Păr și coafuri

Înapoi la culoarea naturală a părului: Cu aceste sfaturi și trucuri vei reuși!

Câteva repere roz aici, câteva repere aurii acolo sau o culoare complet nouă – colorarea părului este cu adevărat distractivă și o modalitate excelentă de a încerca noi coafuri și coafuri. Indiferent dacă este blond, roșu sau negru – odată ce coama noastră este permanent colorată, uneori nu este atât de ușor să scapi complet de noua culoare a părului. Și deja intrăm într-un cerc vicios și vizitele regulate la salon au devenit normale pentru mulți dintre noi. Vopsirea constantă este nu numai consumatoare de timp și costisitoare, ci are și o mare parte din structura părului, face părul fragil, despicat și stresat. V-ați săturat deja de vopsire constantă și culori estompate? Atunci ar fi momentul potrivit pentru a-ți lăsa părul puțin și pentru a reveni la culoarea naturală a părului. În cele ce urmează, vă vom spune cum funcționează cel mai bine și cum puteți ascunde abil abordarea!

Înapoi la culoarea părului natural: lăsați culoarea părului să crească

înapoi la culoarea naturală a părului blond la domiciliu sfaturi de albire

În primul rând, adevărul amar: dacă ți-ai colorat părul în mod regulat de ani de zile, va fi destul de greu să te întorci la culoarea naturală a părului. Și în acest proces îndelungat, există un lucru pe care cu siguranță nu îl poți evita: lăsarea firului de păr să crească. O bară groasă la bază pare, de obicei, neîngrijită și inestetică, dar este probabil cel mai simplu mod de a îndepărta culoarea originală a părului. Creșterea lunară a părului variază de la o persoană la alta, dar are în medie aproximativ 1-1,5 centimetri. În acest fel, părul poate fi tăiat treptat până când rămâne doar părul nevopsit. Și asta necesită multă răbdare. Fii curajos și mergi după asta. De exemplu, inspirați-vă de la toate celebritățile care au decis în ultimul an să-și lase părul gri să crească și să-l etaleze. Cu toate acestea, dacă doriți să reveniți la culoarea naturală a părului, de la blond, puteți adăuga câteva evidențieri sau lumini scăzute pentru a face contrastul cromatic mai puțin vizibil..

Colorează părul într-o nuanță adecvată

Înapoi la culoarea părului natural Părul blond închis vopsea în mod natural remedii casnice

O linie de păr complet crescută este o groază pură pentru tine și nu mai este în discuție? Nu vă faceți griji, și în acest caz puteți reveni mai repede la culoarea naturală a părului. De asemenea, puteți încerca să găsiți o nuanță cât mai apropiată de culoarea dvs. naturală și să vă vopsiți părul cu ea. În timp ce faceți acest lucru, vă veți deteriora coama din nou, dar este totuși o opțiune ușoară și destul de rapidă pentru a vă deplasa spre culoarea naturală a părului. În esență, o vei falsifica până când o vei obține în cele din urmă. Doriți să vă vopsiți din nou părul blond întunecat sau v-ați vopsit părul întunecat și acum doriți să reveniți la blond? Pentru schimbări mai drastice de culoare, vă recomandăm să vedeți un coafor profesionist care vă poate oferi sfaturi complete.

înapoi la culoarea părului natural părul blond cenușă deschide în mod natural vârfurile

Cel mai bine este să faceți câteva fotografii vechi cu dvs. și să discutați despre ce va funcționa cel mai bine. În plus, dacă vă bucurați de partea mai ușoară de ceva timp, revenirea imediat la negru sau maro ar putea fi un mare șoc. Și cei care doresc să treacă de la negru înapoi la blond ar putea dori să folosească înălbitor pentru a-și ușura părul – și acest lucru poate dura mai multe sesiuni în unele cazuri.

