Păr și coafuri

Îngrijirea părului de iarnă: sfaturi utile pentru părul sănătos chiar și în lunile de iarnă!

O atmosferă festivă, decorațiuni colorate și prăjituri delicioase – nu degeaba iarna este sezonul preferat de mulți oameni și o plimbare frumoasă de iarnă este bună pentru sufletul nostru. Cu toate acestea, combinația dintre temperaturi scăzute și vânturi puternice în exterior și aer uscat încălzit acasă pune coama noastră la un test destul de dur. Știm cu toții că radiația solară intensă din vară stresează structura părului. Cu toate acestea, pericolele din timpul iernii nu trebuie subestimate și, la fel cum ne răsfățăm mâinile cu cremă pentru mâini, ar trebui să ne adaptăm îngrijirea părului de iarnă la condițiile meteorologice și să le schimbăm în consecință. Pentru ca părul dvs. să supraviețuiască nevătămat lunilor reci și să rămână strălucitor și suplu, vă dezvăluim că rutina dvs. de îngrijire a părului ar trebui să arate ca!

Îngrijirea părului în timpul iernii sfaturi despre cât de des să vă spălați părul

Purtarea constantă a pălăriilor, aerul uscat de încălzire și frigul exterior atrag umezeala din păr și îl fac mai fragil și mai predispus la vârfurile despicate. La fel ca pielea noastră, creaturile noastre au nevoie de o protecție adecvată împotriva frigului pentru a rămâne moi și sănătoase. Pentru a preveni vârfurile fragile, scalpul descuamat și părul mat încă de la început, trebuie să includem șampoane și balsamuri hidratante, precum și tratamente intensive pentru păr în rutina noastră de îngrijire. De exemplu, produsele de îngrijire sunt incluse essenza-nobile.de este livrat cu mulți nutrienți importanți de înaltă calitate pentru a face părul să strălucească!

Îngrijirea părului pe timp de iarnă: Uleiurile de păr oferă părului multă umiditate

Evitați spargerea părului Remedii de casă pentru vârfurile despicate Îngrijirea părului iarna

Aerul încălzitor, în special, poate îndepărta umezeala părului și, prin urmare, devine mai fragil și mai stresat. Uleiurile bogate de păr netezesc zonele afectate și asigură o strălucire sănătoasă și, prin urmare, sunt o necesitate absolută pentru îngrijirea părului de iarnă. Uleiurile precum nuca de cocos, jojoba sau ulei de argan pentru păr sunt deosebit de bogate în ingrediente hrănitoare și pot face minuni în lunile reci. Pur și simplu lucrați câteva picături în vârfuri imediat după spălare sau uscare prin suflare și pieptănați-vă bine părul. Utilizarea așa-numitelor balsamuri de tip leave-in, care nu mai sunt spălate, este, de asemenea, ideală pentru combaterea condițiilor dure de iarnă.

Spălați-vă părul mai rar și nu prea fierbinte

cât de des să-ți speli părul sfaturi de îngrijire a părului de iarnă

Spălarea frecventă a părului în timpul iernii perturbă echilibrul natural de umiditate al scalpului. Pentru a evita părul uscat și deteriorat, nu trebuie să vă spălați mai mult de două ori pe săptămână. Șampoanele uscate sunt perfecte pentru reducerea zilelor dintre spălare și oferă, de asemenea, părului un miros plăcut și răcoritor. Și, deși un duș fierbinte poate fi destul de tentant la temperaturi scăzute, nu este deosebit de bun pentru părul tău. Apa fierbinte poate usca și părul prin distrugerea stratului natural de grăsime de pe scalp.

Lăsați părul să se usuce la aer sfaturi sănătoase de îngrijire a părului iarna

În lunile de iarnă, ar trebui să evitați, de asemenea, uscarea prin suflare prea des și fierbinte și, în schimb, să vă lăsați părul să se usuce la aer. Căldura uscătorului uscă părul inutil, făcându-l fragil și plictisitor. Deoarece nu trebuie să ieșiți niciodată cu părul ud în timpul iernii și să-l uscați mai încet pe vreme rece, vă recomandăm să vă spălați părul seara. Și dacă vă grăbiți, nu uitați de protecția împotriva căldurii.

Alegerea pălăriei este la fel de crucială pentru îngrijirea părului de iarnă

Îngrijirea părului în sfaturi de iarnă Remedii de casă pentru ruperea părului și vârfurile despicate

Pulovere groase tricotate, eșarfe calde și pălării tricotate devin cei mai loiali tovarăși ai noștri în sezonul rece. Dar știați că fricțiunea poate duce și la ruperea părului? Pentru a evita acest lucru, cel mai bine este să alegeți pălării din materiale naturale respirabile. Acestea vă mențin cald și protejat de zăpadă, dar vă lasă totuși scalpul să respire. Modelele cu o căptușeală din satin sau mătase sunt soluția perfectă împotriva părului zburător în timpul iernii. Dacă preferați să purtați coama deschisă iarna, promovați ruperea părului. Așadar, acum ar fi momentul perfect pentru a experimenta aspectul dvs. și pentru a încerca câteva împletituri sau actualizări interesante.

Uleiuri esențiale pentru îngrijirea părului Sfaturi de iarnă