Proiectarea și întreținerea grădinii

Idei de grădină pentru terasă – ultimele tendințe pentru 2019!

Idei de gradina si terasa boho look canapea din ratan flori podea din lemn tendinte gradina idei de decorare

Vara este în toi și aduce plante delicate cu flori și o bună dispoziție. Grădinile și terasele sunt oaze valoroase de relaxare pentru noi toți și, la fel ca în modă, există noi tendințe în fiecare an. În 2019 totul se va simți puțin mai mult – mai mult confort, mai multă natură și, de asemenea, mai multă tehnologie. Căutați idei noi de grădină de terasă? Apoi citiți mai departe – de la grădini prietenoase cu albinele până la cele mai noi tendințe de mobilier de grădină – am rezumat cele mai importante lucruri pentru dvs..

Terasă idei de grădină – grădină prietenoasă cu albinele

Idei de grădină și terasă prietenoase cu albinele tendințe de proiectare a grădinii

Din păcate, decesele de albine au fost o problemă larg răspândită de câțiva ani, ceea ce provoacă o îngrijorare mare. Numărul de albine sălbatice, în special, a scăzut dramatic în ultimele decenii. Prin polenizare, insectele mici și muncitoare joacă un rol foarte important în asigurarea surselor noastre de hrană și conservarea diversității biologice. Acest lucru se datorează în primul rând pesticidelor și erbicidelor, precum și îngrășămintelor artificiale. Avem câteva sfaturi dacă aveți nevoie de câteva idei de grădină și patio. Acestea sunt practic grădini naturale sălbatice, care arată total mistic și misterios și sunt, de asemenea, îngrijite într-un mod complet ecologic. Prin utilizarea plantelor prietenoase cu albinele și renunțarea completă la utilizarea substanțelor chimice, contribuiți la extinderea aprovizionării cu alimente pentru acestea și la îmbunătățirea mijloacelor de trai ale acestora.

Idei de grădină și terasă flori prietenoase cu albine mozaic piatră umbrelă de soare tendințe de grădină

De exemplu, lavanda, salvia, phacelia, mărul, coneflower și floarea de mătase sunt potrivite. Scopul este de a îmbunătăți cantitatea și varietatea de polen disponibil, astfel încât insectele mici să aibă o cantitate de hrană variată cât mai continuu posibil și să vă puteți bucura de varietatea florilor din propria grădină. Dacă instalați și hoteluri cu insecte sau un curs de apă mic, vă asigurați și mai multă conservare a naturii. În plus față de conștiința curată, de obicei aveți și alte avantaje – recolta este adesea mai mare și o astfel de grădină naturală este mult mai puțin activă decât zonele verzi elegante.

Idei de grădină terasă – paturi ridicate și spirală de ierburi

Gradina si terasa ideea pat ridicat zen gradina lemn pridvor gradina tendinte

Cu toate acestea, paturile ridicate nu sunt cu adevărat o noutate și au crescut în popularitate și popularitate în ultimii ani. Nici entuziasmul pentru paturile ridicate nu vrea să scadă în 2019 și ne conving prin înălțimea lor ergonomică de lucru și numeroasele opțiuni pentru cultivarea unei largi varietăți de plante și legume. Chiar și pentru persoanele cu probleme de spate sau genunchi, munca devine din nou o plăcere. Cu toate acestea, tendința de grădină din acest an este în jurul așa-numitelor spirale de plante.

Idei de grădină și terasă Cum să construiești o spirală de plante Instrucțiuni pentru tendințele grădinii

Ai nevoie de idei de grădină și terasă pentru un spațiu limitat? Atunci spirala ierbii este potrivită pentru tine! Datorită aranjamentului în spirală, oferiți posibilitatea de a nu vă descurca fără o grădină frumoasă, chiar și atunci când există puțin spațiu. Un alt avantaj sunt diferitele niveluri – astfel încât să puteți planta ierburi și plante cu cerințe diferite de localizare. În funcție de locul în care sunt adăpostite, predomină diferite condiții de iluminare. Ierburile mediteraneene precum rozmarinul cresc în zona superioară, uscată și săracă în nutrienți, în timp ce menta găsește un loc umed și bogat în nutrienți la capătul inferior al spiralei ierbii.

