proiecta

Placă de surf Mercedes-Benz pentru Garrett McNamara din plută

Placă de surf Mercedes-Benz

Încă o dată, studioul de design Mercedes a dezvoltat o placă de surf pentru surferul Garrett McNamara. De data aceasta este realizat în întregime din plută portugheză. Celebrul surfer are titlul de surfing pe cel mai mare val din Nazaré din Portugalia. De asemenea, a folosit plăci de surf Mercedes în timpul unei furtuni din 2013 pentru a călători cu valuri uriașe la 62,4 km / h. Și în acest scop noul Placă de surf Mercedes-Benz servește – și cu el ar trebui cucerite cele mai mari valuri din lume. Studioul de design Mercedes a lucrat cu Corticeira Amorim Cork Composites pentru producție. Puteți arunca o privire mai atentă la designul impresionant din acest articol.

Placă de surf Mercedes-Benz

Placă de surf din lemn de plută portugheză

După cum vă amintiți, nu este prima dată când Mercedes dezvoltă o placă de surf pentru celebrul surfer McNamara. În 2013 a fost creat în colaborare cu BBDO Portugalia celebra scândură „Săgeata de argint a mărilor”. Pentru noul proiect, a fost utilizat doar plută, care a fost furnizată de o companie cu sediul în Portugalia și este utilizată de fapt pentru producerea dopurilor. La cel nou model spune Garrett McNamara: „Întrucât Portugalia este cel mai mare producător de plută, are sens doar să folosești acest material pentru a face o placă de surf performantă pentru surfing în Nazaré. Când navigăm cu valuri mari, avem nevoie de o placă de surf flexibilă, care să fie încă suficient de stabilă pentru a nu se sparge. “

Placă de surf Mercedes-Benz – o privire asupra producției de plută

mana-lucreaza-peste-tabla de surf

De altfel, nu tot pluta a fost vopsită cu vopsea în timpul procesării și proiectării. Placa are o acoperire transparentă pe laturi, datorită căreia materialul rămâne vizibil. Dar aruncă o privire pentru tine:

Se formează modelul sportiv

Proiectați-Mercedes-Benz-of-the-surfboard

„Săgeata de argint a mării” din 2013

Configurarea plăcii de surf