Proiectarea piscinei

Piscina în grădină – 15 sfaturi utile pentru piscină și pergolă

design de pergola mare

Proiectați o cadă cu hidromasaj, pergolă și piscină în grădină – vă vom oferi sfaturi pentru distribuirea ieftină a camerei, planificare și idei utile de proiectare.

Piscină în grădină – pergolă clasică

ghivece de flori moderne idei de balcon

Acest foișor cu acoperiș solid și pereți din piatră naturală oferă mai multe opțiuni pentru un timp plăcut în aer liber – inclusiv o bucătărie cu grătar, frigider și bar mic. Este completarea perfectă pentru Piscină în grădină

Piscină în grădină cu foișor din apropiere

Design practic pentru foișor

Foisorul multifuncțional din lemn oferă spațiu pentru relaxare, schimbare de haine și citire. Dacă vă invitați prietenii des, puteți organiza un bufet în interior.

Idei de design multifuncționale – piscină în grădină

Pensiune piscină idei moderne de amenajare a grădinii

Când construiți un foișor, îl puteți configura ca un spațiu multifuncțional. Așadar, poate servi opțional ca pensiune pe tot parcursul anului.

Folosiți optim spațiul disponibil

Terasă șezlonguri cu piscină, grădină

Construiți o piscină în grădină sau în casă – 105 poze cu piscine

Cu cât piscina sau centrul spa sunt mai aproape de terasa în aer liber și de casă, cu atât mai bine. Puteți organiza diferite zone pe terasă și puteți crea o tranziție perfectă către casă.

Simplu și multifuncțional – pergolă și piscină în grădină

Piscină grădină pergolă mediteraneană

O pergolă din lemn se potrivește perfect cu diferite tipuri de Piscină în grădină. Structura oferă un scaun confortabil și aruncă umbră vara. Opțional, puteți acoperi pergola cu o copertină.

Romantic tropical – piscină în grădină

idei exotice de proiectare a piscinelor

Construiți în Piscină în grădină și faceți fără pergole, terasă sau terasă. Înconjoară piscina cu plante și flori, astfel încât să arate ca un iaz natural – și ai creat un spațiu romantic. Nu uitați iluminarea potrivită – există riscul de a nu putea vedea piscina în întuneric dacă nu este lângă casă.

Jacuzzi în grădină

Pergola de grădină cu jacuzzi

O pergolă deschisă peste jacuzzi din grădină poate crea accente frumoase. O mulțime de plante și o terasă din lemn completează aspectul general și creează o atmosferă primitoare. O altă versiune include un gard din lemn ca ecran de confidențialitate în jurul vârtejului și al plantelor veșnic verzi ca decor. Jacuzzi se potrivește perfect într-un colț din grădină, unde zona privată poate fi asigurată cu un gard adecvat. Cadă cu hidromasaj încorporată – puteți în schimb Piscină în grădină  construiește un jacuzzi pe terasă.

Perete de piatră naturală ca ecran de confidențialitate pentru piscina din grădină

Casă perete piatră ecran de confidențialitate grădină

Pereții înalți din piatră naturală oferă intimitate și izolare fonică. Deosebit de util atunci când casele sunt apropiate.

Pergola cu struguri în grădină

Idei de proiectare a pergolei de struguri

Acoperiți calea către piscină cu o pergolă. Ideea din Marea Mediterană – strugurii oferă protecție solară și fac ca designul să arate primitor.

Bazin îngust pentru înot

proiectarea alocării piscinei înguste

Aceste piscine lungi și înguste care ocupă un spațiu minim sunt perfecte pentru alocări. Dacă aveți o grădină cu o formă neregulată, puteți face o piscină de dimensiuni personalizate. Ca și aici – piscina perfectă pentru curtea din spate.

Gard din lemn ca ecran de confidențialitate

Ecran de confidențialitate gard din lemn pergola jacuzzi

Jacuzzi încorporat

Jacuzzi cu terasă-terasă din lemn

Construirea unui iaz de înot – avantaje ale piscinei naturale din grădină

Integrează 100 de modele de idei de acvariu în perete sau în sufragerie