Terasă idei de grădină – grădină modernă cu apă

Idei de grădină și terasă Idei de decor fântâni de apă tendințe de grădină de vară

Fie că este un strop de pește sau un iaz cu bule, o fântână sau un iaz mare pentru înot – anul acesta grădina cu apă este la modă. Suprafețele cu apă liniștită au o carismă calmantă și stropirea plăcută a apei în mișcare ar trebui să aibă un efect revigorant. Instalate ca element de design elegant sau în mod natural ca iaz de pește – punctele de apă oferă o adevărată oază de bunăstare. Și nu sunt acele idei grozave de grădină și terasă? Dar apa din grădină nu este doar o adevărată binecuvântare pentru dvs. – animale precum albinele și aricii o vor accepta cu recunoștință și în lunile calde de vară. Un alt avantaj pentru dvs. – dacă iazul de înot este configurat corect, se curăță practic și fără utilizarea diferitelor substanțe chimice.

Terasă cu idei de grădină – Grădinărirea inteligentă este la modă!

Idei de grădină și terasă Grădinărit inteligent cu telefoane mobile Gartentrends 2019

Dacă trebuie să vă planificați singuri irigarea grădinii și doriți să plecați în vacanță, atunci vă confruntați cu o problemă reală atunci când niciun vecin nu vă poate ajuta. Acum că tehnologiile inteligente au cucerit apartamentele noastre, acum fac și grădina mult mai confortabilă. Munca deosebit de enervantă este eliminată cu grădinărirea inteligentă sau poate fi realizată cu ușurință cu un smartphone de oriunde din lume, prin simpla apăsare a unui buton. Robotele de tuns iarba, motoarele de copertine și sistemele de irigare controlate inteligent sunt programate individual sau calculează nevoile solului prin intermediul senzorilor integrați. Aceste dispozitive sunt palpatorii și ochii din grădina dvs. și sunt uneori chiar mai eficienți decât grădinăritul clasic.

Idei de grădină și terasă Tendințe inteligente de grădinărit

Mașinile de tuns iarba robotizate au devenit deja atât de consacrate încât există acum modele cu adevărat grozave care pot fi proiectate individual cu filme rezistente la intemperii. Și vești bune pentru pasionații de călătorii – există chiar ghivece de flori care udă automat când pământul devine prea uscat. Echipat inteligent, aveți mult mai mult timp să vă relaxați și să vă bucurați de soare.

Terasă idei de grădină – grădinărit vertical ca decor elegant

Idei de grădină și terasă grădinărit vertical decorare flori tendințe mobilier de grădină

Plantarea pereților și transformarea lor într-o oază verde din care puteți recolta și – grădinile verticale sunt din ce în ce mai importante în acest an și vă cuceresc terasele și grădinile. Materialele precum betonul sau sticla, formele geometrice moderne sau chiar ghivecele agățate de perete sunt deosebit de moderne și atrag atenția șic. Dacă aveți doar o suprafață mică și aveți nevoie de noi idei de grădinărit pe terasă, atunci grădinăritul vertical este doar lucrul pentru dvs. Cu această metodă, puteți folosi bine înălțimea în loc să vă lăsați larg și astfel puteți economisi spațiu important pe care l-ați putea folosi pentru ședere, de exemplu. Cele mai diverse construcții merg abrupt în aer și vă oferă posibilitatea de a cultiva diferite flori sau fructe și legume pe mai multe etaje.

Idei de grădină și curte grădinărit vertical legume cultivare roșii instrucțiuni

Un alt avantaj special al grădinăritului vertical este că, de obicei, doar foarte puțină umbră cade pe plante, pe măsură ce sunt ridicate. Deci, acesta ar fi mediul perfect pentru căpșuni sau alte culturi care au nevoie de mult soare. În general, însă, îți poți lăsa imaginația să iasă la iveală atunci când vine vorba de plantare. Indiferent dacă sunt ierburi, fructe, legume sau plante cu flori – în orice mod, acest lucru va face din grădina dvs. o atracție excelentă.

