Păr și coafuri

Păr de lungime medie: acestea sunt cele mai frumoase coafuri pentru părul până la umeri!

Părul lung arată romantic, feminin și feminin, iar părul scurt este curajos, obraznic și unic. Totuși, dacă ai crezut că părul de lungime medie este plictisitor și doar un fel de coafură de tranziție, atunci te înșeli complet! Ambele sunt funcționale și elegante și asigură echilibrul perfect între ușurința unei tunsoare scurte și versatilitatea unei coame lungi. Dacă aveți chef de o schimbare a stilului dvs., atunci ați ajuns la locul potrivit! În acest articol am reunit cele mai frumoase idei pentru tunsori de lungime medie pentru dvs.! Fie că este o tăietură stratificată de păr de lungime medie sau coafuri pe jumătate cu breton – există cu siguranță ceva pentru fiecare gust!

Lungimea umerilor Tunsuri în păr stratificat Lungime medie Tunsură franceză

Indiferent dacă este în coafura la modă bob lungă, ca o coafură stâncoasă sau stratificată – atunci când coafați părul până la umeri, absolut orice este posibil, iar cerul este limita. Dar ce anume este considerat părul până la umeri? Aceasta înseamnă toate tunsorile care se termină între bărbie și chiar sub umăr sau claviculă.

Păr de lungime medie – cum arată îngrijirea potrivită?

tunsori de lungime medie pentru parul cret instructiuni de coafura de seara

Chiar dacă părul pe jumătate este mult mai ușor de îngrijit decât o coamă lungă și magnifică, îngrijirea potrivită este, de asemenea, esențială pentru un aspect frumos și îngrijit. La ce ar trebui să acordați o atenție deosebită, vă vom spune mai jos.

 • Pentru ca toate tunsorile pentru părul de lungime medie să intre în propriile lor, vizitele regulate la salonul de coafură sunt o necesitate. De regulă, vârfurile trebuie tăiate la fiecare 6 până la 7 săptămâni.
 • Apa fierbinte poate duce la capete despicate și capete uscate și din acest motiv vă recomandăm să vă spălați părul cu apă călduță.
 • Folosiți balsamuri pentru tipul dvs. de păr o dată pe săptămână sau la fiecare 2 săptămâni. Un mic sfat din partea noastră – uleiul de cocos și crema de avocado fac minuni și asigură un păr frumos, suplu și strălucitor.
 • Cel mai bine este să nu te culci niciodată cu părul în jos. Toate strunjirile și strunjirile conduc, de asemenea, la capete despicate și vârfuri fragile. Prin urmare, este recomandabil să legați părul de lungime medie într-o împletitură liberă sau un coc.

păr de lungime medie fără breton tunsoare bob lungă cu bucle

 • Eșarfele confortabile și gulerele turtle calde sunt o necesitate în lunile reci de iarnă. Cu toate acestea, ele pot avea un efect negativ asupra structurii părului datorită încărcării statice. Pur și simplu legați-vă părul într-o coadă de cal înaltă și v-ați rezolvat problema.
 • Pieptănați-vă întotdeauna părul de jos în sus și curățați-vă peria la fiecare 2-3 zile pentru a îndepărta orice reziduu. În plus, este recomandabil să spălați peria de păr de două ori pe lună cu șampon fără sulfat și să o înlocuiți cu una nouă după cel mult 6 luni.
 • Nu frecați niciodată părul uscat cu prosopul. Este mult mai blând cu structura părului dacă îl strângeți ușor și îl lăsați în mod ideal să se usuce la aer.

Tunderea stratificată a părului de lungime medie este din nou furie

coafuri pentru păr stratificat de lungime medie Jenniffer Aniston tunsoare stratificată

Odată cu revenirea actuală cu care se confruntă moda anilor 80 și 90, nu este de mirare că tăierea stratificată pentru părul de lungime medie este una dintre cele mai fierbinți și mai frumoase tendințe de păr pentru anul viitor. Cu această coafură, secțiunile exterioare ale părului sunt tăiate puțin mai scurte decât secțiunile interioare, ceea ce conferă părului mult mai mult volum, buclă și dinamism. De regulă, părul din tunsoare are aceeași lungime, din care emană gradații lungi sau mai scurte. Un alt avantaj al tendinței părului este că șuvițele mici sau evidențierile ies și mai bine prin pași. Și știați că tăierea stratificată a părului de lungime medie a fost făcută atât de populară de actrița Jennifer Aniston? Chiar și cea mai faimoasă variantă a coafurii poartă numele „Rachel”, care provine de la numele rolului vedetei în seria de succes „Prieteni”.