Reveniți la culoarea naturală a părului cu balayage sau accente

reveniți la culoarea naturală a părului cu remedii casnice pentru înălbirea balayage

Doriți să reveniți rapid la culoarea naturală a părului? O tendință de coafură pe care o puteți aștepta cu adevărat acum se numește balayage. Tehnica culorilor a fost la modă de câțiva ani și este o modalitate excelentă de a oferi coamei noastre o notă răcoritoare și modernă. Dar nu numai asta – balayage asigură întotdeauna un rezultat deosebit de natural și, prin urmare, este cea mai bună opțiune posibilă pentru ascunderea elegantă a tranzițiilor de culoare dură. Și cel mai bun lucru? Aspectul funcționează atât pe părul blond, cât și pe părul brun. Deci, dacă doriți să treceți de la maro la blond, ați fi pe mâini bune cu așa-numitele „momente pentru bebeluși”.

Părul blond cu fire întunecate cum să reveniți mai repede la culoarea naturală a părului. Sfaturi

Sau de ce să nu ne întoarcem la culoarea naturală a părului cu accente? Câteva fire întunecate oferă coamei tale un aspect vibrant și o iluzie de adâncime. Aspectul super natural, care ne amintește de plajă și soare, nu numai că este extrem de ușor de îngrijit, dar este foarte popular chiar acum. Jocul moale al culorilor vă ajută să vă asigurați că culoarea naturală a părului se prezintă la rădăcini și se amestecă perfect în restul părului vopsit în timp. Deci, dacă doriți să reveniți la culoarea naturală a părului după înălbire, aceasta ar putea fi calea de urmat. Totuși, același lucru se aplică aici: Pentru un aspect natural și de succes, cel mai bine este să contactați un colorist profesionist!

Așa îți poți decolora părul

reveniți rapid la culoarea naturală a părului înălbitor părul blond remedii de casă

Dacă doriți să reveniți la culoarea naturală a părului maro sau negru, puteți folosi produse speciale pentru a vă decolora părul. Cu îndepărtarea culorii părului, pigmenții artificiali, mai întunecați, pot fi scoși încet din păr. După câteva ședințe, părul este din nou mai deschis și se apropie treptat de nuanța naturală. Cu toate acestea, în funcție de cât de întunecată este culoarea inițială, poate exista un luciu ușor roșiatic după utilizare. În plus, produsul atacă puternic structura părului, motiv pentru care un tratament bogat și o îngrijire adecvată a părului după procedură sunt o necesitate absolută. Pentru a evita mai multe daune, folosiți întotdeauna îndepărtarea culorii părului de cea mai înaltă calitate și urmați instrucțiunile de pe ambalaj. Produsele sunt potrivite în mod ideal pentru toți cei care, de exemplu, ar dori să revină la culoarea naturală a părului, de la părul negru, brun sau roșu. Din păcate, decolorarea, pe de altă parte, nu poate fi îndepărtată cu el. Motivul este că părul decolorat nu mai conține pigmenți de culoare și pur și simplu nu este nimic de extras.

De la spatele blond la culoarea naturală a părului: așa funcționează!

Înapoi la culoarea părului natural vopsele naturale maro pentru casă

Doriți să vă recuperați încuietorile maro și vă întrebați cum ați putea reveni la culoarea naturală a părului de la blond? Vopsiți doar părul mai întunecat? Ei bine, din păcate, nu este atât de ușor și cu siguranță ar trebui să lași vopsirea unui profesionist. Înălbirea a îndepărtat deja toți pigmenții de pe păr și astfel încât să poată redeveni întunecată, are nevoie în mod logic de noi pigmenți de culoare. Dar este necesară puțină răbdare, deoarece culoarea va dispărea inițial foarte repede și poate obține forme inestetice de culoare. O altă alternativă și mai bună este să adăugați fire mici și evidențieri cât mai apropiate de culoarea naturală a părului.

Poți să dai din nou mai deschis la păr??

