Proiectarea piscinei

Sfaturi despre cum să vă îmbunătățiți piscina

instrucțiuni-de-piscină-moderne-loc-mic

Nu fiecare casă are propria piscină în aer liber, pentru că, în primul rând, construirea unei piscine în aer liber costă foarte mulți bani și, în al doilea rând, ar trebui să aveți suficient spațiu în curtea din spate. Prin urmare, proprietarii fericiți care se bucură de acest lux se asigură în mod constant că piscinele lor sunt întotdeauna bine întreținute, curate și sigure. Ar fi și mai bine dacă ați putea adăuga ceva în zona piscinei pentru a-i îmbunătăți aspectul, așa că v-ați distra mai mult și multe momente memorabile și acolo.

Îmbunătățiți piscina

piscina-proiectata-cu-multe-flori

Există mai multe moduri în care poți ieși din zonă Îmbunătățiți piscina. Puteți începe cu mobilier sau cu apă adăugând câteva elemente suplimentare, cum ar fi fântâni de apă și cascade.

Folosiți elemente decorative la modernizarea piscinei

Piscină design pietre de noapte deco

Cu aceste elemente suplimentare, piscina dvs. va arăta mult mai bine și va părea și mai primitoare. Puteți chiar adăuga o viață nouă acolo. Astăzi vrem să vă oferim câteva sfaturi despre cum să vă îmbunătățiți piscina.

1. Curățați-l regulat

piscină-instrucțiuni-sfaturi-îmbunătățirea-curățarea

Este greșit să crezi că singura modalitate de a schimba aspectul piscinei tale este mutând mobilierul acolo. De fapt, vi se cere mai mult decât menținerea perfectă a curățeniei. O piscină frumoasă este inutilă dacă există frunze care plutesc în apă sau dacă este murdar de jur împrejur. Cine s-ar scufunda dacă piscina ta ar fi în această stare? Prin urmare, ar trebui să vă curățați în mod regulat piscina și să o îngrijiți corespunzător.

2. Iluminare creativă

pod-îmbunătățire-piscină-idee-iluminată-noapte

Cu iluminarea creativă ai putea schimba caracterul casei tale Îmbunătățiți piscina. Există diferite tipuri de iluminat pe care le puteți folosi pentru piscină. Puteți încerca fibra optică, lămpi plutitoare, lumini de perete și altele. Bazinele de diferite culori arată foarte frumos noaptea. Ar fi înfricoșător să înoți într-o piscină întunecată, nu-i așa? Deci, asigurați-vă că aveți iluminatul potrivit pentru piscina dvs. Arătați-vă frumusețea chiar și noaptea! Acest lucru vă va face, de asemenea, înotul de noapte mult mai distractiv.

3. Plantare și amenajare a teritoriului

mici-piscine-design-verde-rotund-cascadă

Deoarece piscinele sunt în mare parte în aer liber, puteți adăuga ceva verdeață înconjurând plante frumoase și peluze luxuriante. O atmosferă mai bună poate fi obținută și printr-o amenajare a teritoriului bună. Acest lucru nu numai că va îmbunătăți aspectul zonei dvs. de piscină, ci și pe cel al întregii zone exterioare. Peisajul piscinei poate face ca casa dvs. să pară și mai primitoare.

 mobila de gradina 

exterior-piscină-curte mică-colț-pernă

Cum găsești o zonă de relaxare lângă piscină? Ar fi o idee grozavă și va fi foarte utilă. Ai putea pune acolo șezlonguri sau șezlonguri. Seturile de mese în aer liber pot fi, de asemenea, bune, astfel încât să puteți lua masa confortabil și netulburat alături de prieteni afară. Alegeți doar mobilier rezistent la intemperii și care poate rezista căldurii și ploii de afară.

Caracteristici ale apei 

skluptur-piscină-proiectare-idee-acasă

Caracteristicile apei nu sunt destinate doar amenajării teritoriului. Ele pot fi, de asemenea, adăugate la piscina dvs., cum ar fi o fântână sau o cascadă. Acestea sunt cele mai comune elemente de apă văzute în bazine, dar vin într-o varietate de modele. Jeturile și fluxurile de putere sunt foarte atractive și, de asemenea, fac ca piscina dvs. să arate foarte plină de viață.

poduri

imagine-de-noapte-mică-confortabilă-piscină-palm-florida

Podurile pot adăuga dramatism la designul piscinei. Ei bine, sunt cu siguranță un subiect bun pentru realizarea fotografiilor, dar în afară de asta, veți putea trece ușor piscina. Există diferite construcții de poduri și vin într-o varietate de compoziții materiale. Alegeți-le pe cele care se potrivesc cel mai bine conceptului și bugetului dvs. în aer liber.

Gropi de foc

sfaturi-de-îmbunătățire-piscină-pentru-piscină

Combinația de foc și apă arată întotdeauna minunat ca element de design. Se spune, de asemenea, că creează un echilibru. O groapă de foc în aer liber ar putea, de asemenea, să vă facă zona de piscină mai confortabilă. De asemenea, emite căldură și lumină în locul în care înoți sau ai petreceri noaptea.

Sculpturi 

design-piscină-infinit-cu-budhha-skluptur

Sculpturile pot fi, de asemenea, acolo proiectarea acestui lucru Îmbunătățiți piscina și adăugați mai mult impuls. Unii oameni combină sculpturile împreună cu elementele de apă, ceea ce este, de asemenea, o idee bună. Există diverse modele de sculpturi disponibile pentru piscină. Puteți cere chiar și modele personalizate.

Hamac net 

net-agățat-saltea-piscină-femeie-se bucură

Ar fi o relaxare minunată să vă balansați în timp ce ascultați stropi de apă din fântâna din piscina dvs. Un hamac ni se pare o idee minunată în acest caz. În afară de desenele frumoase, poate fi, de asemenea, o modalitate excelentă de a vă odihni sau de a citi o carte. Cum ți-ar plăcea așa ceva?

Alte structuri

10-structură-piscină-sfaturi-îmbunătățire

Un foișor sau o pergolă în aer liber este, de asemenea, o idee bună. Dacă le puneți în mijlocul piscinei? Acest lucru ar arăta cu siguranță frumos și ar putea crea un punct focal pentru zonă. De asemenea, puteți încerca să adăugați punți plutitoare. Acestea pot fi folosite ca bar în aer liber, bucătărie, cameră de zi sau sufragerie.

Imaginați-vă că aveți toate elementele de mai sus în piscina dvs. Ți-ar plăcea să le ai pe toate! Piscina în sine va aduce un plus fantastic la casa ta, dar aspectul modernizat face din piscină locul tău preferat în aer liber. Vă dorim multe momente plăcute în și în jurul piscinei pe tot parcursul sezonului estival!

fântână-de-apă-piscină-foarte-frumoasă-construită

piscină-cu-fântână-de-apă-idei-design

piscină-verde-îndepărtată-imagine-mare

Imagine aeriană de proiectare modernă pentru piscină

piscina lunga-gradina-soare-idei

cool-pool-designs-palms-middle-clear

Iluminarea piscinei – un punct culminant special în zona exterioară