Proiectarea piscinei

Faceți piscină pentru grădina mică practică și economisitoare de spațiu

Piscină pentru grădini mici design dreptunghiular-gazon-șezlong-copaci-grădină

O grădină cu piscină este visul multor proprietari de case. Cu toate acestea, dacă grădina este destul de mică, poate fi dificil să găsești modelul potrivit fără a sacrifica prea mult din valoroasa grădină. Piscina mică din grădină ar trebui să fie suficientă pentru relaxare și eventual și pentru înot, dar în același timp să lase suficient spațiu pentru plante, flori și o terasă. Dacă nu doriți un bazin de expoziții simplu, următoarele idei vă pot inspira și crea un Piscina pentru gradina mica lasa sa construiasca.

Alegeți piscina pentru grădina mică

piscină-grădină-mică-inspirație-gri-lemn-degradat-atractiv-grădină design

În principiu, puteți alege dimensiunea pentru piscină pentru o grădină mică, în funcție de câtă suprafață de gazon și așternut doriți să rămâneți în cele din urmă. Cu cât aveți nevoie de mai puțină grădină, cu atât piscina poate fi mai mare. De asemenea, puteți adapta noua piscină la forma grădinii. Pentru această curte îngustă a fost aleasă o piscină lungă, dreptunghiulară.

Piscina pentru gradina mica – putine plante

piscină pentru grădină mică minimalist-curte-apă-copac-piatră

Proprietarii acestei case au decis să transforme mica grădină aproape în întregime într-o piscină. Doar un copac a rămas din fosta grădină. Această piscină pentru o mică grădină oferă suficient spațiu pentru înot și poate fi traversată cu pietre de pas. Ușile pliante ale bucătăriei vă oferă o vedere perfectă și acces la piscină.

Piscină îngustă

piscina pentru iluminat gradina mica-idee-verde-gazon-perete-piatra

O piscină îngustă și lungă permite o mai bună utilizare a grădinii mici. Există loc pentru un gazon destul de spațios și o zonă de luat masa. Marginea piscinei servește ca o bancă și oferă astfel locuri suplimentare. Atunci când planificați, luați în considerare iluminarea potrivită pentru piscină pentru o grădină mică. Acest lucru are o mare influență asupra atmosferei în timpul serii.

Grădină în alb

piscină-grădină-mică-de-inspirație-alb-exterior-grădină-duș

Dacă nu vă pasă de înotul în piscină, puteți proiecta, de asemenea, o astfel de piscină pătrată pentru o mică grădină și puteți economisi mult spațiu, pe care îl puteți folosi nu numai pentru paturi de flori și o terasă mai mare. În acest fel, poate fi lăsat spațiu și pentru un duș în grădină. Designul cu culoare albă arată de asemenea oriental și exotic și face ca zona mică să pară mai spațioasă.

Paturi ridicate ca cadru

piscină-grădină-mică-balustradă-de-sticlă-scg'hutz-plantare-tropicală

Pentru piscina pentru o grădină mică, creați o astfel de nișă în care veți instala piscina dreptunghiulară sau pătrată. Cadrul este format din paturi înguste ridicate pe care le puteți planta cu plante luxuriante pentru a face zona piscinei mai naturală și confortabilă. Zona din fața piscinei pentru grădini mici poate fi folosită pentru gazon sau terasă. În funcție de ce aveți nevoie și doriți …

Piscină modernă în grădina mică

piscină-grădină-mică-pietriș-alb-deco-pas cu pietre-grădină cale

Aici puteți vedea o idee atractivă cu un stil modern. Piscina pentru grădini mici este separată optic de gazonul verde printr-o potecă de grădină din piatră de călcat. De asemenea, duce de la casă la terasa cu masă și bănci. Piscina dreptunghiulară este decorată cu lemn și pietricele albe pe ambele părți.

Mică piscină pe terasă

piscină-grădină-mică-gresie-turcoaz-terasă-piatră-naturală-idee

Paturile ridicate au fost proiectate pentru plantarea acestei zone în aer liber. Restul grădinii servește ca terasă și zonă de piscină în același timp. Piscina pentru o grădină mică are trepte și o bancă în apă, pe care vă puteți relaxa în apa rece. Podeaua gri a terasei se potrivește perfect cu plăcile turcoaz ale piscinei. Toate acestea transformă grădina mică într-un paradis pentru a vă simți bine.

Piscina cu insula

piscină-grădină-mică-insulă-gazon-copaci-paturi-ridicate-creează

Dacă spațiul o permite, puteți, desigur, să luați în considerare și piscine mai mari. Aici piscina cu grădină este situată direct pe terasa acoperită. O atracție este, fără îndoială, mica insulă simpatică, care este plantată cu copaci și peluze. Bordura din dale gri scoate la iveală perfect piscina albastră.

Utilizarea practică a spațiului redus

piscina-mici-gradina-idei-mobilier-exterior-modern

Când vine vorba de piscină pentru o grădină mică, uneori ești răsfățat de alegere. Deoarece proprietatea acestei case sa dovedit a fi foarte mică, a trebuit să se facă o alegere între grădină și piscină. După cum se poate vedea, alegerea a căzut pe piscină. Cu toate acestea, în astfel de cazuri, vă puteți asigura că există suficient verde cu ghivece, ghivece și cutii frumos plantate. Deasupra, în ciuda piscinei destul de lungi, există suficient spațiu pentru o zonă de luat masa și de relaxare cu șemineu.

