proiecta

Ceasuri de perete moderne – 11 modele de designer ca decorațiuni de perete

Modern-Ceas-de-perete-Design-Bright-Color-Yellow-Sabrina-Fossi

Dacă doriți să vă decorați peretele gol, aveți la dispoziție diferite opțiuni. În afară de rafturi, dulapuri și tatuaje de perete, ceasurile de perete elegante și moderne sunt, de asemenea, potrivite pentru acest scop. Sunt, de asemenea, practice, pentru că puteți afla ora dintr-o privire. Fie că este în sufragerie, în bucătărie, în dormitor, tineret sau camera copiilor, dar și în baie – există un design și un motiv adecvat pentru fiecare cameră ceasuri de perete moderne. Și, în funcție de stilul interior, puteți obține, de asemenea, o formă și o culoare potrivite. Desigur, cu o selecție largă, alegerea poate deveni rapid o tortură. Dar nu disperați, pentru că suntem aici pentru a vă ajuta. Am alcătuit o listă de modele de designer grozave pentru ceasuri de perete moderne. Lasă-te inspirat și găsește un model potrivit pentru tine.

Ceasuri de perete moderne – “Vinyl Chronometer” de la Lockengelöt

Ceasuri de perete moderne-cronometru de vinil-lipit cret

Citiți mai multe despre: Lockengeloet.com

Acest ceas original este format dintr-o înregistrare. Cele patru numere sunt topite și împreună cu restul ceasului formează un design elegant și modern. Dacă nici nu poți trăi fără muzică, acest ceas elegant este simbolul perfect pentru aceasta.

Ceasuri de perete moderne – Maisons du Monde

Ceasuri-de-perete-moderne-idei-de-design-Maisons-du-Monde

Citiți mai multe despre: maisonsdumonde.com

Aveți rude care locuiesc într-un alt fus orar? Te-ai săturat să faci matematică de fiecare dată când vrei să o suni pentru a nu o trezi? Atunci acest ceas de perete modern din metal este alegerea perfectă pentru dvs. De fapt, este format din trei ceasuri pe care le puteți seta diferit. Acest lucru vă oferă trei momente diferite dintr-o privire.

Ceasuri de perete moderne de Sabrina Fossi

Ceas modern de perete-Sabrina-Fossi-negru-cadran-rotund

Citiți mai multe despre: sabrinafossi.com

Stilul minimalist al acestui ceas de perete îl face ceva foarte special. În timp ce orele sunt indicate de o gaură sub formă de cifre, minutele necesită puțină imaginație. Cu alte cuvinte: este nevoie să te obișnuiești puțin. Cu toate acestea, nu ar trebui să lipsească în nicio gospodărie modernă. Ceasul de perete modern este disponibil în mai multe culori.

Ceasuri de perete moderne cu stil

Ceas modern de perete-Igor-Vig-efect-dinamic

Citiți mai multe despre: designyoutrust

Toată lumea știe cât de repede poate trece timpul. Și exact asta simbolizează acest ceas de designer de la Igor Vig. Este, de asemenea, un memento că nu trebuie pierdut timp. Trebuie să vi se reamintească din când în când? Atunci acest ceas de perete modern te va ajuta.

Lucruri colorate pentru creșă

ceasuri-de-perete-moderne-pentru-copii-stil-retro-Steve-Cambronne

Citiți mai multe la: jebole.com

Camera copiilor trebuie să fie întotdeauna cât mai colorată și veselă. Din acest motiv, ceasul de perete trebuie de asemenea ales în mod corespunzător. Modelele neobișnuite ale lui Steve Cambronne sunt perfecte pentru acest lucru. Designerul se joacă cu forme și culori, creând ceasuri de perete originale și moderne în stil retro.

Ceasuri de perete moderne – design italian

ceasuri-de-perete decorative-funky-spaghetti-steaming-cuppa-Time-for-tea-ARTI- & amp; -MESTIERI

Citiți mai multe despre: jazzitupinteriors.co.uk

Modelele parțial minimaliste, parțial romantice pentru ceasurile de perete moderne de la Arti & Ceasurile Mestieri sunt extrem de eficiente și impresionează prin formele și desenele lor grozave. Cu un ceas de acest brand obțineți decorul perfect pentru peretele dvs., fie în sufragerie, fie în dormitor.

ceasuri-moderne-Denver-Sitter-ceasuri de perete-Arti-Mestieri

Ceas de perete modern spiralat de la Zeeshaan

Zeeshaan-Dimante-ceas-de-perete-spiralat-negru-alb

Citiți mai multe despre: snapdeal.com

Un design minunat într-o culoare neagră elegantă pare să fie cel mai important lucru aici, iar timpul este afișat și de altfel. Acest model este un exemplu excelent al efectului decorativ pe care îl poate avea un ceas.

Ceasuri de perete moderne – ceas de perete „Harmony”

Harmony-Design-Clock-Wall-Clock-Decorative-Glamour-Clocks

Romantic și pur și simplu chic! Chiar și cu acest design de la Glamour Clocks, puteți uita rapid că nu este doar un decor, ci un ceas. Motivele florale le fac perfecte pentru fiecare cameră din apartament. Dacă nu aveți un loc pentru un ceas de perete, atunci puteți elibera rapid unul pentru acest ceas de perete modern.

Ceasuri de perete moderne – Ceas de perete Catena

Catena-ceas-de-perete-cu-pendul-accesoriu-de-viata-modern

Citiți mai multe despre: minimalissimo.com

Acesta este cu siguranță un design de un alt tip. Ceasul de perete original constă dintr-un lanț de bicicletă de care sunt atașate cifrele. Cu acest ceas, citirea timpului devine o adevărată provocare pe care toată lumea îi place să o facă și nu este niciodată plictisitoare.

Ceasuri de perete moderne – artă de perete cu ceas

mural-cu-ceas-living-idei-de-decorare

Citiți mai multe despre: wellyness.de

Îți plac picturile de perete moderne, dar nu vrei să te descurci fără un ceas de perete modern, dar nu ai spațiu pentru ambele? Apoi alegeți pur și simplu un model care să le combine pe ambele. Aveți opțiunea de a utiliza un motiv la alegere ca accent pentru camera de zi. În plus, nu există riscul de a pierde din vedere timpul în timp ce privim imaginea. Chiar practic, nu crezi?

Ceas de perete modern din lemn

Ceas de perete modern din lemn, design dreptunghiular

Citiți mai multe despre: homeworkshop.com

O bucată de lemn nu trebuie să fie deloc plictisitoare. Pe de o parte, lemnul oferă o atmosferă confortabilă, mai ales într-o culoare mai închisă. Pe de altă parte, poate fi condimentat cu câteva accente, așa cum este cazul acestui model. Designul unei plăci elegante din lemn și dreptunghiuri aparent plutitoare se datorează „A Stroke of Genius”. De asemenea, puteți face cu ușurință această variantă singură acasă.

Nu este suficientă această selecție de ceasuri de perete? Apoi aruncați o privire la acest articol pentru ceasuri de perete moderne.