Păr și coafuri

Faceți-vă părul ombre – instrucțiuni pentru blondă, brunetă și abordare

Asigurați-vă părul ombre maro deschis-blond-întunecat-val-lung bob

Indiferent dacă este vorba de părul lung, părul scurt, lungimea medie sau coafura bob, părul ombre poate fi găsit în fiecare coafură și lungimea părului și continuă să fie o mare tendință. Prin urmare, este posibil de prisos să menționăm că aceasta este o tranziție lină de la o culoare mai închisă a părului la o culoare mai deschisă sau invers. Există, de asemenea, multe variante cu culori de păr viu colorate. Din moment ce vopsirea părului la coafor costă foarte mulți bani și trebuie re-vopsită relativ des, tot mai multe femei preferă să le încerce singure acasă. Și dacă aveți deja o anumită experiență în vopsirea dvs., nimic nu vă stă în cale. Folosiți doar instrucțiunile noastre utile, cu ajutorul cărora puteți face cu ușurință părul ombre și creați singur aspectul unic.

Cum pot face eu părul ombre?

ombre hair do-it-yourself-ear-dye-two-colors-hair-easy

Dacă doriți să colorați singur părul ombre, aveți două opțiuni atunci când alegeți culorile. Fie vă folosiți propria culoare a părului ca culoare de bază și cumpărați una sau două mai multe, fiecare cu una sau două nuanțe mai deschise sau mai întunecate (cu ombre inversate), fie vă puteți suprasupra culoarea naturală a părului. Apoi, a doua culoare ar trebui, desigur, aleasă în funcție de culoarea de bază aleasă. În caz contrar, veți avea nevoie, desigur, de instrumentele tipice pentru vopsire, și anume o perie, mănuși, un prosop pentru a acoperi umerii, o agrafă pentru păr și, în acest caz, folie de aluminiu.

Asigurați-vă părul ombre discret-aramă-blond-sfaturi-idee-diy

De asemenea, este important să găsiți momentul potrivit. De regulă, părul nu trebuie spălat proaspăt. În schimb, cel puțin două zile după ultima spălare a părului este cel mai bine. Când vine vorba de înălbire, nu este neobișnuit ca vârfurile părului să capete o inestetică nuanță verde. Puteți evita un astfel de rezultat folosind așa-numitul șampon argintiu.

Cât de exact faceți părul ombre depinde de culoarea de pornire. Din acest motiv, am reunit diferite instrucțiuni pe care le puteți folosi ca ghid.

Colorarea părului Ombre – idei pentru ombre blond, brunet și culori strălucitoare

Ombre blond pentru părul brun și blond – tehnici de colorare în tendință

Ce sunt tehnicile de balayage & Ombré – Înainte- & Dezavantaje ale tendințelor părului

Păr brun deschis sau brun închis

părul ombre faceți-l singur balayage-negru-maro-strălucitor

Pentru a crea o tranziție perfectă și uniformă, este recomandabil să folosiți nu doar o umbră pentru iluminare, ci alta care să servească drept tranziție între întuneric și vârfurile de lumină. În consecință, datorită celor două culori ale părului, ar trebui să se planifice puțin mai mult timp pentru procesul de colorare, dacă faceți singur acest păr ombre. În caz contrar, vopsirea se efectuează ca de obicei și cu vesela obișnuită și deja menționată.

1. Dacă doriți să faceți părul ombre, părțile trebuie să fie mai întâi împărțite. Pe de o parte, fixați părul superior deasupra urechilor. Puteți utiliza vârful pensulei de colorat pentru a separa secțiunile. Secțiunile inferioare ale părului pe care nu le-ați fixat sunt din nou împărțite în două părți formând o parte din mijloc. Pur și simplu așezați aceste două părți peste umăr. Dacă părul tău este prea scurt pentru asta, poți folosi și agrafe sau agrafe.

