proiecta

Mobilier de designer – compoziție eclectică de masă, scaun și lampă

expoziție de artă modernă lampă de masă scaun aspect industrial

Cine ar putea spune asta Mobilier de designer nu rezultă neapărat dintr-o colaborare. Chiar și invers, așa cum a demonstrat recent designerul israelian Itay Ohaly. A angajat nouă designeri pentru a crea piese din compoziție. Proiectanților nu li s-a permis să comunice în timpul experimentului și ar trebui să se bazeze doar pe imaginația lor.

Mobilier de designer – expoziție într-o mină de cărbune

Tema instalării lampă de masă pentru scaunul meu

the Mobilier de designer sunt proiectate conform metodei neliniare. Proiectul de grup include mai multe piese de mobilier care trebuie proiectate în funcție de o temă. Conceptul spune că fiecare designer ar trebui să lucreze separat. Apoi piesele de mobilier sunt puse laolaltă. În acest fel, fiecare compoziție individuală este o expoziție a lucrărilor mai multor designeri și arhitecți. În acest caz, a fost concepută o compoziție cu tema „Mașina”, care a fost inspirată din mina de cărbune.

Mobilier de designer cu caracter – o idee din Israel

Piele Beton Picior Modern Art Israel Designer

the Mobilier de designer au fost reunite după cum urmează – piciorul scaunului, scaunul și spătarul au fost prezentate la o expoziție în Belgia. Designerii Dana Cannam, Joon Han Lee și Agata Karolina s-au străduit să proiecteze piesele în mod creativ. Din fericire, au fost necesare doar modificări minore ale compoziției. Lampa a fost realizată de Nati Moskovich, Naama Bergman și Itay Ohaly și ulterior atașată la birou. Picioarele mesei sunt rezultatul muncii lui Christian Fiebig, Amelia Desnoyers și a pictorii Eugenia Morpurgo. Aici designerii s-au confruntat cu cea mai mare provocare – și anume asamblarea mesei. Picioarele au fost modificate astfel încât să poată susține întreaga construcție.

Fiecare piesă de mobilier a fost proiectată separat

expoziție de lucrări de artă modernă Belgium Machine

Tabelul avea nevoie de modificări

Masă picioare metalice lemn expoziție colivie Belgia

Instalarea completă – planul de asamblare

Scaun expozițional birou grup scaun lampă de masă

Nouă designeri au proiectat piesele individuale

Compoziție artă modernă aspect industrial Israel