Păr și coafuri

Transplant de păr în Turcia: în sfârșit părul plin și puternic din nou!

Transplant de păr în Turcia Metode Clinici Prețuri

Când părul începe brusc să cadă, stima de sine suferă foarte mult. În cele din urmă, părul gros și plin este o caracteristică esențială a atractivității atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Dacă tratamentele și suplimentele nutritive nu ajută, produsele de coafat ascund temporar problema și alte terapii eșuează, atunci transplantul de păr este o soluție salvatoare. Din păcate, căderea părului nu este încă considerată o boală, așa că nicio companie de asigurări de sănătate nu o plătește și pacientul trebuie să plătească singur pentru tratament. După compararea prețurilor online, devine rapid clar că un transplant de păr în Turcia costă în mod semnificativ mai puțin decât un tratament în Germania. În același timp, clinicile și chirurgii turci nu sunt în mare parte în concordanță cu colegii lor germani. În articol, vă explicăm la ce trebuie să aveți grijă în timpul unui transplant de păr în străinătate, precum și ce opțiuni sunt disponibile pentru tratamentul postoperator și pentru examinarea pacientului.

Transplant de păr în Turcia: Ce să căutați atunci când alegeți o clinică

Transplant de păr în Turcia păr lung

Indiferent dacă în Germania sau Turcia: Calitatea unui tratament depinde de experiența chirurgilor și a echipei medicale, precum și de echipamentul modern. Deci, puteți obține o înaltă calitate Clinici de transplant de păr din Turcia recunoaşte:

1. Aceștia îi sfătuiesc pe pacienți în detaliu, îi sprijină în organizarea sosirii și plecării lor, și rezervă camere de hotel și zboruri. Specialiștii vorbesc limba germană sau există un interpret la fața locului. Clinici renumite oferă, de asemenea, îngrijire ulterioară în Germania, unde lucrează în strâns parteneriat cu medicii germani.

2. Clinica de transplant este, în cel mai bun caz, certificată JCI. JCI este o abreviere și înseamnă Joint Commission International. Organizația de sănătate recunoscută la nivel global evaluează clinicile și determină dacă acestea îndeplinesc standardele de calitate din sistemul de sănătate.

3. Profesioniștii din domeniul medical – medicul și echipa – sunt specializați în transplanturi de păr, pot oferi referințe semnificative și au mulți ani de experiență.

Transplant de păr în îngrijirea părului din Turcia

Mai mult, ar trebui să vă informați în detaliu despre tratament. Întrebați ce metode de transplant oferă clinica și pe care le-ar recomanda chirurgul. Aflați câți pacienți sunt tratați în fiecare zi. Solicitați personalului clinicii să vă trimită prin e-mail contractul. În cel mai bun caz, puteți citi rapoarte de la foști pacienți și, dacă este necesar, puteți face schimb de idei cu aceștia.

Transplantul de păr în Turcia: tehnica blândă FUE pentru propriul transplant de păr

Transplant de păr în Turcia folosind tehnica FUE

Spre deosebire de majoritatea clinicilor din Europa, unde transplanturile de păr se efectuează în cea mai mare parte folosind așa-numita metodă de bandă FUT, clinicile turcești folosesc metoda minim invazivă Metoda FUE folosit. Îndepărtarea foliculilor individuali este ușoară pentru țesut și nu lasă cicatrici vizibile. Pentru a facilita îndepărtarea foliculilor, capul este mai întâi ras și zona care donează părul este marcată. Apoi este amorțită cu anestezie locală și foliculii sunt îndepărtați cu un dispozitiv special. Aceasta este urmată de inserție, prin care mai întâi microcanalele sunt deschise cu tehnica safir și apoi foliculii sunt așezați cu precizie în interior. Zona cu părul transplantat este lăsată neacoperită, astfel încât pielea să poată respira. Capul este spălat pentru prima dată la două-trei zile după transplantul de păr. După aproximativ zece zile până la două săptămâni, de obicei nu se mai observă roșeață sau răni. În următoarele câteva luni, părul transplantat va începe să crească, iar rezultatele pot fi văzute după 2 până la 4 luni. Îngrijirea corectă joacă un rol crucial în rezultatul final – pacientul ar trebui să respecte cu strictețe recomandările medicilor.

Transplant de păr în sfaturi de Turcia