coafuri pentru păr stratificat de lungime medie tunsoare bob cu bucle

Ce tăiere în trepte pentru părul de lungime medie pe care o alegeți depinde de o parte de pe structura părului și, pe de altă parte – de forma feței. Deoarece coafurile stratificate tind să facă coama să arate mult mai voluminoasă și mai sănătoasă, ele sunt alegerea perfectă pentru toate femeile care au părul foarte subțire și fin. Dar, astfel încât să nu obțineți exact opusul, nu exagerați – cel mai bine este să optați pentru pași ușori, nu prea subțiri, care sunt greu de observat. Aveți o formă pătrată a feței? Datorită tunsoarelor cu mulet, capetele arată un pic șlefuite, iar părul este scurt în față și lung în spate – acest lucru asigură faptul că fața ta arată mult mai îngustă.

Tunsori de lungime medie potrivite pentru fiecare formă a feței

Tăietură stratificată pentru păr de lungime medie fără breton Coafuri Halle Berry

Deoarece alegerea tunsorilor pentru părul de lungime medie este imensă, vrem să vă ajutăm să alegeți coafura potrivită pentru părul cu lungimea umerilor.

 • Tuns de lungime medie pentru forma feței ovale – Dacă aveți o față ovală, atunci considerați-vă cu adevărat norocoasă – puteți purta perfect orice tunsoare perfectă. Un bob lung cu straturi în combinație cu un breton mai lung arată deosebit de măgulitor și elegant. Fie perfect netedă sau cu valuri ușoare de plajă care încadrează ușor fața – rezultatul este întotdeauna pur și simplu uluitor.
 • Coafuri de lungime medie pentru forma unghiulară a feței – Cu această formă a feței, zona maxilarului și a bărbiei sunt deosebit de pronunțate. Coafura dvs. ar trebui să facă în mod ideal zona bărbiei să arate puțin mai moale. Și de aceea, un bob lung, stratificat, cu breton ușor depășit, ar fi cea mai bună alegere pentru dvs. – tunsoarea ascunde cu succes zonele problematice și conferă feței mai mult contur.
 • Tunsoare pentru par de lungime medie forma feței rotunde – Tunsorile scurte și coafurile voluminoase sunt destul de nefavorabile pentru dvs. Părul lung până la umeri, cu o bretonă laterală, arată măgulitor și îți face vizual fața să arate mult mai subțire.

Jucaus și elegant în același timp – păr de lungime medie cu breton 

coafuri cu lungimea umerilor pe coafuri pe jumătate cu breton

Scurt, lung sau tăiat lateral – bretonul face parte integrantă din lumea modei de ani de zile. Este perfect pentru părul de lungime medie și conferă aspectului tău o notă frumoasă și proaspătă. Cel mai bun lucru este că coafurile pe jumătate cu breton pot fi adaptate propriului gust și stil. Vrei un aspect mai strict și mai precis? Apoi, ar trebui să luați în considerare o tunsoare tăiată tocită cu breton drept. Sau ați prefera ceva mai casual și relaxat? Un ponei stratificat, care cade ușor peste frunte, merge destul de bine cu coafura lungă bob. Evocă rapid câteva bucle moi și ai coafura perfectă de petrecere a părului de lungime medie! Ne-am sfătui doar împotriva micro poneilor foarte scurți – sunt mai potriviți pentru coafuri scurte, cum ar fi tăietura pixie.

Tuns cu tăietură tocită Moderna coafuri cu lungimea umărului Păr cu lungime medie

Forma feței joacă, de asemenea, un rol crucial în alegerea coafurii potrivite pentru părul până la umeri cu breton.

 • Coafuri pe jumătate cu breton pentru forme ovale și rotunde ale feței – După cum sa spus deja, femeile cu această formă a feței pot face absolut orice. Singurul lucru de care trebuie să fii atent este că bretonul nu este prea scurt și nu se termină la nivelul sprâncenelor.
 • Păr de lungime medie cu breton pentru fețe unghiulare – Tăieturile stricte și drepte vă întăresc și mai mult trăsăturile faciale. Poneii laterali, pe de altă parte, îți încadrează ușor fața și par deosebit de măgulitori.
 • Coafuri pentru par de lungime medie cu breton pentru forma fetei in forma de inima – Bretonul ușor stratificat și cu franjuri îți va face fruntea să pară mult mai îngustă, deci este cea mai bună alegere pentru tine.