Înapoi la șampon pentru culoarea părului natural sfaturi de albire a părului brun

Doriți să reveniți la culoarea naturală a părului de la părul vopsit maro sau negru? Vestea bună este că este cu totul posibil. Cel rău? Va pune mult stres pe coama ta – mai ales dacă optezi pentru o albire completă. Deci, ar fi mult mai bine dacă ți-ai acorda puțin mai mult timp și te-ai apropia treptat de umbra naturală. Și aici veți obține un rezultat deosebit de natural cel mai bine cu evidențieri și fire care sunt cu aproximativ 2 nuanțe mai deschise decât culoarea actuală. Pentru a evita posibilele neplăceri, asigurați-vă că contactați un profesionist și tratați-vă părul cu un regim bogat de îngrijire după fiecare tratament.

Răsfățați-vă cu o tunsoare scurtă

Remediile casnice pentru înălbirea părului Revin la sfaturile naturale pentru culoarea părului

Dacă sunteți nerăbdător și doriți să vă întoarceți mai repede la culoarea naturală a părului, atunci dacă aveți dubii, vă puteți tăia pur și simplu părul! Fie că este o croială lungă pixie sau un bob clasic – tunsorile scurte sunt tendința coafurii anului. Și este de fapt destul de evident – cu cât mergeți mai scurt, cu atât veți avea mai repede culoarea naturală a părului. Lăsați linia de păr să crească aproximativ 5-8 centimetri și apoi mergeți la salonul de coafură pentru a obține o nouă tunsoare.

Reveniți la culoarea naturală a părului cu spray-ul de machiaj

Înapoi la Culoarea părului Natural Remedii pentru a ușura părul în mod natural Sfaturi

Nu contează dacă vă tăiați părul sau îl vopsiți încet – dacă doriți să reveniți la culoarea naturală a părului, trebuie întotdeauna să lăsați linia părului să crească puțin. Din păcate, sună mai ușor decât este de fapt. Dar nu vă faceți griji, puteți ascunde cu succes tranziția! Cuvântul magic: spray-uri de culoare sau mascaras pentru păr. Produsele au un aplicator precis care distribuie pigmenții de culoare numai pe zonele dorite. Selecția culorilor și nuanțelor este acum atât de mare încât îți garantează că vei găsi o nuanță cât mai apropiată de culoarea ta naturală a părului.

Culoarea părului poate fi ușurată cu aceste remedii casnice

Îngrijirea părului cu miere Înapoi la culoarea naturală a părului păr gri

Culoarea părului nu este atât de departe de culoarea naturală a părului? Felicitări, atunci puteți încerca să eliminați singuri pigmenții de culoare acasă fără substanțe chimice. Indiferent dacă vă vopsiți părul cu ceai sau îl ușurați cu bicarbonat de sodiu – vă vom explica cum puteți reveni la culoarea naturală a părului cu remedii casnice.

  • Se deschide părul cu bicarbonat de sodiu – Pudra de copt este un adevărat versatil în gospodărie. Dar nu este potrivit doar pentru curățare și, datorită efectului său de înălbire, poate fi folosit și pentru a ușura părul. Pentru a face acest lucru, amestecați un pachet de bicarbonat de sodiu cu puțină apă călduță până obțineți o pastă groasă și distribuiți amestecul în părul uscat. Se lasă să acționeze 20-30 de minute și se clătește bine.
  • Ulei de măsline și ulei de cocos ofera parului multa umezeala si grasimea scoate usor pigmentii de culoare. Pentru rezultate mai bune, cel mai bine este să lăsați tratamentul peste noapte. Apoi spălați bine părul.
  • Chiar Miere vă poate ajuta să reveniți la culoarea naturală a părului. În funcție de lungimea părului și de culoarea inițială, 1-2 linguri sunt suficiente pentru a scoate pigmenții de culoare din păr. Pur și simplu dizolvați niște miere într-un pahar cu apă caldă și masați amestecul în păr. Înfășurați părul cu folie și lăsați-l să acționeze 1-2 ore.

înapoi la culoarea părului natural sfaturi de vopsire naturală