proiecta

Canapea lounge de la imprimanta 3D de Janne Kyttanen

canapea lounge de la imprimanta 3d moebel design modern

În ultimii ani am auzit din ce în ce mai multe despre obiectele care au fost produse cu ajutorul unei imprimante 3D. Aceasta include mulți designeri care folosesc acest progres tehnologic pentru a crea lucruri interesante și utile. Aceasta este, de asemenea, inclusă  Canapea lounge de la imprimanta 3D, pe care am vrea să vi-l prezentăm astăzi.

Canapea lounge de la imprimanta 3D într-un aspect de grilă

canapea lounge de la imprimanta 3D, acoperire cu cupru crom

Canapeaua de la imprimanta 3D este o idee a lui Janne Kyttanen. A fost realizat într-una dintre cele mai mari imprimante 3D, ProX 950, care a făcut posibilă producerea canapelei într-un singur proces de imprimare. Se numește „Canapea atât de bună” și are un aspect interesant sub forma unei rețele. În plus, există un finisaj strălucitor, care se realizează printr-un strat de cupru și crom. Canapeaua lounge de la imprimanta 3D cântărește doar 2,5 kilograme. Prin urmare, piesa de mobilier este nu numai estetic foarte atractivă și decorativă, ci impresionează și cu o latură practică, datorită căreia canapeaua poate fi ușor mutată. Există, de asemenea, un scaun cu același design și același design care se potrivește cu canapeaua lounge de la imprimanta 3D. Vă puteți pune picioarele acolo sus.

Canapea lounge de la imprimanta 3D cu un taburet asortat

canapea lounge imprimantă 3d scaun design metal minimalist

În videoclipul pe care vi-l oferim mai jos, puteți afla mai multe despre canapeaua lounge de la imprimanta 3D în cuvintele designerului. Acest lucru explică, de asemenea, avantajele imprimantelor 3D și viziunile sale pentru viitor în ceea ce privește protecția mediului, deoarece această tehnologie economisește foarte mult material. De asemenea, puteți arunca o privire la unele dintre celelalte modele ale sale acolo.

Canapea lounge 3D din spate

canapea lounge imprimantă 3D acoperire crom cupru

Canapea acoperită cu crom și cupru de la imprimantă

canapea lounge imprimantă 3D idee design mobilier ușor

Design canapea lounge cu o greutate redusă

canapea lounge de la imprimanta 3d Janne Kyttanen

Proiectat de Janne Kyttanen.