2. Pentru a face tu părul ombre, trebuie mai întâi bricheta dintre cele două nuanțe cu care colorezi vârfurile. Când vopsiți părul inferior, cel mai bine este să începeți de la nivelul bărbiei și să mergeți în jos. Dacă părul tău este mai scurt, poți începe și mai jos. Vârfurile colorate finisate sunt înfășurate în folie de aluminiu, care protejează părul superior de colorarea nedorită și, de asemenea, garantează că firele colorate nu interferează.

păr-ombre-fă-o-singur-păr-lung-blond-brunetă-breton-despărțire laterală

3. Acum continuați cu părul de sus. Începeți din nou la aceeași înălțime pe care ați ales-o pentru secțiunile inferioare ale părului. De asemenea, înfășurați părul superior cu folie de aluminiu și apoi lăsați culoarea să funcționeze atât timp cât este indicat pe ambalaj.

4. Înainte de a continua cu culoarea pentru tranziție, spălați prima culoare. Dacă vrei să-ți faci singur un păr ombre perfect, ar trebui să folosești acum a doua nuanță. Amestecă-le pentru asta.

5. Părul este fixat din nou ca la prima culoare a părului sau plasat peste umeri. A doua nuanță apare pe zona de deasupra culorii anterioare. O tranziție lină este creată pictându-le puțin în prima culoare. Începeți cu secțiunile inferioare ale părului și apoi continuați cu părul de sus. Folosiți din nou folie de aluminiu și lăsați culoarea părului să aibă efect conform indicațiilor.

6. Acum clătește culoarea părului, spală-ți părul dacă dorești și fii sigur că folosești balsamul furnizat pentru a-ți îngriji părul. Tratamentele pentru păr sunt obligatorii o dată pe săptămână pentru a evita ruperea capetelor decolorate ale părului.

Asigurați-vă ombre – Instrucțiuni pentru ombre blond

ombre-hair-do-it-yourself-reverse-blonde-approach-brown-lace-idea

Dacă blondul este culoarea de bază pentru ombre, îl puteți combina cu o culoare mai închisă a părului. Această variantă este numită apoi ombre inversă, ca să spunem așa ombre inversă. Dacă îndrăznești, poți folosi, de asemenea, un roz pastel, verde sau albastru în loc de nuanța închisă și îl poți folosi pentru a-ți crea un păr ombre de lux. Acest lucru este, de asemenea, foarte la modă și se găsește destul de des ca o coafură pentru femei. Modul de colorare este puțin diferit de cel pentru părul brun cu ombre, deoarece aici se folosește o singură nuanță nouă.

ombre-hair-do-it-yourself-reverse-platinum-blonde-roz-roz-violet

1. Pentru a vă colora părul într-un aspect ombre, împărțiți din nou părul așa cum este descris mai sus. Apoi, puteți începe și faceți părul ombre singur, după cum urmează:

2. Amestecați culoarea părului aleasă conform instrucțiunilor de pe ambalaj și începeți să o aplicați pe vârfuri. Începeți din nou la nivelul urechilor, în funcție de lungimea părului.

3. De data aceasta nu creați tranziția cu o a doua nuanță. În schimb, veți avea nevoie de un pieptene. Vopseaua pe care ați pus-o pe vârfuri va trage în sus cu ajutorul ei. Părul este acoperit neregulat și acesta este și scopul. Amestecul de păr natural și colorat creează tranziția perfectă.

4. Înfășurați din nou părul cu folie de aluminiu, repetați pașii 2 și 3 și cu părul de sus și lăsați culoarea părului să aibă efect. În cele din urmă, clătiți vopseaua, spălați-vă părul dacă doriți și folosiți un balsam.

Faceți umbra să arate singură – vopsiți abordarea întunecată

ombre-hair-do-it-yourself-instructions-easy-beach-style

Chiar dacă faceți singur părul ombre și v-ați vopsit în exces culoarea naturală a părului, la un moment dat este rândul să începeți. Timpul de expunere începe din momentul în care începeți să aplicați culoarea părului. Se amestecă așa cum este descris în ambalaj. Formați o despărțire centrală, începând de la linia părului din partea dreaptă. Puneți flaconul de vopsea pe gât și periați-l cu o perie. Lucrează până la nivelul urechii.

Apoi masați-l bine cu degetele. Repetați totul cu partea stângă și partea din spate a capului. Odată ce culoarea este bine distribuită, folosiți degetele pentru a o trage mai jos (până la aproximativ nivelul bărbiei) pentru a crea tranziția. Apoi lăsați-l din nou, spălați-l și îngrijiți-l. De asemenea, puteți obține instrucțiuni excelente în videoclipul de mai sus.