Proiectarea și întreținerea grădinii

Mașină de plantat din polietilenă cu iluminare „Sahara” de GANDIA BLASCO

mașină de plantat din polietilenă cu iluminare integrată alb

Această polietilenă frumoasă și minimalistă Jardiniera cu iluminat au fost proiectate de Pablo Girones pentru marca spaniolă Gandia Blasco. Acestea sunt jardiniere de formă unică, cu un finisaj neted. Colecția Sahara este realizată din polietilenă și are o formă rotunjită. Materialul este rezistent la intemperii și este deosebit de potrivit pentru exterior. Plantatoarele sunt, de asemenea, echipate cu lămpi fluorescente compacte.

Mașină de plantat dotată cu iluminat

jardiniera din polietilena cu iluminat integrat terasa gradina

Găleatele frumoase sunt disponibile în diferite forme și dimensiuni și arată foarte frumos, mai ales în grupuri. Dar, de asemenea, individual, îmbunătățesc minunat zona în aer liber, pun plantele în centrul atenției și creează o lumină plăcută în același timp. În acest fel vă puteți bucura de grădina dvs. seara și noaptea.

iluminatul de plantat din polietilenă se integrează modern

Vasele neobișnuite sunt captivante minunate chiar și atunci când sunt goale. Decorați terasa, zona piscinei, veranda sau zona de relaxare din grădina dvs. cu unul sau mai multe containere și creați un decor unic de care toată lumea va fi geloasă.

forma frumoasa rotunda

polietilenă-designer-plantator-cu-iluminare rotund alb

Aspectul simplu, care reprezintă stilul minimalist, este combinat cu margini rotunjite, așa cum le știm din ghivece de lut mediteraneene. În acest fel, se obține o interacțiune interesantă cu elemente moderne și tradiționale, care este potrivită pentru fiecare stil de grădină. Dacă doriți să creați ochiuri foarte speciale în zona dvs. exterioară, atunci echipați-l cu unul dintre modelele luminoase de la Gandia Blasco.

disponibil în diferite culori 

jardiniera din polietilena iluminand culorile sahara

Găleatele atractive nu sunt disponibile doar în alb. Aveți de ales între roșu, negru, bej, gri și verde, astfel încât să puteți crea și accente de culoare frumoase cu un aspect modern. Și și aici, grupurile de două culori sunt o idee grozavă. Nu vă mai gândiți la asta, profitați de ocazie pentru a combina lumina și decorul într-un singur obiect.

alb-negru cu design minimalist

mașină de plantat din polietilenă gandia blasco

Alb simplu

jardiniera de designer din polietilena cu dimensiuni rotunde de iluminat