Coafuri frumoase pentru păr de lungime medie fără breton

coafuri reci pentru stil de păr de lungime medie tunsoare bob

Când vine vorba de coafuri reci pentru păr de lungime medie, tunsoarea lungă bob este fără îndoială clasica. Arată elegant și cochet și nu degeaba este una dintre cele mai hippice și atemporale tendințe de păr care nu se vor demoda niciodată. Fie cu bucle moi, cu un aspect elegant sau elegant sau cu o coafură împletită jucăușă – aproape orice merge cu un bob lung și poți experimenta cu aspectul tău în fiecare zi.

Și ai auzit de tendința părului Tob??

coafuri ușor de întreținut coafură bob lungă pe jumătate cu bucle

Tunsoarea Tob este o nouă variantă a coafurii clasice bob și numele este alcătuit din cuvintele „Bob” și „Tolle”, care ne spune multe despre croială. Se caracterizează prin trepte franjurate și un voluminos quiff și se poartă fie la bărbie, fie la umeri. Chiar și vedete precum Hailey Baldwin, Emma Roberts și Nina Dobrev sunt obsedate de tendința părului Tob! Coafura arată deosebit de frumoasă atunci când coafați părul până la umeri, cu valuri blânde și o despărțire laterală profundă. Tobul oferă chiar și mai mult volum și plenitudine și, prin urmare, este potrivit pentru femeile cu păr subțire și fin.

Coafuri moderne până la umăr – Tunsul Shag

Coafură Shag tăiată în strat pentru păr de lungime medie

Căutați coafuri grozave, grozave pe jumătate? Versatilă, cochetă și foarte modernă – coafura shag este foarte la modă și îți oferă o notă rece, stâncoasă! Indiferent dacă este netedă sau dezordonată cu valuri casual – croiala poate fi decorată într-o varietate de moduri și poate fi purtată de fiecare femeie. Caracteristica esențială a coafurii shag sunt desigur pașii. Cu cât aveți mai mult, cu atât aspectul dvs. este mai stâncos și obraznic și cu atât mai puțin – cu atât mai elegant. Bretonul lateral lung merge, de asemenea, foarte bine cu acest lucru.

Coafuri frumoase pentru păr de lungime medie cu bucle

coafuri sassy coafuri de jumătate de seară pentru păr de lungime medie

Indiferent dacă valurile de plajă casual, valurile de apă frumos voluminoase sau romantice – buclele în toate variantele posibile au fost unul dintre cele mai populare stiluri de ani de zile și au devenit o parte indispensabilă a lumii modei. Părul creț, lung până la umeri, arată jucăuș, romantic și în același timp extrem de plin de farmec și elegant. Posibilitățile de a evoca valuri frumoase sunt incredibil de multe – de la fierul clasic de curling la papiloți până la un fier de îndreptat, totul este posibil! În cele ce urmează vă vom spune cum puteți stiliza Beach Waves peste noapte fără un fier de curling sau accesorii similare. Tot ce trebuie să faceți este fie să legați părul de jumătate de lungime în niște chifle mici, fie să îl împletiți într-o împletitură, în timp ce este încă ușor umed. Du-te la culcare, deschide panglica sau cocul a doua zi dimineața și coafura este gata!

Păr de lungime medie cu fire sau în aspectul ombré la modă

Roz pastel Culoare păr Ombre Coafuri optimiste Coafură de lungime medie Bob Stil de tunsoare

Dacă credeți că luminile sau aspectul ombré sunt potrivite doar pentru o coamă lungă și superbă, atunci vă înșelați complet. Tehnicile de colorare permit coafurilor pentru părul cu jumătate de lungime să fie condimentate într-un mod excelent și să arate cu adevărat grozav. Ești puțin dornic să experimentezi și ai vrea să atragi atenția asupra ta? Apoi, sunteți bine sfătuiți cu un bob lung, asimetric, cu fire îndrăznețe și obraznice – coafura arată șic și atrăgătoare și este un adevărat ochi.

