej.

Unghii neon trend unghii indie

Fără îndoială, implementarea tendinței unghiilor necesită o anumită abilitate și multă creativitate. Dar lipsa regulilor ne permite să ne jucăm cu culorile și desenele și să încercăm orice ne vine să facem. Cu toate acestea, rezultatul final nu este la fel de perfect pe cât ți-ai dori să fie și nu ai timp pentru un nou look? Este perfect, și poți pretinde oricând că exact asta ai vrut să realizezi.

Indie Nails: o imagine de ansamblu asupra celor mai frumoase look-uri pentru re-styling

Indie Nails Nail trend, unghii lungi în formă de migdale

Dacă nu vă este frică de o mică provocare, modelele de unghii cu mâna liberă vă pot încerca

Indie Nails Nails Trends 2021 Blue Nails Idei

Colorat și incredibil de distractiv – Indie Nails vă va face să vă strălucească unghiile scurte

Tendințe de unghii Indie Nails 2021 idei de proiectare a unghiilor scurte

Cu tendința unghiilor, este important ca modelele să fie variate și interesante

Cireșe Nail Design Indie Nails Nails Trends 2021

De la inimi la zâmbete drăguțe – orice vă place este permis

Design de autocolante pentru unghii unghii indie tendințe pentru unghii 2021

Unghiile indie sunt adevărate ridicări ale dispoziției

Modele de unghii pentru unghii scurte Indie Nails

De ce să alegeți un design specific al unghiilor când puteți avea totul?

Tendințele unghiilor 2021 ce sunt unghiile indie

Cu cât combinați mai multe culori și motive, cu atât rezultatul va fi mai frumos și mai interesant

Modele de unghii Smiley pentru unghii scurte unghii indie

Unghiile independente vor fi peste tot pentru următoarele luni

Ce sunt ideile de proiectare a unghiilor neon Inide Nails