Păr și coafuri

Tendințele culorii părului pentru femei 2017 – ce este mai fierbinte în anul care vine?

tendintele culorilor parului 2017-sfaturi-idei-coafura-nuante

Anul nou se apropie și există cu siguranță un mare interes în ce fel de culori de păr vor fi actualizate. Există idei noi, precum și cele care erau deja populare anul acesta. Deci, dacă ați găsit deja culoarea părului potrivită pentru dvs., nu trebuie să vă uitați în jur pentru o nouă culoare pentru anul următor. Dar s-ar putea să găsiți ceva care vă place mult mai bine la urma urmei. Acum, consultați galeria noastră pentru viitor Tendințele culorii părului 2017 și lasă-te inspirat de aspectul impresionant!

Tendințele culorii părului pentru femei 2017 – evidențiază în nuanțe pastelate

tendințele culorii părului 2017-nuanța-pastel-roz-blond-culoare-evidențiază

Cei cărora le place neobișnuitul se vor îndrăgosti de aceste tendințe de culoare a părului. Și, deși este o variantă fantezistă, nu este la fel de vizibilă pe cât ai putea crede la început. Mai presus de toate, culoarea roz nu se observă imediat la părul blond, ci doar la o inspecție mai atentă. Ideea este elegantă și elegantă și poate fi desigur realizată și cu alte nuanțe pastelate deschise.

Ombre ca tendințele culorii părului cu vârfuri strălucitoare

tendințele culorii părului 2017-ombre-dantelă-strălucitoare-evidențiază-accent

Cine nu este încă convins de tendințele culorii părului ombre din ultimul an, nu va fi mai târziu de anul viitor. Varianta cu vârfurile mai ușoare în special este foarte interesantă și nu este doar o modalitate bună de a ascunde pata pentru femeile cu păr deteriorat. Chiar și cei care vor să încerce o culoare mai deschisă a părului pot face primul pas cu acest aspect.

Păr pastelat: sfaturi pentru culoarea pastelului în roz, violet și albastru

Părul moarte gri – Tendința „părului cenușiu” își are prețul său

Culoarea părului blond argintiu – tendință îndrăzneață de frumusețe cu numeroase fațete

Aspect ombre contrastant

tendințele culorii părului 2017-ombre-contrast-brunetă-blondă-idee

Dacă colorarea capetelor părului nu este suficient de vizibilă pentru dvs., ombre la modă poate fi, de asemenea, proiectat cu un contrast mai puternic. Este important să aveți o tranziție uniformă de la o culoare a părului la alta pentru a obține un aspect armonios. Mai ales în combinație cu bobul lung, tendințele culorii părului ombre sunt foarte populare.

Strălucire argintie pentru culoarea părului

tendintele culorii parului 2017-rochie-argintie-moderna-rochie-polo

Acest lucru nu înseamnă că vopsea părul foarte gri. Tendințele de culoare a părului ca acestea sunt destinate acelor femei care au deja părul gri și îl prezintă cu mândrie. O nuanță specială conferă părului o strălucire atrăgătoare și amintește de argintiu. O tendință minunată care nu are nevoie de o schimbare drastică.

Tendințele culorii părului în gri

tendințele culorii părului 2017-păr-gri-femei-moderne-tinere

Dar toată lumea poate avea aspectul gri! Mai ales părul gri, care este lung, arată deosebit de elegant. Acesta este și motivul pentru care tot mai multe femei tinere preferă această culoare a părului decât înălbirea. Între timp, tot mai multe femei își dau seama că griul nu înseamnă aceeași vârstă, ci asigură mai degrabă un aspect atractiv. Nu e de mirare că această culoare este una dintre tendințele culorii părului din 2017.

Ombre în gri

tendințele culorilor părului 2017-gri-ombre-lung-bob-coafuri-negru

Culoarea gri arată, de asemenea, foarte atractivă sub forma unui aspect ombre. Cel mai bine este să folosiți maro ca culoare de bază, deoarece aici se face umbra deschisă. În acest scop, culorile gri ca tendințe ale culorii părului pot fi alese în diferite nuanțe, de la întuneric la lumină.

Suvite blonde

tendințele-culorii părului-2017-blond-evidențiază-coafura-roșie

Aspectele blonde au fost foarte populare la femei de mulți, mulți ani. Această tendință nu ne-a părăsit niciodată. Dar în anul următor, stilul va începe din nou și va oferi culorilor întunecate părului efecte deosebite. Evidențierea blondelor, deoarece tendințele culorii părului nu sunt potrivite doar pentru părul negru sau brun, dar arată și foarte atractiv în părul roșu.

Puneți șuvițe ici și colo

tendințele-culorii părului-2017-păr-negru-evidenția-blond-izolat

Multă vreme, acest look a fost considerat demodat. Dar în 2017, tendința anterioară va reveni și va împodobi părul multor femei. Ceea ce se înțelege este aspectul șuviței, în care nenumărate șuvițe nu sunt distribuite în păr ca în exemplul de mai sus, ci evidențieri mai largi împodobesc doar părul ocazional. Cu tendințele culorii părului cu accente, aveți de ales!

