Proiectarea unghiilor

Design de unghii pentru școală: 20+ dintre cele mai tari unghii „înapoi la școală”!

Chiar dacă suntem reticenți să recunoaștem, vara se apropie încet, dar sigur. Septembrie este o lună de tranziție ciudată pentru mulți dintre noi. Fie tocmai ne-am întors din vacanța de vară și acum trebuie să ne întoarcem la muncă sau trebuie să ne pregătim pentru noul an școlar. Odată cu începerea unui nou sezon, această senzație minunată a unui nou început planează în aer și de obicei tânjești după o mică schimbare. Poate vă place o nouă tunsoare sau o renovare? Sau poate o manichiură răcoroasă și cochetă? Din fericire, cu siguranță vă putem ajuta cu acesta din urmă! Indiferent dacă trebuie să vă întoarceți la școală sau doriți doar să vă amintiți copilăria și adolescența fără griji, Unghiile dinapoi la școală sunt la modă acum și vor adăuga o notă răcoritoare și foarte rece look-ului dvs.! Indiferent dacă este simplu și rezervat sau amuzant și decorat colorat – cu ideile noastre de proiectare a unghiilor pentru școală, asigurați-vă că sunteți cel mai frumos copil din clasă!

Design de unghii pentru școală: ce culori de ojă sunt potrivite pentru aceasta?

Nail Designs Idei pentru fete Toamna anului 2021 Tendințe de unghii

Un design drăguț de unghii pentru școală este, fără îndoială, una dintre cele mai drăguțe și mai tari modalități de a saluta căderea și de a te cufunda în școală. Desigur, la începutul unui nou an școlar toată lumea vrea să arate cât mai bine, inclusiv profesori, elevi și chiar mămicile care își duc copiii la școală dimineața. Și Unghiile înapoi la școală sunt perfecte pentru asta! Dar, chiar dacă nu există un cod vestimentar specific sau uniforme în unele școli, culorile prea strălucitoare și strălucitoare sunt de obicei o absență absolută – atât în ​​îmbrăcăminte, cât și pe unghii. Pentru a vă face să strălucească mâinile fără a vă face manichiura prea atrăgătoare, este mai bine să folosiți nuanțe mai subtile. Gândiți-vă la culori roz, bej, alb, crem sau pastel, cum ar fi lavanda, menta și albastru deschis.

Motive potrivite și cool pentru unghiile înapoi la școală

Idei de proiectare a unghiilor pentru unghii scurte Înapoi la Școală Unghii Tendința unghiilor

Înapoi la școală Unghiile sunt distractive, jucăușe și creează întotdeauna un sentiment de școală plăcut. Atunci când alegeți designul corect al unghiilor pentru școală, nu există cu greu limite pentru imaginația voastră. Unele dintre cele mai populare modele sunt desigur cărți, rigle, agrafe de hârtie, creioane colorate și litere. Cu alte cuvinte – fiecare material pentru școală și birou se potrivește cumva perfect cu tema și arată foarte tare pe unghii!

Tendințele unghiilor toamna anului 2021 Imagini înapoi la școală

Sau poate ai un subiect preferat? Matematică, chimie? Atunci ce zici de decorarea unghiilor tale cu compuși chimici, tabelul periodic sau o formulă matematică sau alta? În combinație cu culori strălucitoare, motivele arată incredibil de amuzant și cu un astfel de design de unghii pentru școală, sunteți garantat că veți ieși din mulțime! Indiferent dacă vă alegeți o unghie de accent sau să mergeți la toate și alegeți un motiv diferit pentru fiecare deget depinde de propriul gust. Oricum ar fi, rezultatul final este întotdeauna perfect.

Autocolante pentru unghii pentru un design de unghii simplu și răcoros pentru școală

Autocolante pentru unghii pentru fete modele de unghii poze școlare

Nu trebuie să fii un profesionist pentru a crea un design de unghii frumos pentru școală. Decorațiunile complicate nu sunt pentru tine și nu ai timp să vizitezi un salon de unghii? Atunci ești pe mâini bune cu autocolante pentru unghii! Autocolantele pentru unghii sunt acum disponibile în toate variantele imaginabile și arată la fel de bine și de chic. Și cel mai bun lucru? Nici nu ai nevoie de 10 minute pentru o manichiură atât de frumoasă. Pur și simplu vopsiți unghiile într-o culoare de ojă la alegere, aplicați autocolante și unghiile Înapoi la școală sunt gata!

Unghii franceze pentru un aspect elegant

French Nails 2021 Back to School Nail designuri pentru școală

Unghiile franceze sunt un clasic atemporal, care este perfect pentru orice ocazie și pentru femeile de toate vârstele. Și Unghiile înapoi la școală nu fac excepție. O unghie cu accent este excelentă pentru a vă condimenta designul unghiilor școlare și pentru a face manichiura mai interesantă. Ce zici de reamintirea profesorului tău să-ți dea o notă bună trasând un simplu „A +” pe el? Designul unghiilor este destul de ușor de reprodus, dar arată întotdeauna foarte frumos și jucăuș.

Designul unghiilor Smileys pentru școală

Smiley Nail Design Pictures Indie Nails Nails Trends Toamna 2021

Doar pentru că vara s-a încheiat nu înseamnă că nu poți purta culori strălucitoare și strălucitoare. Emoji-urile zâmbitoare fericite, în combinație cu un galben strălucitor, vă dau imediat o dispoziție bună și sunt o alegere distractivă pentru unghiile înapoi la școală.

Florile și nuanțele mai închise sunt perfecte pentru toamnă

Unghii Culori Tendințe Toamna 2021 Înapoi la Școală Poze Unghii

Odată cu întoarcerea la școală vine un nou anotimp: toamna. Culorile calde sunt din nou complet șold pentru sezonul următor și sunt ideale pentru toată lumea care dorește un design de unghii simplu și elegant pentru școală. În combinație cu flori delicate, obțineți un aspect atemporal și foarte chic.

Design de unghii pentru școală: cea mai frumoasă unghii de întoarcere la școală de imitat

Instrucțiuni de proiectare a unghiilor Crayola pentru vopsirea unghiilor scurte

Combinați diferite motive școlare pentru a obține un aspect distractiv și jucăuș

modele ușoare de unghii pentru fete Imagini cu unghii înapoi la școală

Arătați-le tuturor cât de încântați sunteți pentru anul școlar adăugând inimi la unghii

Fall Nail Trends 2021 Înapoi la școală Poze de proiectare a unghiilor

Înapoi la Școală Unghiile în albastru și negru arată foarte cool

unghii scurte pictura imagini unghii design pentru fete

Nu vă fie teamă să vă jucați cu culori și decorațiuni

Indie Nails Nail Trend Înapoi la școală Nails Trend

Un design de unghii simplu și elegant pentru școală

Modele de unghii pentru fete toamna tendințele unghiilor 2021

Decorate colorat înapoi la unghiile școlii, te poartă întotdeauna de bună dispoziție

Design de unghii pentru manichiura scolara pentru poze fete

Nu trebuie să fie întotdeauna decorațiuni viu colorate: unghiile cu o singură culoare în culori pastelate arată la fel de bine

Tendințele culorilor ojei 2021 modele de unghii pentru poze fete

Modele de unghii școlare pentru unghii scurte

imagini cuie negre design de unghii pentru adolescenți