Proiectarea piscinei

De ce ai nevoie pentru a construi singur o piscină în grădină?

clădire-piscină-poziție-fotm-dimensiune-planificare

O piscină poate deveni punctul central al vieții de vară în grădină. Cu toate acestea, mulți se feresc de costurile ridicate cauzate de construcția de profesioniști. Construirea pe cont propriu este, prin urmare, adesea văzută ca un mijloc adecvat de a ajunge la apa rece în condiții mai favorabile. Dar ce instrumente sunt necesare pentru acest lucru și ce trebuie luat în considerare la planificare?

Organizați instrumentele ieftin

piscina-construi-excavator-chirie-persoana-privata

Desigur, construirea unei bazine pe cont propriu este semnificativ mai ieftină, ceea ce poate fi atribuit exclusiv salariilor profesioniștilor. Cu toate acestea, pe de o parte, trebuie să plătiți pentru materialul utilizat. În plus, există diverse instrumente pe care profesioniștii le dețin deja, dar care pot fi găsite foarte rar în echipamentele unui personalizat. Mașinile de construcție sunt necesare pentru a săpa groapa potrivită, iar costurile lor se încadrează în gama de cinci cifre. Prin urmare, închirierea utilajelor de construcție pare a fi alternativa potrivită pentru a vă înarma cu acest dispozitiv greu la scurt timp și pentru a efectua toate lucrările la un nivel ridicat. De exemplu, laicii pot folosi un mic Închiriați un excavator Boels, cu care gaura necesară poate fi excavată într-un timp scurt. Cu toate acestea, închirierea instrumentelor este, de asemenea, contactul potrivit pentru dispozitive mai mici, ceea ce are multe avantaje. În plus față de faptul că trebuie să plătiți doar pentru zilele în care instrumentele sunt de fapt utilizate, nu este nevoie de depozitare suplimentară. În acest fel, oricine dorește să închirieze utilaje de construcții asigură un raport mai bun preț-performanță în timpul construcției.

Planificarea perfectă

clădire-piscină-grădină-cascadă-mediterram-dale de piatră naturală-șezlonguri

Pe de altă parte, unele planificări trebuie făcute înainte ca construcția să poată începe chiar. În primul rând, este important, poziția corectă găsit în grădină. Soarele ar trebui să strălucească pe apă cât mai mult timp posibil în timpul sezonului cald, pentru a o încălzi într-un mod ecologic și ieftin. Dacă piscina este amplasată sub un copac, pe de altă parte, apare problema că frunzele și alte impurități trebuie pescuite din apă și filtrate din nou și din nou. La planificarea piscinei trebuie respectată o anumită distanță minimă de casă. În cazul în care apa se scurge din bazin, aceasta nu intră în contact direct cu țesătura de construcție, care ar putea fi grav deteriorată ca urmare.

Totul este pregătit pentru construcție

piscina-construi-te-gradina-curte-terasa din lemn

Oricine decide să construiască piscina ar trebui să planifice mai întâi timpul potrivit. La urma urmei, chiar și împrumutul de scule și mașini trebuie să fie bine temporizat pentru a le face și mai ieftine. Mai mult, ar trebui să fie disponibili mai mulți asistenți, care în mod ideal au abilități manuale. Mai ales atunci când construiți o piscină, există întotdeauna pași de lucru, cum ar fi așezarea foliei de protecție, care poate fi realizată numai în mod curat de către laici cu o mulțime de mâini de ajutor. Prin urmare, dacă este rezervat un weekend pentru a transforma groapa deja excavată într-o piscină primitoare, ajutoarele potrivite sunt disponibile pentru a da o mână de ajutor.

clădire-piscină-mediteranean-rinichi-formă-granit-bordură

Dacă doriți să vă îndepliniți visul de a avea propria piscină, cu o planificare corectă puteți pune toate bazele pentru a putea realiza singură construcția. Pe de o parte, prețul scăzut recompensează acest efort special. Pe de altă parte, este sentimentul sublim de a fi creat un loc atât de frumos.

piscina-gradina-curte-rinichi-forma-inger-cifre-rotunde