Coafuri la modă de lungime medie – Tăierea tăiată

Coafură tăiată tocită de păr de lungime medie fără breton

Elegant, atemporal și frumos – așa puteți descrie tăietura tocită sau cunoscută și sub numele de bob contondent. Cu această tăietură, părul lung până la umeri este tăiat neted și drept la nivelul bărbiei. La rândul său, aceasta asigură mai multă plenitudine și volum în vârfuri. Tendința părului arată deosebit de elegantă în așa-numitul aspect elegant, în care părul este îndreptat. Pentru un aspect mai casual și mai jucăuș, poți purta și croiala cu valuri blânde de plajă.

Coafuri ușor de îngrijit pentru păr de lungime medie – tăietura clavi

Coafuri par de lungime medie cu lungimea umerilor breton tunsoare

Nici prea scurtă, nici prea lungă – Clavi Cut este coafura de trend a anului pentru părul de lungime medie. Este vorba despre un bob prea lung, dar croiala specială este cea care diferențiază cu adevărat tendința părului. „Clavi” este o abreviere pentru cuvântul englezesc „claviculă”, care înseamnă „claviculă” în germană. Cu această tăietură, părul trebuie să ajungă până la claviculă – nu mai și nici mai scurt. În plus, secțiunea părului din față trebuie să fie mult mai lungă decât în ​​partea din spate a capului – în acest fel fața este întinsă vizual și trăsăturile feței sunt accentuate ușor. Cel mai bun lucru despre Clavi Cut este că se potrivește perfect fiecărei femei și poate fi adaptat la orice formă a feței în funcție de stil. Coafura arată deosebit de feminină și elegantă dacă îți aranjezi părul până la umeri într-un aspect elegant, cu o despărțire laterală profundă. Undele ușoare și bretonul drept sunt o altă opțiune de stil excelentă și adaugă o notă de romantism look-ului tău. În plus, lungimea vă permite să încercați o mulțime de coafuri frumoase pentru panglici pentru păr de lungime medie.

Tunsori la modă pentru păr de lungime medie – tăietura franceză

Coafură tăiată franceză de păr de lungime medie cu breton culoarea blondului miere blond

Femeile franceze au fost întotdeauna considerate un simbol al clasei, eleganței și stilului, iar tunsoarea franceză este doar o dovadă în plus. Această tăietură stratificată pentru păr de lungime medie este în primul rând despre breton, care ar fi trebuit să crească ușor și trebuie să fie coafată lateral. O altă caracteristică a tendinței părului este despărțirea de mijloc și, în combinație cu pașii, creează un aspect răcoros, casual și ușor balansoar. Coafura arată deosebit de grozav atunci când vă legați părul înapoi într-o coadă de cal liberă și lăsați câteva fire să cadă ușor în față.

Păr de lungime medie și o mulțime de idei grozave pentru coafuri sălbatice până la umăr

coafuri sassy lungime umăr jumătate lungime păr stratificat

Atunci când coafați părul până la umeri, nu există limite pentru imaginația dvs. și vă puteți dezvolta creativitatea. De la împletituri jucăușe pentru un festival de muzică la bucle elegante pentru un eveniment de seară – există ceva pentru fiecare ocazie. Prima noastră sugestie este pentru o coafură distractivă, dar foarte la modă și răcoroasă – cocul dublu, sau cunoscută și sub numele de chifle spațiale. Coafura a fost un mare succes în anii ’90, dar revine în acest an. Iar aspectul poate fi evocat atât de ușor și rapid:

 • Mai întâi, pieptănați-vă bine părul și împărțiți-l în mijloc.
 • Legați două împletituri înalte cu o cravată subțire pentru păr.
 • Apoi răsuciți împletiturile și înfășurați-le în jurul cravatei ca un melc.
 • Asigurați-vă cu știfturi, fixați-le bine cu fixativ și gata!

Coafuri mai moderne și actuale păr de jumătate de lungime

coafuri de împletitură pentru păr de lungime medie coafuri rapide cu instrucțiuni

 • Nu vă puteți decide dacă doriți să vă puneți părul sau preferați să îl purtați deschis și căutați coafuri la modă la jumătate? Atunci este Jumătate coc Mântuirea ta. Cu această coafură, doar părul de sus este legat într-un coc liber, în timp ce restul părului rămâne frumos și deschis. Rezultatul? Un look casual și cool, care poate fi stilizat în cel mai scurt timp.
 • Coafuri păr de lungime medie cu unul despărțire laterală profundă arată deosebit de elegant și elegant și îți oferă multă structură și volum. Fie că purtați părul drept și îl șicanați puțin sau îl coafați cu valuri de plajă jucăușe este o chestiune de gust.
 • Când ne gândim la coafuri cu întreținere redusă pentru părul de lungime medie, primul lucru care ne vine în minte este o coadă de cal mică. Coada de cal este un clasic atemporal și o modalitate foarte ușoară de a crea un aspect elegant și elegant.
 • Nu ai timp sau nu ai chef de coafuri elaborate? Avem soluția și pentru dvs. – cu câteva soluții la modă Accesorii de par puteți condimenta puțin părul până la umeri. Benzi de păr, agrafe de păr sau prosoape – este permis orice lucru pe plac!

