Proiectarea unghiilor

Salonul propriu de unghii – devine în sfârșit independent!

Cursuri de manichiură pentru saloane de unghii

Unghiile bine îngrijite sunt personajul principal pentru mulți oameni. Mai ales dacă aveți contacte profesionale și private frecvente cu alții, este important pentru dvs. să lăsați o impresie bună. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că a propriul salon de unghii este o alternativă foarte populară în zilele noastre. Pentru multe femei, a avea propriul studio este, de asemenea, o modalitate excelentă de a-și începe propria afacere.

Deschide-ți propriul salon de unghii – o slujbă cu mare responsabilitate

Sfaturi pentru vopsirea unghiilor profesioniști în designul salonului de unghii

Cu toate acestea, este ușor să o luăm cu ușurință în această profesie emergentă. La urma urmei, designerii de unghii „doar” fac unghiile frumoase. Cu toate acestea, opusul este adevărat:

– Femeile și bărbații care vizitează un salon de unghii sunt, în general, dispuși să plătească mulți bani pentru luxul unghiilor frumoase. În schimb, se așteaptă la o performanță bună.

– Unghiile clienților fac publicitate pentru studio. Dacă nu reușesc sau dacă proiectantul de unghii nu face în general o treabă bună, alte persoane vor observa acest lucru dintr-o privire.

– Este necesară munca atentă și profesională. Dacă proprietarul nu lucrează cu atenție, pot apărea răni mici pe unghie sau cuticulă. Dacă inflamația se formează aici, este adesea plictisitoare de tratat și asociată cu dureri severe.

Igiena joacă, de asemenea, un rol major în proiectarea unghiilor. Dacă nu este cazul, există riscul ca infecțiile să se răspândească de la un client la altul. Acest lucru este posibil cu ciuperca unghiilor, printre altele. În timpul diagnosticului, apare rapid gândul că a avea propriul salon de unghii ar putea fi cauza și poate duce la restul clienților în perioada următoare. În plus, există o mare probabilitate ca o plângere să fie primită de către departamentul de sănătate și să se efectueze controale.

Propriul tău salon de unghii – capitalul și cunoștințele necesare pentru a începe

Aplicarea sfaturilor ojei trucuri salon de unghii

Chiar dacă înființarea în multe studiouri nu este foarte costisitoare, ar trebui să fie disponibil suficient capital pentru a înființa o afacere. Cel mai mic element este materialul de lucru și instrumentele necesare pentru modelarea unghiilor. Mobilierul și renovarea magazinului urmează să fie, de asemenea, planificate. Dacă intenționați să proiectați unghiile doar la scară mică, puteți economisi o mulțime de bani folosind o cameră în propriii dvs. pereți. Cu toate acestea, trebuie clarificat împreună cu departamentul de sănătate dacă toate reglementările de igienă trebuie respectate acolo.

Dacă, pe de altă parte, doriți să vă arătați profesioniști în lumea exterioară și poate chiar intenționați să angajați angajați sau să deschideți sucursale în viitor, ar trebui să preferați un magazin cu amănuntul de la început. Deoarece chiria poate fi relativ mare în funcție de locație, echitatea este necesară aici. Inițial, nu există suficienți clienți și o bază solidă se acumulează numai în timp, dar ar trebui să existe în continuare suficienți bani pentru a acoperi cel puțin primul an, inclusiv toate costurile auxiliare. Acest lucru poate duce rapid la sume de 15.000 EUR. Dacă nu există capital, este probabil ca studioul să se închidă din nou după câteva luni, deoarece proprietarii nu pot plăti facturile restante. Este oferită o imagine de ansamblu compactă asupra modului în care ar trebui să treacă de la ideea până la începerea unei afaceri Acest articol.

Propriul salon de unghii – găsește antrenamentul potrivit

deschide-ți propriul studio devine independent

O impresie profesională poate fi întărită dacă lucrătorii independenți au o educație bună. Profesia de designer de unghii nu este standardizată, iar desemnarea nu este protejată. Chiar și cei care nu au participat la un curs ar trebui să-și poată începe propria afacere cu această activitate. Pentru a vă distinge de profesioniștii auto-proclamați, este logic să solicitați instruire de la un furnizor recunoscut. Producătorii de lacuri de unghii, precum Alessandro International, licitează adesea Cursuri de proiectare unghii pentru schimbători de carieră și profesioniști pe diferite domenii.

În multe școli, instruirea este destul de extinsă, astfel încât absolvenții își pot începe propria afacere cu un sentiment bun. Cu toate acestea, nu trebuie să presupuiți că creați unghii artificiale perfecte de la început. După o ucenicie, este timp să vă testați și să vă rafinați noile abilități pe cât mai mulți prieteni, cunoscuți și membri ai familiei.

Cursurile includ:

– Aspecte de sănătate, cum ar fi boli și alergii ale pielii și unghiilor

– Igiena în studio

– Stiinta Materialelor

– Noțiuni de bază în administrarea afacerilor

– proiectarea unghiilor

Designul unghiilor nu are cea mai mare importanță, deoarece atrage clienții. Dar nici celelalte puncte nu trebuie neglijate, deoarece afacerea poate fi operată pe termen lung numai dacă sunt disponibile cunoștințele relevante. Dacă nu reușesc la antrenament, este recomandabil să le aprofundați în auto-studiu.

Participă la o școală de proiectare a unghiilor

Faceți unghiile să decoreze idei

Dacă școala este ușor accesibilă, este recomandabil să faceți o scurtă vizită înainte de rezervare.

– Este recomandabil să vă anunțați sosirea prin telefon, astfel încât un angajat să aibă timp să răspundă la întrebări.

– Ar trebui să reacționeze calm la întrebările care apar. Dacă studentul nu simte că este luat în serios, este îndoielnic dacă lectorii își vor rezolva problemele în clasă.

– Camerele de antrenament trebuie să fie curate și ordonate. O companie murdară cu greu poate transmite reglementările de igienă în mod corespunzător.

– Pentru ca fiecare elev să aibă suficientă experiență practică, este necesar ca orele să fie relativ mici. Se recomandă adesea maximum opt studenți.

– Profesorii nu ar trebui să fie tineri profesioniști, dar ar fi trebuit să poată câștiga experiență cu clienții de ceva timp.

– Școala pune la dispoziția elevilor materiale de lucru și materiale de lectură.