Blondă platină

tendintele-culorii-parului-2017-blond-platin-90-moda-coafura-bob

Tot ceea ce era în tendințe în anii 90 a revenit la modă astăzi. Acest lucru se aplică și culorilor părului din anii 90, care blond platinat este una dintre ele. Combinată cu un bob lung sau o coafură scurtă, această culoare a părului funcționează deosebit de bine. Cu ținuta potrivită, dar și în viața de zi cu zi, stilul la modă și atractiv cu tendințele culorii părului este garantat!

Tendințele culorii părului în roșu

tendintele-culorii-parului-2017-foc-rosu-cupru-inspiratie-par-doamne

Părul roșu foc nu se potrivește cu siguranță fiecărei femei. Cu un ten foarte deschis, totuși, culoarea intră în sine. Doamnele cu ochi verzi sau albaștri au, de asemenea, posibilitatea de a încerca roșu ca tendință de culoare a părului. Dacă nu îndrăznești să încerci aspectul atrăgător ca tendințe de culoare a părului, poți încerca mai întâi sfaturi roșii.

Umbra potrivită

tendintele-culorii-parului-2017-rosu-nuanta-sfaturi-ochi-albastri-femei-idei-stil

Culorile roșii ca culori ale părului Tendințele vin într-o mare varietate de tonuri. Din acest motiv, ar trebui să primiți sfaturi bune în avans. Evitați experimentele! Părul roșu este cel mai bine alcătuit din evidențieri. O îngrijire bună este la fel de importantă pentru a garanta părul strălucitor și pentru a evita aspectul deteriorat și plictisitor. Culoarea părului din cupru este foarte populară.

mahon

tendintele-culorii-parului-2017-mahon-rosu-inchis-elegant-par-lung

Mahogany este, fără îndoială, o variație destul de bună de luat în considerare pentru o schimbare mai puțin drastică, deoarece seamănă cu nuanța brunetă. În funcție de nuanță, culoarea se observă numai în lumină. Deci, după cum puteți vedea, alegerea tonurilor de roșu ca tendințe de culoare a părului nu este mai puțin numeroasă decât cea a blondului și brunetului.

Bronde

tendințele-culorii părului-2017-bronde-evidențiază-blonda-brunetă-de-colorat

Dacă ai părul brunet și vrei să încerci ceva nou, dar nu vrei să fii blond imediat, așa-numita brondă este alegerea potrivită. Acest lucru este ceva în mijloc între brunetă și blondă, o nuanță foarte deschisă de maro, ca să spunem așa, cu efecte interesante în funcție de lumină, care se potrivește aproape tuturor tipurilor. Părul brun deschis se potrivește tuturor tipurilor!

Violet în păr

tendintele-culorii-parului-2017-violet-inchis-la-varful-parului

Doamnele creează, de asemenea, un adevărat punct de atracție atunci când poartă șuvițe în mov. Atât o nuanță palidă, cât și una mai puternică pot fi selectate pentru aceasta. Coafura romantică ca parte a tendințelor culorii părului 2017 este deosebit de bună cu culoarea părului negru sau maro închis. Dar blondele pot îndrăzni să abordeze și această variantă a tendințelor culorii părului.

Albastru în părul blond

tendintele-culorii-parului-2017-tonuri-pastel-albastru-par-scurt-idee-pepp

O nuanță pastel frumoasă, albastră, ca accent în păr, pare tinerească, fără a fi prea atrăgătoare și extrem de elegantă. Blonda platină în special poate fi îmbunătățită în mod minunat cu câteva fire albastre. Dacă ești curajos, poți încerca cu siguranță una dintre tendințele culorii părului 2017 cu culori. Încercați mai întâi cu câteva fire.

Efecte colorate

tendintele-culorii-parului-2017-curcubeu-tinere-colorate-colorate-blonde-brunete

Fără îndoială, efectele curcubeului sunt deja o mare tendință. Și își găsesc locul și în tendințele culorii părului 2017. Aspectul poate fi folosit pentru părul de sus, dar poate fi ascuns și sub părul de sus și iese doar cu anumite coafuri. Culorile sunt deosebit de izbitoare la părul blond, dar arată și foarte frumos pe întuneric. Folosiți culori fără amoniac și agenți oxidanți pentru a proteja părul.

Noi tendințe de culoare a părului 2017 pentru femei – verde menta

tendintele-culorii parului-2017-menta-verde-coafura-scurta-bucle-tatuaj

Chiar și cu această culoare veți atrage, fără îndoială, atenția tuturor. Verde menta este una dintre tendințele de culoare pentru păr și poate decora întregul păr sau pur și simplu poate fi proiectat sub formă de evidențiere. Aceste tendințe de culoare a părului sunt potrivite atât pentru părul scurt, cât și pentru cel lung și sunt cel mai bine luate de părul blond.

Părul moarte gri – Tendința „părului cenușiu” își are prețul său

Rihanna cu părul roz: chiar i se potrivește?

Vopsirea părului roșu – Sfaturi de îngrijire și 37 de idei de stil