Coafuri împletite de păr de lungime medie: împletitură franceză cu diferență și împletită de jos

coafuri împletit lungime umăr instrucțiuni păr coafuri vioi lungime medie

Coafurile împletite funcționează la fel de bine pe tunsorile de lungime medie ca și pe părul lung. Panglica franceză conferă cocului obișnuit o notă proaspătă și îl transformă într-un adevărat punct de atracție. Dacă îți plac actualizările și îți place să experimentezi cu look-ul tău din când în când, aceasta este panglica perfectă pentru tine. Este atât de ușor:

 • Mai întâi, pieptănați-vă părul bine înainte și cu susul în jos.
 • Separați un fir subțire de partea inferioară a gâtului și împărțiți-l în trei părți egale.
 • Apoi împletiți o împletitură clasică franceză și continuați până ajungeți în punctul în care doriți să vă așezați cocul.
 • Legați panglica cu un elastic mic pentru păr.
 • Mai întâi legați părul și panglica rămasă într-o coadă de cal și apoi formați un coc.
 • Fixează cu fixativ.

Coafuri de împletitură simple și frumoase pentru păr de lungime medie – Faux Braid Updo

coafuri la modă lungime medie lungime umăr stil păr coafuri împletite instrucțiuni

Updo-ul împletitului fals poate arăta la început complet complicat și strălucitor, dar veți fi surprins cât de rapid și ușor este să aranjați aspectul. Ca și în cazul majorității coafurilor împletite, este de asemenea recomandabil să lucrați cu părul care nu a fost proaspăt spălat – în acest fel coafura va dura mult mai mult.

 • Pieptănați-vă bine părul și legați două cozi de cal.
 • Împărțiți coada de cal de sus în 2 părți egale.
 • Acum trageți a doua coadă de cal prin aceste secțiuni și fixați-o bine.
 • Ridicați alte secțiuni de păr de pe ambele părți pentru a forma o coadă de cal și fixați-le cu un elastic de păr.
 • Împarte din nou coada de cal superioară în două și fixează-o pe cea inferioară înapoi în mijloc.
 • Ridicați niște păr din lateral și repetați procesul până când împletitura ajunge la linia părului. Asigurați panglica cu un elastic pentru păr.
 • În cele din urmă, puneți restul cozii de cal în sus și fixați-l sub păr cu știfturi.

Împletitura cascadă pentru păr de lungime medie

Coafuri împletite Lungime umăr Instrucțiuni pentru păr Instrucțiuni pentru împletitură cascadă

Panglica cu cascadă arată foarte romantică și fată și funcționează foarte bine și pentru părul de lungime medie. Coafura grozavă vă arată firele și mai bine și acest lucru creează un aspect foarte frumos. Mai jos este un ghid pas cu pas al cascadei:

 • Mai întâi, pieptănați-vă părul și separați-o pe o parte.
 • Luați o suvită din lateral și împărțiți-o în 3 părți egale.
 • Treceți firele o dată una peste alta ca o împletitură normală.
 • Apoi, adăugați câteva păruri superioare la primul fir și apoi așezați-l peste firul de păr mijlociu.
 • Important este să vă asigurați că firul inferior este scăpat.
 • Acum luați din nou păr nou și așezați-l peste firul de mijloc.
 • Repetați procesul până când ați obținut aspectul dorit.

tunsori de lungime medie coafuri impletite par lungime umeri

Coafurile clasice împletite, cum ar fi o împletitură franceză, o împletitură de șiret, o țesătură țărănească și o împletitură olandeză, funcționează de asemenea foarte bine pentru părul până la umeri. Dacă doriți un pic de varietate, atunci avem câteva idei mai cool și simple pentru coafuri împletite pentru păr de lungime medie.