Grădină mică cu piscină

Piscină-grădină-mică-fântână-formă-cascadă-buș-decor-buddha

O piscină mică pentru grădină, așa cum am menționat, poate fi proiectată în orice formă. Această variantă amintește de o fântână și este deosebit de atrăgătoare în grădină. Piscina servește și ca element decorativ. Este încadrat de diferite plante și pietriș decorativ, în timp ce o cascadă asigură o stropire plăcută și liniștitoare.

Fler exotic

piscină-mici-grădina-plante-idee-economică-pătrat-piscină

Dacă locuiți într-o regiune climatică ușoară, puteți planta zona din jurul piscinei pentru o mică grădină cu plante tropicale și puteți crea un sentiment de vacanță. Dacă nu sunteți atât de norocoși, puteți folosi în continuare plante în ghivece pentru proiectarea bazinelor, care sunt aduse în casă iarna. Fie pentru stilul modern sau mediteranean, rustic sau clasic – plantele dau fiecărei piscine un anumit farmec.

Piscine mici pentru grădini mici

piscină-grădină-mică-piatră-naturală-design-pas-de-vară-plante-proaspete

Veți afla rapid că chiar și o piscină mică poate fi suficientă pentru a obține răcorirea de care aveți nevoie în vara fierbinte. Adaptați piscina pentru grădina mică la dorințele dvs. și veți avea o zonă în aer liber care poate fi la fel de relaxantă ca o grădină mare. Tot ceea ce este important este o planificare amănunțită.

Bazin rotund

piscină-grădină-mică-rotundă-din-beton-țeavă-podea-dormitor

Această idee pentru o piscină pentru o mică grădină este extrem de originală. La fel ca hamacul, este situat în fața dormitorului și se ajunge printr-un pod sau o pasarelă din lemn. Piscina are o formă rotundă și este din beton. Locația umbrită asigură faptul că apa rămâne întotdeauna plăcută și rece, astfel încât cea mai bună răcoritoare este garantată pe tot parcursul verii.

Bazin simplu

piscină-grădină-mică-cascadă-simplă-apă caracteristică-țiglă-așezare-pat ridicat

Nu trebuie să fie fantezist pentru a-și îndeplini scopul. Această mică piscină de grădină are o formă dreptunghiulară, cu o zonă mică pe care să stai, în timp ce restul este proiectat pentru înot. Singura caracteristică specială sunt cele trei cascade care ies din peretele de sprijin pentru patul ridicat. Piscina din grădină este înconjurată de gresie ușoară din piatră naturală.

Multă lemne

piscina-mica-gradina-terasa-acoperis-din-lemn-lumini incorporate-masa de luat masa

Și în acest exemplu nu există grădină. Piscina pentru o mică grădină este situată direct pe terasa spațioasă, care a fost aleasă în loc de verdeață. În schimb, palmierii în ghivece fac verde. Terasa și zona piscinei sunt împodobite cu mult lemn pentru podea. Acoperișul acoperișului era și el din lemn. Se creează o atmosferă naturală și confortabilă.

Bazin în formă de T.

piscină-mică-grădină-formă-t-zonă de luat masa-palmier-design

În această piscină pentru o grădină mică se poate intra pe două laturi prin scări încorporate. Zona din mijloc oferă suficient spațiu pentru înot. Restul curții din spate este împărțit în zone diferite, inclusiv două pentru șezlonguri și o zonă de luat masa acoperită. Cărămida este folosită ca pardoseală pentru această zonă rustică mediteraneană în aer liber.

Piscină lungă

piscină-mică-grădină-dreptunghiulară-piscină-șezlonguri-ecrane de confidențialitate

O piscină lungă și îngustă este alegerea perfectă pentru o piscină pentru o grădină mică, de asemenea, îngustă. Se poate întinde pe orice lungime și încă oferă spațiu pentru șezlonguri, mese sau alte zone și mobilier pe cealaltă parte. Bazinul lung este o variantă a bazinului pătrat pentru cei care prețuiesc să poată înota.

Lounge cu piscină

piscină-mică-grădină-stil-oriental-salon-mobilier-din-ratan

Această piscină pentru o grădină mică separă două zone de lounge. Atât zona de relaxare, cât și zona cu șezlonguri sunt mobilate cu mobilier din ratan. Acest lucru conferă zonei exterioare cu aspect oriental altfel o notă modernă. Micul spațiu este utilizat în mod optim și promite relaxare completă în timpul liber.

Design rustic

piscina pentru gradina mica modern-design-mediteranean-curte-ingusta

Și aici puteți vedea o piscină foarte lungă pentru o mică grădină cu o peluză la fel de lungă. Marginea piscinei este realizată din beton degradat și se adaptează casei mediteraneene cu un fler rustic. Curtea îngustă din spate poate fi folosită perfect pentru relaxare, deși nu lipsește verdeața destul de frumoasă.