proiecta

Serviciu funky de ceai din porțelan cu mânere colorate – I-Wares by Seletti

set ceai portelan i-wares seletti decoratiuni clasice manere colorate

Seletti este un producător italian de obiecte de design cool, care conferă aspectului clasic o întorsătură interesantă. Gama lor de produse se extinde de la mobilier și veselă la articole decorative practice. Acest Serviciu de ceai din porțelan poartă numele i-Wares și este o reinterpretare funky a setului clasic de veselă de ceai. Accentul în acest design este mânerul, care vine în culori extrem de fluorescente, cum ar fi verde, portocaliu, albastru, roz și galben. Colecția include i-ceainicul, castronul i-sugar și diferite tipuri de căni: i-cafea pentru espresso, i-ceai pentru ceai și i-cană pentru băuturi calde precum latte macchiato, cappuccino etc..

Serviciu de ceai din porțelan cu o întorsătură colorată

set de veselă de ceai din porțelan modern funky i-wares seletti

Ceainicul și zahărul au mânere galbene, în timp ce toate celelalte cupe mici și mari au mânere în toate culorile de mai sus. Arată minunat atât ca set, cât și individual. Fiecare ceașcă are propria personalitate și farmec. Deoarece vin în cutii individuale frumoase, pot fi și cadouri grozave.

Serviciu de ceai din porțelan cu frumoase decorațiuni clasice

set de ceai din portelan i-wares seletti cupe albe ceainic manere galbene

  Ceașcile de cafea și ceai au, de asemenea, farfurii și o lingură mică care conține acest lucru Serviciu de ceai din porțelan completează frumos. Deoarece setul este realizat din porțelan greu, există un contrast frumos între decorațiunile delicate în relief și greutatea reală a cupelor. Când ridici o ceașcă, greutatea ei este neașteptată și surprinzătoare.

Cesti de cafea cu manere colorate

set de ceai din portelan manere colorate i-wares colorate seletti

ceainicul cu mâner galben  

ceainic clasic din porțelan reinterpretat mâner galben

mânerele viu colorate sunt adevărate atracții pentru ochi

set de ceai din portelan i-wares seletti manere pictate colorat decoratiuni

paleta de culori pentru cupecolectia iwares cani decoratiuni clasice manere colorate portelan set de ceai funky din porțelan modern twist i-wares seletti