proiecta

Arta modernă – instalația Liquid Rainbow de Edwin Deen

instalație de artă modernă aspersor gazon Edwin Deen

Dacă pereții tăi sunt albi și vrei să adaugi mai multă culoare vieții tale, atunci aruncă o privire asupra acestora artă Modernă – Curcubeu lichid de la Edwin Deen. Artistul din Olanda transformă un stropitor obișnuit de gazon într-o uimitoare mașină curcubeu!

Sprinklerul pentru gazon transformat în artă modernă

liquid rainbow art installation rainbow gazon sprinkler edwin deen

Edwin Deen a creat această instalație de artă plină de culoare, folosind un pigment de culoare, un robinet electric, câțiva metri de furtun și un sprinkler simplu pentru gazon. El are al lui artă Modernă Numit „Curcubeu lichid” sau „Curcubeu lichid”. Pulverizează lichid colorat indiferent unde este instalat, dar vizitatorul nu știe când va intra în vigoare până când cele șapte culori pot fi văzute clar pe pereți.

Arta moderna cu culori

lichid curcubeu artă modernă edwin deen artist

Edwin Deen a realizat ceva aparent imposibil cu fantastica sa instalație de artă. A materializat un curcubeu. Când soarele își trimite razele pe pământ într-o zi ploioasă și cerul se umple de frumoasele culori vesele ale curcubeului, simți bucurie. Acest curcubeu lichid pulverizează nu numai culorile, ci și surpriza și bucuria și poate transforma o cameră albă într-un paradis al culorilor.

Liquid Rainbow de Edwin Deen

instalatie de arta moderna edwin deen liquid rainbow

Edwin Deen este foarte interesat de procesele fizice și le folosește în obiecte de zi cu zi și materiale de bază. Prin experimentare și artă Modernă el atrage atenția asupra acestor obiecte pe care deseori le neglijăm. Și reușește acest lucru într-un mod atractiv, dar interesant.

Vopsiți pereți albi cu Rainbow lichid

arta moderna edwin deen lichid curcubeu