Proiectarea și întreținerea grădinii

Grillo – un grătar portabil elegant din oțel inoxidabil de la formAxiom

grătar portabil din oțel inoxidabil atmosferă compactă a focului de tabără

FormAxiom este o agenție de design cu sediul în Bolzano, Italia, administrată de partenerii Mirko Bocek și Martin Oberhauser și este specializată în domeniile proiectării produselor, brainstorming-ului, designului corporativ, animației și randării. Echipa de designeri a regândit conceptul standard pentru grătar. Ultima ta creație – Grătar din oțel inoxidabil cu numele Grillo oferă nenumărate avantaje în comparație cu un grătar convențional. Se caracterizează prin funcționalitate modernă, greutate redusă și aspect elegant. La fel de simplu și inteligent ca niciun alt design de grătar înainte.

Grătarul din oțel inoxidabil impresionează prin flexibilitatea sa extremă

design grilaj din oțel inoxidabil grillo-ușor de depozitat-ușor de curățat

Grillo se deschide și se închide grațios ca o umbrelă cu o simplă mișcare a mâinii – fără instrumente. Suprafața grătarului compactă, pliabilă, în formă de floare este un punct culminant absolut. Trepiedul simplu este stabil chiar și pe suprafețe denivelate, este ușor de depozitat și ușor de utilizat. Plasa flexibilă din oțel inoxidabil este ca un mic „hamac pentru foc” – este potrivită pentru orice tip de combustibil solid și dezvoltă o cantitate mare de căldură într-un timp scurt. Structura cu rețea închisă previne căderea scânteilor strălucitoare. Trepiedul rămâne întotdeauna răcoros.

Grillo este cea mai compactă soluție pentru toți ventilatorii de grătar și garantează momente speciale. Din Grătar din oțel inoxidabil este ideal pentru ocazii spontane – cum ar fi să mănânci cu prietenii în grădină. Este foarte ușor de curățat.

Un design de Mirko Bocek, Martin Oberhauser, Alain Brideson de la formAxiom

Grătar din oțel inoxidabil Construcție flexibilă Axiom, pliabilă la exterior

Metoda de pliere în formă de umbrelă

din oțel inoxidabil design grătar de formă Axiom ușor pliabil

Designul înseamnă spontaneitate

grillo grill din oțel inoxidabil formă portabilă-compactă greutate redusă

Grătarul din oțel inoxidabil transmite atmosfera caldă a focului de tabără

grătar flexibil din oțel inoxidabil - cu formaxiom grillo cu combustibil solid

proiectați grătar din oțel inoxidabil, tip umbrelă, metodă de pliere, suport pentru trepied