Terasă cu idei de grădină – cultivă ierburi singur

Ideile de grădină și terasă au o grădină de plante cu plante sănătoase

Sustenabilitatea devine din ce în ce mai importantă și tot mai mulți oameni acordă o mare importanță alimentelor produse la nivel local. Din păcate, nu toată lumea își poate cultiva roșiile și legumele în grădină, dar există aproape peste tot spațiu pentru o mică grădină de ierburi pe terasă. Plantele care sunt nu numai decorative, dar și utile includ pătrunjel, oregano și mărar. Măslinii exotici sau citricii sunt, de asemenea, ideali pentru acest lucru și creează un accent frumos de culoare pe terasa ta. Și, desigur, nu în ultimul rând, plantele verzi contribuie la o atmosferă relaxată și confortabilă.

Terasă idei de grădină – mobilier la modă

Idei gradina si terasa masa lemn semineu tava lemn ratan canapea palmieri gradina gradina

De îndată ce temperaturile cresc afară, aproape nimeni nu stă în casă, iar grădina și terasa noastră devin centrul vieții. Așadar, nu ar trebui să fie o surpriză faptul că funcționalitatea și aspectul mobilierului de grădină amintesc din ce în ce mai mult de mobilierul de living. Este important să alegeți accesoriile și mobilierul de grădină potrivite și ca zona din jurul terasei dvs. să fie perfect potrivită cu zona de relaxare – cu o acoperire de podea frumoasă și iluminarea și plantele potrivite. Niciun alt material nu dă o atmosferă de living la fel de mare, pe măsură ce mobilierul de salon textil și rezistent la intemperii este total la modă anul acesta. Datorită proceselor speciale de fabricație, fibrele mobilierului nu sunt numai hidrofuge, ci și complet vopsite și, prin urmare, deosebit de rezistente la căldură. Covoare robuste de exterior, felinare și lumini de exterior, precum și vaze și diverse obiecte decorative completează atmosfera confortabilă a camerei de zi.

Ideea gradina si terasa rustic rustic stil casa masuta lemn scaun lemn semineu piatra idei decorare

Căutați idei de grădină și terasă în stil casă la modă? Fie că este individual sau în combinație cu alte materiale pentru un aspect mai modern, lemnul este ideal pentru proiectarea spațiului exterior. Teakul de înaltă calitate și durabil a fost deosebit de popular recent. Indiferent dacă este într-un ton natural cald sau într-un aspect vintage mai întunecat, lasă o impresie confortabilă și în același timp modernă.

Terasă idei de grădină – nici bucătăria în aer liber nu trebuie să lipsească

Idei de grădină și terasă Idei de stil casă de bucătărie în aer liber Tendințe de mobilier de grădină

Grătarul a fost întotdeauna unul dintre hobby-urile preferate ale germanilor și de aceea există un grătar în aproape fiecare grădină. Dar o bucătărie în aer liber este mult mai mult decât atât. În esență, este o bucătărie complet echipată și completă, unde se poate găsi tot ce aveți nevoie. De la friptură și cârnați până la spaghete la feluri de mâncare din wok – absolut orice este posibil! Pe lângă zona de gătit reală și obligatorie, există și suprafețe de lucru și chiuvetă. Este și mai ideal dacă aveți spațiu pentru depozitare și spațiu de depozitare, astfel încât să nu trebuie să scoateți întotdeauna vesela de grădină și ustensilele de lucru din casă. Și dacă creați o spirală de plante în apropiere, vă puteți aproviziona oricând cu ingrediente proaspete.

Idei de gradina si terasa bucatarie exterioara gratar modern carbune tendinte gradina

Locația potrivită pentru bucătăria dvs. în aer liber este cea mai bună zonă acoperită. Este imperativ ca echipamentele și materialele să fie rezistente la intemperii și destul de robuste, ceea ce, din păcate, face din toate o plăcere relativ scumpă.