 • Jumătate din împletitură este foarte asemănător cu coafura pe jumătate de coc. Doar o parte a părului este împletită într-o împletitură liberă, în timp ce restul este lăsat deschis.
 • Panglica laterală arată foarte romantic și jucăuș în combinație cu câteva valuri de plajă casual. Pur și simplu împletiți o împletitură franceză pe o parte a capului și fie fixați-o sub păr cu un știft bobby, fie legați-o într-o coadă de cal.
 • Sau ce zici de un coc amuzant din mai multe cozi mici? Pentru acest look la modă, trebuie să legați câteva împletituri mici și apoi să le legați într-un coc liber și casual.
 • Coafuri grozave pe jumătate cu una ponei împletit – Acesta este un aspect deosebit de răcoros și proaspăt pentru oricine își dorește părul lung până la umeri de pe față, dar încă nu se simte ca un updo. Pur și simplu luați trei fire subțiri din mijloc și împletiți o împletitură clasică franceză. De îndată ce ajungi în partea din spate a capului, fixează-ți mica împletitură cu un elastic de păr și fă din el un coc mic.

Coafuri de seară elegante și elegante pentru păr de lungime medie

Coafurile de seară cu păr de lungime medie tăiate în straturi fac bucle retro

Cu Revelionul chiar după colț, am dori să vă prezentăm și câteva idei pentru coafuri frumoase de seară pentru părul de lungime medie. Pentru că, indiferent dacă este pentru o petrecere cu prietenii, pentru o nuntă sau pentru un alt eveniment oficial de seară – nicio ținută nu va intra în propria sa fără coafura potrivită!

 • Cea mai rapidă și mai ușoară modalitate de a face acest lucru este să le dai părului până la umeri câteva bucle voluminoase de basm. Coafurile cretate cu o despărțire laterală dramatică și profundă arată deosebit de elegante.
 • Păr de lungime medie în trend Aspect umed arată extravagant și unic și sunt doar ceva pentru femeile foarte curajoase și încrezătoare în sine. Mai întâi de toate, pieptănați părul uscat înapoi și neteziți-l până la urechi cu gel de păr. Îndreptați părul rămas cu un fier de călcat, fixați-l cu o mulțime de fixativ și coafura dvs. de lungime medie este gata de plecare!
 • Stilează capetele părului spre exterior pentru un aspect retro frumos, îi conferă coafurii o notă proaspătă și neașteptată, care amintește ușor de coafurile pline de farmec din anii ’60.

Coafuri elegante și la modă până la jumătate – chignon

coafuri de seara accesorii de par de lungime medie

Chignonul este o coafură clasică de seară care poate fi evocată în doar câteva minute. Cu toate acestea, actualizările sunt cele mai bune pentru părul de lungime medie, care este tăiat la o lungime și drept. Cu o tăietură stratificată de păr de lungime medie, este foarte posibil ca firele individuale să se desprindă din coafură. Și acesta este cât de ușor este să obții coafura chignon perfectă:

 • Separați două fire de secțiunea frontală a părului și lăsați-le să atârne. Legați părul rămas într-o împletitură adâncă.
 • Faceți o gaură mică cu degetele în mijloc deasupra elasticului părului și trageți coada de cal prin el.
 • Legați cele două fire din față într-o coadă și apoi puneți-o printr-o gaură din mijloc deasupra elasticului părului.
 • În cele din urmă, trageți cu grijă tot părul prin a doua gaură și fixați-l cu o mulțime de știfturi.
 • Puneți fixativ pe păr și gata!

Coafură cu banane pentru păr de lungime medie

păr până la umeri coafuri elegante jumătate de lungime banana coc fă-o singur

Elegant și plin de farmec – printre actualizări, așa-numita „coafură cu banane” este clasicul prin excelență și este perfect pentru părul până la umeri. Și așa se face:

 • Mai întâi, pieptănați-vă bine părul și tachetați ușor linia părului pentru un pic mai mult volum.
 • Combinați părul într-o parte și fixați-l în partea din spate a capului cu câteva știfturi într-o manieră ușor încrucișată.
 • Pentru acest pas aveți nevoie de puțină dexteritate: răsuciți cu atenție părul în direcția vârfurilor și a știfturilor și fixați-l din nou cu știfturi.
 • Pentru ca coafura să dureze mult timp, vă recomandăm să lipiți un ac lung de păr în banană în partea de jos.
 • Puneți părul cu generozitate cu fixativ și gata!

tăiere în trepte pentru păr de lungime medie, fără breton actualizări de instrucțiuni