proiecta

Focuri moderne cu un design italian fascinant de la AK-47

seminee moderne piatra-placa-lemn-otel-picioare

În articolul de astăzi ne-ar plăcea să aflăm de la dvs. focare moderne de la compania italiană AK-47 prezent, care prin designul lor unic îți va transforma grădina într-un loc minunat. Cuptoarele de exterior sunt o combinație reușită de design italian și practic. Gropile moderne din grădină evocă o ambianță primitoare și asigură seninătate și confort. Obiectele de design fermecătoare de la AK-47 combină elementul mitic al focului cu un stil contemporan care îți încântă simțurile și ochii.

semineu-fotoliu-lemn-de-mare

Designul inconfundabil este rezultatul utilizării materiilor prime calitative și al unei planificări atente. Compania oferă produse fiabile, caracterizate prin funcționalitate și calitate ridicată. Lemnul material natural, care se aprinde în flăcări, și tăciunii provoacă sentimente și emoții în privitor. Șemineele moderne de la AK-47 combină abilitățile celor mai buni meșteri meșteri cu sensibilitatea designerului. Simplitatea, stilul și funcționalitatea fac șemineele unice în aer liber. Șemineele de înaltă calitate conving nu numai prin designul simplu, ci și prin dimensiunea lor. Materiile prime din care sunt fabricate se amestecă perfect cu mediul natural, ca și când nu ar fi fost niciodată separate de mediu. Acestea vă lasă cu o impresie spontană și nealterată de naturalețe.

metal-coajă-lemn-pietricele

Grădinile și focarele în aer liber se armonizează perfect cu peisajul din jur. Focurile de la producătorul italian vă invită la o întâlnire confortabilă. Șemineele își dezvoltă proprietățile numai în legătură cu camera și se adaptează la aceasta. Cuptoarele de lux de la AK-47 pot fi instalate în grădina de acasă, lângă piscină sau în zona în aer liber a hotelurilor și restaurantelor. Printre șemineele de înaltă calitate există modele încorporate care pot fi introduse în pământ la nivelul solului, precum și șemineele exterioare prevăzute cu un cadru de sprijin și picioare din oțel. Echipa profesională și creativă de la AK-47 dezvoltă în mod constant produse noi, fermecătoare, care sunt inspirate de proprietățile materialelor lemn și oțel, precum și de combinația lor de succes.

materiale naturale-materie primă-lemn-foc

oțel-lemn-material natural-canapea-aruncă perne-verandă

grădină-design-palmieri-clădire

lemn-otel-foc-exterior

mare-casă-de-vacanță-zonă-de-luat masa-în aer liber

semineu-deschis-foc-doamna

șemineu în aer liber-materiale-naturale-moderne

baruri pe plajă-boluri-șeminee

* Site-ul oficial al AK-47