proiecta

Arta ikebana și sistemul de apeduct modelează jardiniere moderne

Sistemul de apeduct, plantatoare de plastic evan gant

Dacă crezi că grădinăritul este plictisitor, te-ai răzgândi dacă ai face acest lucru minunat, jardiniere moderne vedea. Plantatorii sunt inspirați de două idei diferite – una din vechea artă japoneză de flori ikebana și cealaltă din utilizarea sistemului de apeduct din cele mai vechi timpuri. Cele două modele sunt adevărate opere de artă și au fost prezentate la cele mai prestigioase expoziții de design.

Jardiniere moderne – Sistemul de apeduct de Evan Gant

plantatoare idei de proiectare sistem apeduct Evan Gant

Acest mini sistem de apeduct de jardiniere modulare este proiectat de Evan Gant. Este o colecție interesantă de mini jardiniere care permite o mulțime de configurații diferite. După cum puteți vedea, apa este transferată prin conducte care trec de la o oală la alta pentru a uda planta până la capăt.

Sistemul de apeduct schiță plantatoare de design evan gant

Desigur, nu puteți crește o plantă mare în aceste ghivece de flori, doar plante suculente și plante mici, care necesită puțin sol și sunt ușor de îngrijit. Sistemul poate fi achiziționat la un preț de 75 USD, ceea ce este foarte mult având în vedere dimensiunea mică a jardinierei.

Conducta de apă a romanilor acasă

mini apeduct jardiniere moderne evan gant design

Mini apeduct din plastic

Mașină de plantat apeduct Evan Gant, mașină de plantat modulară din plastic

design frumos pentru fereastra bucătăriei

Sistemul de plantare mini Apeduct este un design gant

Jardiniere moderne – boluri Ikebana de Hanna Kruse

boluri ikebana proiectează aranjamente florale TokoNama

Numele vorbește de la sine, nu-i așa? Cupa Soe și Toko & Bolurile Noma Ikebana sunt o colecție de Hanna Kruse. Designerul a fost inspirat de frumoasa artă Ikebana pentru aranjarea florilor. Piesele elegante sunt realizate din sârmă de ceramică, oțel și cupru și încearcă să întruchipeze vechea tradiție japoneză. Cupele și bolurile oferă suport flexibil plantelor și florilor fără a le ține ferm în pământ. Această colecție a fost prezentată în cadrul unui Salone Internazionale del Mobile anual din Milano.

 Toko & Boluri Nama Ikebana

Bolurile TokoNama Ikebana proiectează aranjamentul floral TokoNama ikebana boluri idee de aranjamente florale

Colecția cupe SoeCupe Soe Hanna Kruse inspirată de arta florilor ikebana plantatoare moderne Arta Ikebana îl inspiră pe Hanna Kruse