Prietenos cu mediul

De dragul naturii: Tabletele de curățare 1N9 de la Supublic reduc deșeurile de plastic din gospodărie

Cel puțin acum, când oceanele noastre se scufundă în deșeurile de plastic, este timpul să găsim o soluție la problema plasticului. Cele peste 10 milioane de tone de deșeuri care ajung în oceane în fiecare an ucid mii de animale marine și păsări. 300 de milioane de tone de plastic sunt produse în fiecare an, o mare parte din acestea pentru ambalaje din plastic. Din ce în ce mai multe companii din diferite industrii încearcă să-și facă ambalajele mai sustenabile, renunțând la plastic. Compania Supublic, cu sediul în Seul, face un alt pas către reducerea deșeurilor de plastic din gospodărie. Ea a dezvoltat o gamă de produse de curățare durabile care economisesc plasticul de unică folosință prin înlocuirea produselor lichide cu tablete de curățare solubile. Proiectul 1N9 Modern Cleaner impresionează prin conceptul său durabil, care este conceput de dragul naturii.

Detergenți cu design durabil

Proiect de curățare modern Agenți de curățare publică în sticle de pulverizare reutilizabile, durabile

Studioul a dezvoltat o gamă de tablete cu o concentrație de detergent netoxic pe care utilizatorii le pot dizolva în apă pentru a produce 430 de mililitri de soluție. Numele 1N9 reprezintă raportul dintre 10% detergent și 90% apă. După achiziționarea a trei sticle reutilizabile pentru prima dată, consumatorii pot comanda comprimate de umplere în pachete.

Tablete de curățare solubile în apă pentru gospodărie

1N9 comprimate de curățare detergent de bucătărie solubil în apă

Detergenții sunt sub formă de tablete concentrate care se dizolvă în apă. Tabletele 1N9 Modern Cleaner pot fi apoi amestecate cu apă în aceleași recipiente pentru mai multă soluție. În acest fel, nu va trebui să cumpărați mai multe sticle de plastic de unică folosință în viitor, atunci când produsul este gol.

Tabletele de curățare sunt disponibile în trei versiuni diferite, care sunt potrivite pentru diferite zone din casă. Dintre acestea, tableta albastră este un produs de curățare multifuncțional, în timp ce cea galbenă este proiectată pentru baie și cea portocalie pentru bucătărie.

Sistem de curățare reîncărcabil comprimate solubile în apă 1N9 Supublic

Comprimatele sunt livrate în ambalaje de hârtie durabile, cu propria sticlă 1N9 Modern Cleaner, codificată prin culoare și etichetată. Acest lucru face mai ușor pentru utilizator să afle ce sticlă ar trebui să fie introdusă în ce tabletă atunci când reumple. Sticlele de pulverizare utilizate sunt fabricate din plastic, dar reutilizabile și reciclabile.

Comprimatele de curățat 1N9 sunt fabricate din ingrediente naturale

Tablete de curățare moderne și curate Supublic 1N9 în ambalaje durabile

Tabletele de curățat sunt disponibile în trei culori diferite, fiecare culoare conținând, de asemenea, ingrediente și parfumuri naturale diferite. Portocala și lavanda sunt folosite pentru tableta albastră, nuca de cocos și mentă pentru galben, iar lămâia și cimbru pentru portocală.

Fondatorii Supublic au început proiectul 1N9 Modern Cleaner după ce au descoperit că substanțe chimice precum laurilsulfatul de sodiu și triclosanul se găseau în produsele de curățare standard. Pe lângă miliardul de sticle de detergent aruncate în fiecare an, aceste substanțe chimice pot fi și dăunătoare mediului. Prin urmare, marca a dezvoltat o soluție naturală de dezinfectant ca alternativă.

Tablete de curățare publică curățător de baie sticlă de spray durabilă

„Vrem să facem mai bine. Asta înseamnă să ne întrebăm în fiecare zi cum ne putem îmbunătăți ”, a spus Supublic.

„Fie că este vorba de aruncarea unei sticle goale de curățare fără sens sau de verificarea listei de ingrediente, acțiunile zilnice mici pot modela viitorul planetei noastre”, a adăugat marca.

„Aflând cum ne putem face noi și pământului bine, am venit cu un pas mai aproape de o lume mai sănătoasă și fără plastic”.

A trăi durabil poate salva pământul!

Reduceți deșeurile de plastic și salvați pământul

Trebuie să devenim mai sensibili când vine vorba de viitorul pământului. Încercați să reduceți cât mai mult consumul de plastic în viața de zi cu zi. Mizați-vă pe alternative fără plastic atunci când este posibil și nu uitați să reciclați. Pe site-ul nostru veți găsi sfaturi și idei despre cum să evitați deșeurile de plastic în bucătărie și la sărbători mari, cum ar fi Crăciunul și nunta. Traieste mai sustenabil!