Proiectarea piscinei

15 idei interesante cum să proiectezi piscina din grădină

piscină-grădină-tufișuri-apă-lumini-bolovani-pete

Cine nu visează să aibă propria piscină în grădină? Cu toate acestea, dimensiunea, designul și forma depind de diverși factori din grădina dvs. Este bine că există tot felul de modele în aceste zile pe care le puteți lua în considerare pentru a vă îndeplini marele vis. Dacă grădina dvs. nu este potrivită pentru o piscină mare dreptunghiulară, puteți construi un bazin mic cu apă rotundă. Așadar, devii propria ta zonă spa personală și mici Piscină în grădină a avea. Dacă cărămizile sunt deja prezente în amenajarea terasei, le puteți folosi și pentru marginea bazinului de apă. Instalați un grătar și o zonă de relaxare în apropiere și aveți curtea din spate perfect concepută pentru vară.

Am reunit câteva exemple moderne și atractive de proiectare a piscinelor pentru a vă oferi o mică idee despre posibilități și pentru a vă servi ca inspirație. Aruncați o privire la idei și cel mai bine este să începeți să vă planificați propriul design imediat. La urma urmei, nu mai este mult timp. Vara se apropie!

Folosiți piscina din grădină ca refugiu

piscină-grădină-dreptunghiulară-placări de piatră naturală-paturi-protecție intimitate-cascadă-piscină

Dacă nu aveți mult spațiu pentru unul real Piscină în grădină puteți proiecta o zonă spa pe terasa din lemn. Puntea sau veranda sunt perfecte în acest scop. Instalați o cadă cu hidromasaj la nivelul superior al terasei și asigurați-vă un loc confortabil pentru relaxare. Balustradele verandei vă pot oferi un spațiu privat și protecție împotriva vecinilor nebuni. Pune o canapea sau scaune cu o masă lângă ea și ai locul perfect pentru a te relaxa vara.

Faceți piscina din grădină foarte intimă și intimă

idei-amenajare-piscină-în-plus-la-curte-idei-piscină-completate-cu-un-alt-mobilier-pentru-înfrumusețare-piscină-14

Un perete subțire poate acoperi zona din jurul Piscină în grădină transformă-l într-o zonă de confidențialitate. Nu puteți ascunde doar zona piscinei de vecini. Poziționați peretele astfel încât spațiul din jurul bazinului de apă să nu fie vizibil din casă. Puntea largă de la marginea piscinei poate servi drept bancă. Coordonează materialele piscinei cu restul casei pentru un aspect eficient. Simțiți-vă liber să adăugați și alte elemente de apă. Un puț, de exemplu, este foarte potrivit.

Elementele contrastante foc și apă sunt, de asemenea, foarte populare. Dacă zona de relaxare este situată direct la piscină, echipați-o cu un șemineu sau construiți elemente decorative de foc de-a lungul piscinei

Creați o locație de evadare în pădurea de lângă piscină

piscină-grădină-peisagistică-cascadă-nturstein-copaci-umbră

Construirea unui iaz de înot – avantaje ale piscinei naturale din grădină

Dacă ai ocazia să te bucuri de un peisaj natural neatins în zona ta, poți construi piscina cu grădină aproape în mijlocul pădurii. Culorile sunt, de asemenea, deosebit de importante pentru designul piscinei. Cel mai bine este să alegeți maro neutru când vine vorba de poteca de lângă piscină. De asemenea, puteți proiecta piscina ca o piscină infinită orientată spre pădure. Așezați câteva ghivece de flori cu plante înalte lângă șezlonguri pentru a completa pădurea și a oferi mai mult stil și naturalețe. Cascadele sunt un element adecvat pentru continuarea mediului natural în piscină.

Bucurați-vă de împrejurimi uluitoare

piscina-gradina-lemn-cascada-acoperis-terasa-perspectiva-schoesettr-balustrada de sticla

Construiți o piscină în grădină sau în casă – 105 poze cu piscine

Dacă doriți piscina de vis, construiți-o într-o locație cu un peisaj uluitor. Dacă aveți suficient spațiu, construiți o mică colibă ​​alături pentru a depozita uneltele și consumabilele pentru piscină. Evadează din formele convenționale și proiectează-ți piscina nu neapărat pătrat, ci în totalitate după ideile tale. Coordonează proiectarea piscinei cu alte elemente din mediu. Profitați de avantajele pe care le oferă proprietatea dvs. Dacă se află într-un moment culminant, cu o vedere uluitoare, proiectați piscina din grădină, astfel încât să vă puteți bucura de ea de acolo.

Piscină cu grădină cu design modern

10 idei pentru piscină de grădină design modern

Dacă casa ta este modernă și minimalistă, poți face și asta Piscină în grădină deci design. Optează pentru linii clare și mai puține detalii. Puteți crea o mini grădină cu iarbă și pietre în spațiul dintre casă și piscină. Puteți înlocui puntea largă de la marginea piscinei cu o zonă de patio mai mare în jurul piscinei. Alegeți forme geometrice și culori clasice și vă veți proiecta piscina modernă complet în conformitate cu designul casei.