Terasă cu idei de grădină – acoperirea pardoselii potrivită

Idei de grădină și terasă Flori prietenoase cu albinele bancă din lemn podele din lemn materiale

Podelele terasei sunt destul de versatile și pot fi realizate din plăci de piatră naturală, beton, lemn sau gresie. Anul acesta există o tendință deosebită către terase din lemn, care arată foarte moale și creează o atmosferă confortabilă. De asemenea, au avantajul că nu se încălzesc atât de repede la soare – astfel încât să puteți lua prânzul desculț pe terasa dvs. chiar și în plină vară.

Idei de grădină și terasă Piatră Sol Iarbă Plante în creștere Tendințe în grădină Proiectarea unei terase

Un mare avantaj al pardoselilor din piatră și gresie este durabilitatea lor extremă. În plus, plăcile vă permit să vă proiectați terasa în moduri diferite, deoarece acestea sunt oferite într-o varietate de culori și modele. Cu toate acestea, trebuie să aveți grijă cu faianța de exterior – ploaia sau iarna pot face suprafața foarte alunecoasă. Prin urmare, atunci când cumpărați, acordați atenție unui nivel ridicat de rezistență la alunecare.

Idei de grădină și terasă podea modernă din piatră tendințe de amenajare a terasei de zi în aer liber

Idei grădină și patio patio rustic rustic stil casă din lemn canapea din ratan

mici gradina si terasa idei podea din lemn iarba decorare idei scaun gradina negru modern

mici idei de gradina si terasa scari mobilier de gradina flori chortensia trenduri gradina 2019

Idei de grădină și terasă Tendințe de grădină prietenoase cu albinele Trandafiri

Idei pentru grădină și terasă prietenoase cu albinele oală de flori din lemn grădină mică

Idei de grădină și curte scară rustică deco de flori folosesc tendințele grădinii

Idei de gradina si terasa flori plante culori neon ghiveci de flori

Idei gradina si terasa pat modern ridicat banc din lemn gazon tendinte gradina

Idei de gradina si terasa aspect boho canapea din lemn scaun din lemn covor model idei de decorare

Idei de grădină și terasă Tendințe de grădină prietenoase cu albinele canapea din ratan decorarea grădinii

Idei de grădină și terasă pentru flori prietenoase cu albinele pentru a vă face singuri paturi ridicate

Accesorii idei de grădină și terasă scaun din lemn rustic casă de țară stil de viață

Idei de gradina si terasa fantani de gradina idei de decor retro tendinte de gradina

Idei de grădină și terasă decorare grădină pat ridicat plantare sezon sezon Gartentrendsd

Idei de grădină și terasă decorare grădină iaz de apă casă din lemn casă stil living șezlong

Idei de grădină și terasă Patul ridicat din lemn faceți personal pietre pentru decorarea grădinii

Idei de grădină și terasă Colț de salon de gard din lemn în grădină

Idei de grădină și terasă gătit cărbune grătar mozaic model podea gard din lemn

Idei de grădină și terasă Idei de amenajare a terasei de design de colț de stil rustic

Idei de grădină și terasă lounge colț stil boho stil minimalist bancă din lemn tendințe de grădină

Idei gradina si terasa piscina moderna cu foc mobilier din lemn tendinte gradina

Idei de grădină și terasă Casă rustică rustică stil de viață material lemn flori

Idei de grădină și terasă Modern iaz de apă de iluminat cu pereți de piatră tendințe de grădină

Idei de gradina si terasa gard modern de gradina tendinte moderne de mobilier de gradina

Idei de grădină și terasă tendințe 2019 plante podea din lemn

Idei de grădină și terasă Gard ecologic gard casă țară stil flori tendințe grădină

Idei de grădină și terasă Grădinărit vertical Gartentrends 2019

Idei de grădină și terasă grădinărit vertical decorare flori tendințe gard scaun din lemn

Idei gradina si terasa gradinarit vertical decoratiuni florale tendinte bancuta mobila gradina

Idei de grădină și terasă plante înălțate plantare flori tendințe de decorare grădină

Idei de gradina si terasa amenajari gard flori pietre decor gradina

Idei de grădină și patio gard cu flori trandafiri tendințe de grădină 2019