proiecta

Instalație de artă modernă inspirată de peisajul natural

Expoziție New York picturi în ulei

Vă prezentăm o idee extraordinară, dar foarte originală – aceasta instalație de artă modernă a fost inspirat de peisajul natural și realizat din resturi de plante.

Instalație de artă modernă – mini lume realizată din reziduuri de plante

Iluzia optică a muzeului de artă

Americanul Gregory Euclide are unul instalație de artă modernă construite din reziduuri de plante. A vrut să-și arate dragostea pentru natură. Inspirat de copacii și plantele frumoase din parcul din apropiere, artista a dorit să sublinieze rolul spațiilor verzi din marile orașe. El a dezvăluit mai întâi frumusețea peisajului într-un tablou. Pictura a fost conectată la instalație într-un mod creativ. Un râu de hârtie „curge” din pictură către instalația de artă. Bolovanii erau realizați din pietre de râu, o pădure era stăpânită din ramuri de copaci, iar peluzele erau făcute din fire de iarbă. Mai multe sticle de plastic, spume și alte obiecte pe care le-a găsit în parc au găsit, de asemenea, spațiu în instalație.

Instalația de artă modernă evidențiază rolul spațiilor verzi din orașele mari

Hârtie ramuri de copaci iarbă New York

Rezultatul final este surprinzător de convingător și mai ales fascinant din cauza mesajului clar – natura trebuie protejată. Sau după cum a explicat artistul însuși – ne înșelăm că avem controlul asupra naturii. Această idee este greșită și distructivă. the instalație de artă modernă a fost prezentat publicului la Muzeul de Artă Modernă din New York ca parte a expoziției de artă „Iluzie optică și mini lumi”.

Gregory Euclide este un popular artist american. Mini-lumile sale, care au fost expuse în mai multe muzee, sunt deosebit de populare. Opera sa a fost publicată în numeroase reviste de arhitectură. Grupul de muzică Bon Iver a ales o fotografie cu Euclide ca copertă pentru albumul lor Grammy.

Instalație de artă realizată din gunoi pe care Euclide a găsit-o în parc

Expoziție modernă de artă în piatră

Mesajul de la artist – Protejați natura!

Pictură a artistului american New York

Iarbă, ramuri de copaci și flori – materiale pentru instalare

Pregătirea instalării lipici de iarbă

Fluxul de hârtie

imagini tridimensionale hârtie de râu

Pregătirea expoziției

New York pregătește studioul

Proiectul – instalație de artă tridimensională

Expoziție plan schiță New York

Instalația a fost prezentată ca parte a expoziției „Iluzie optică”

Schița proiectului de instalare