Combinație de piscină și spa în grădină

10 idei pentru piscină în cascadele din grădină

Din Piscină în grădină poate fi, de asemenea, combinat foarte practic cu o zonă de spa. Un zid înalt din piatră naturală lângă zona de înot poate asigura spațiul privat. Pentru mai mult dinamism, puteți integra două cascade mici în perete – una ar trebui să curgă în piscină și cealaltă în jacuzzi. Pentru ca grădina să arate completă, puneți câteva plante în nișele mici și colțurile din curte.

Înotați și bucurați-vă de vederea panoramică

10 idei pentru vedere panoramică la piscină în grădină

Relaxați-vă în piscină în timp ce vă bucurați de o vedere uluitoare. Construiți piscina cu o margine infinită pentru a sublinia efectul asupra vederii. Plantați iarbă în jurul marginii piscinei pentru mai multă naturalețe și intimitate. Aliniați șezlongurile și restul mobilierului cu vederea.

Găsește timp să înoți

10 idei pentru piscină în grădină protecție solară

The Piscină în grădină poate fi proiectat astfel încât să fiți protejat de razele soarelui în timpul activităților de înot. Separați zona de spa și piscină cu un perete de piatră scăzut în interiorul piscinei. Umbrelele din curte vă vor oferi umbră în zilele toride de vară. Amplasați bănci și șezlonguri confortabile în jurul piscinei, astfel încât să vă puteți bucura de relaxare deplină. Pentru ceva mai exotic, puteți construi o fântână de piatră în colțul grădinii.

Relaxați-vă lângă piscina din grădină

10 idei pentru curte de lux cu piscină de grădină

Aduceți un pic de lux în zona dvs. de grădină. Combinați Piscină în grădină cu o cadă cu hidromasaj și creați o bucată de paradis în curtea din spate. Alege tapițeria de mobilier în nuanțe neutre și crem. Construiți o limită subacvatică de piatră între piscină și cada cu hidromasaj. Construiește lumini în jurul piscinei. Nu numai că vor crea o atmosferă de basm seara, dar vor asigura și mai multă siguranță.

10 idei pentru piscină în grădină formă rotundă

Uneori pur și simplu nu există suficient spațiu pentru o piscină. În acest caz, poate fi luată în considerare și o cadă cu hidromasaj, de care vă puteți bucura nu numai vara, ci și iarna rece cu apa sa încălzită. Apa clocotitoare are un efect relaxant și vă transformă grădina într-un loc pentru a vă simți bine. Jacuzzi poate sta liber, poate fi încastrat în podea, poate forma o zonă suplimentară sau poate fi integrat într-o zonă de relaxare cu șemineu.

10 idei pentru piscină în cada cu hidromasaj din grădină

Jacuzzi pot fi instalate chiar și pe terase înalte și balcoane mai mari. Deci, dacă aveți doar un etaj al unei case și nu aveți grădină, nu trebuie să mergeți nici fără apă răcoritoare. Singurul lucru important este că terasa sau balconul pot ține greutatea. Deci, ar trebui să solicitați cu siguranță sfatul unui arhitect în prealabil. Nerespectarea acestui lucru poate duce la accidente periculoase.

10 idei pentru perete de tencuială pentru piscină de grădină

Dacă piscina dvs. este în grădină pe un perete sau pe un perete al casei, puteți transforma marginea într-o bancă confortabilă. Apoi, puteți să vă întindeți direct la soare după baie sau să vă legănați picioarele în apă în timp ce discutați cu prietenii, oferindu-vă un spătar pe care îl puteți face mai confortabil cu câteva perne.

10 idei pentru piscină în mediul pădurii din grădină

Dacă aveți suficient spațiu în zona dvs. în aer liber, veți fi, desigur, cel mai mulțumit de o piscină mai mare. Dacă acest lucru este conceput ca un clasic sau ca o piscină infinită depinde în mod natural de locație. Modelele Infinity sunt alese în principal pentru proprietățile de pe un deal. În caz contrar, costurile de achiziție vor crește. De asemenea, gândiți-vă la zona care înconjoară piscina din grădină. Ar trebui să fie încadrată doar de un gazon sau apreciați un fel de terasă cu șezlonguri și alte piese de mobilier pe care vă puteți relaxa imediat după o baie răcoritoare? Când planificați, gândiți-vă la cea mai bună dimensiune pentru nevoile dvs..

10 idei pentru grădină piscină peisaj natural

De asemenea, sunteți liber să alegeți forma. Adesea, acest lucru este pur și simplu adaptat la forma proprietății. Și dacă piscina trebuie modernizată, forma depinde și de alte elemente de grădină, cum ar fi paturile și terasele existente. Cei care consideră că modelele clasice rotunde sau dreptunghiulare sunt prea plictisitoare aleg pur și simplu un design individual. În acest exemplu, plantarea în jurul piscinei din grădină este, de asemenea, foarte atractivă. Florile și ierburile colorate de pajiște fac ca împrejurimile să pară naturale, în timp ce veșnicele și plantele cățărătoare servesc drept completări. O cale de pietriș duce la piscină, care este echipată cu pietre de pas și în același timp arată modernă și naturală.