Proiectarea și întreținerea grădinii

Pietre decorative pentru grădină și casă

pietre-decorative-albe-pentru-gradina

Vă puteți proiecta grădina într-un mod original, elegant și variat adăugând diverse elemente peisajului, cum ar fi blocuri pitorești de piatră, o peșteră romantică, un zid de susținere precis, cărări solide, o cascadă construită jucăuș sau un pârâu. Dacă doriți un colț în grădina dvs. care să vă amintească de munți înalți, pietroși, îl puteți proiecta cu ușurință. În zilele noastre există un material universal care îndeplinește practic toate cerințele chiar și ale celui mai exigent sculptor. Sunt menite cele artificiale Pietre decorative pentru grădină și casa, care nu numai că seamănă cu adevăratul lucru, dar chiar și într-un fel le depășesc.

Pietre decorative pentru grădină

Pietre decorative-casă-șemineu-vatră

Într-o casă din afara orașului, pietrele decorative artificiale sunt deosebit de potrivite pentru proiectarea în grădină sau în casă. Îl puteți folosi pentru a decora o sobă sau un șemineu sau pentru a acoperi un perete. Și atunci când te uiți la casa ta, te vei simți ca și cum ai sta într-un mare castel medieval. Nu contează din ce material este făcută casa ta. Pentru bani puțini și într-un timp relativ mic, puteți oferi casei dvs. o placare pietroasă. Marele lucru este că este artificial Pietre decorative pentru grădină sau casa nu este atât de dificil de instalat. Funcționează ca plăcile obișnuite. Dacă ți-e poftă, poți să o faci singur fără ajutorul unei gresie.

Pietre decorative pentru grădină – construiește-ți o cascadă

fântână-mică-cu-pietre-naturale-în-grădină

Artificial Pietre decorative pentru grădină poate fi folosit pentru o multitudine de lucruri. Posibilele variante pot fi restrânse doar de imaginația și gustul tău. Puteți folosi pietre artificiale pentru a crea malul unui iaz, un albiu într-un pârâu sau o piramidă interesantă pentru o cascadă. Sunt, de asemenea, bune pentru decorarea straturilor de flori și a grădinilor din stâncă, pentru construirea de bănci și sculpturi pentru grădină. De asemenea, puteți folosi pietrele artificiale pentru a construi drumeții frumoase de grădină, margini și ziduri de sprijin. Cea mai bună parte este că, cu toate aceste utilizări, acestea vor arăta naturale și numai un specialist poate stabili că este pietre artificiale acte.

Alegerea culorii pietrelor

Design de grădină cu pietricele de sticlă în albastru

Componenta principală a pietrei artificiale este cimentul alb sau gri. Cel alb este mai bun din punct de vedere calitativ și, de asemenea, mai scump. Deci, dacă intenționați să cumpărați pietre artificiale, acordați atenție culorii. Cu cât sunt mai luminoase, cu atât vor fi mai fiabile. Pentru producerea pietrelor artificiale, diverse materiale sunt amestecate în ciment, cum ar fi lut expandat, perlit, nisip sau alte amestecuri. Vin și coloranții. Prețul depinde de calitatea lor și de cât durează culoarea respectivă.

Materialele utilizate determină calitatea pietrelor artificiale

Pietre naturale-sol-potecă-în-grădină

În timpul achiziționării unei pietre artificiale, este imposibil să se determine dacă a fost fabricată din aditivi și coloranți ieftini sau din materiale de înaltă calitate. Calitatea sa poate fi determinată doar în câteva luni. Prin urmare, trebuie să vă informați despre piesele și componentele utilizate de la vânzător înainte de a cumpăra.

Nu există pietre decorative universale

Perete-mozaic-pietre-decorative-culori-strălucitoare

Pentru a face alegerea corectă, trebuie mai întâi să decideți dacă doriți să folosiți pietrele artificiale ca placare în interior sau în exterior. Deci, dacă sunt făcute pentru a fi utilizate în interior, nu are rost să le folosim în aer liber. Vor deveni rapid improprii și își vor pierde aspectul frumos. Dacă vi se spune în magazin că acestea sunt pietre artificiale universale, atunci asigurați-vă că întrebați la ce temperaturi pot rezista pietrele.

Decor Zen în dormitor

Pietre decorative Zen în lumânările dormitorului

 Un perete din pietre decorative în zona de dormit

Acoperire perete-dormitor-pietre artificiale

Pietre decorative artificiale în sufragerie

Lampa de podea-cu-pietre-decorative-ca-o-tija

Pietricelele sunt foarte populare

Ușa de intrare în grădina curții cu pietriș

Pietre naturale-bej-deschis-castel-gradina

Gradina fantana cu pietre decorative artificiale