Păr și coafuri

Extensii de lipire din păr real: coamă cu aspect natural în cel mai scurt timp!

lipirea extensiilor nu este recunoscută fată

Multe femei își doresc părul plin și lung, dar, din păcate, doar foarte puține au o coamă curgătoare. Dacă șampoanele, măștile și tratamentele nutritive nu ajută, atunci există o singură ieșire: lipirea extensiilor. Această variantă pentru extensii de păr garantează părul gros și lung într-o clipire a ochiului și permite o tranziție naturală de la extensii la propriul păr. Indiferent dacă este vorba doar de fire individuale de păr care fac ca updo-ul să devină o atracție reală sau un set complet de compresie care evocă plinătate de invidiat pe cap: lipirile de înaltă calitate oferă soluții flexibile, personalizate individual. Aruncăm o privire atentă asupra metodei și explicăm modul în care sunt prelucrate firele de păr, cât durează, cum puteți recunoaște extensiile de înaltă calitate, ce trebuie observat atunci când aveți grijă de ele și cum firele pot fi apoi îndepărtate în un mod care este blând cu părul.

Ce sunt extensiile de legătură din păr uman??

lipirea extensiilor stilul valurilor de păr

Cu Extensii de lipire din păr adevărat se numește o metodă de extensie a părului. Extensiile sunt prelucrate în firul de păr cu fir. Fiecare fir are o bază de keratină care este încălzită cu clești de căldură sau un dispozitiv cu ultrasunete și apoi formează articulații aproape invizibile. Extensiile nu sunt lipite, ci mai degrabă sudate, stau ferm în propriul păr și, prin urmare, durează mult mai mult decât de obicei. Rămân ferm în păr până la șase luni, după care sunt de obicei crescute complet și trebuie înlocuite sau re-legate cu rebonds.

lipirea extensiilor culoarea părului coamă sălbatică

Pentru ca rezultatul final să fie cu adevărat convingător și noua coamă să arate cât mai natural posibil, există câteva lucruri pe care ar trebui să le luați în considerare atunci când cumpărați:

  • Investiți în obligațiuni de înaltă calitate. Piesele de păr fabricate din păr real indian, de exemplu, sunt considerate a fi de înaltă calitate. Părul este natural strălucitor, netratat chimic și nu are strat de silicon. Câștigi volum după prima spălare și pari sănătos și îngrijit.
  • Evaluați corect lungimea: producătorii renumiți oferă extensii de lipire din păr real în trei lungimi: 40 cm pentru scurt, 50 cm pentru lungime medie și 60 cm pentru păr lung.
  • Cantitatea necesară de fire de păr poate varia foarte mult și este strâns legată de propria densitate a părului. Practic: pentru accente de culoare ai nevoie de până la 50 de fire, pentru îngroșarea părului – între 50 și 100 de fire, pentru o extensie de păr trebuie să comanzi între 50 și 200 de fire..

Extensii de lipire: care sunt avantajele metodei?

lipirea extensiilor bucle stil volum scurt de păr

Extensiile de lipire realizate din păr uman sunt considerate o metodă ușoară pentru păr și oferă câteva avantaje importante:

1. Punctează cu o fermitate și pot fi stilate după cum doriți. De la uscare prin suflare și împletitură la vopsire și tăiere: extensiile de păr pot face totul. Chiar și un fier de călcat poate fi folosit fără ezitare.

2. O gamă largă de culori permite tuturor să găsească nuanța potrivită. În cele din urmă, firele ar trebui să se apropie cât mai mult posibil de propria culoare a părului, o condiție prealabilă importantă pentru un aspect natural.

lucrează în extensii de legătură la ce să ai grijă de fete

3. Când sunt îngrijite corespunzător, joncțiunile șuvițelor sunt abia vizibile. Nu alunecă și nu trag și, prin urmare, sunt extrem de confortabile de purtat. Nu e de mirare că vedetele precum Rihanna fac trecerea atât de des de la părul scurt la cel lung.

4. Legăturile pot fi chiar prelucrate în păr foarte scurt. Lungimea părului de 10 cm este complet suficientă pentru sudarea extensiei părului.

Lipirea extensiilor din păr adevărat: totul depinde de îngrijirea potrivită

lipire extensii coadă coafură împletită

Extensiile de lipire sunt de lungă durată, arată bine și pot fi amenajate într-o varietate de moduri. Dar pentru ca aceștia să dureze mult timp, trebuie să ai grijă de ei. Pieptănați-vă zilnic părul: mai întâi vârfurile, apoi secțiunea din mijloc și apoi linia părului cu o perie moale extensibilă. Pentru ca firele individuale să nu se încurce, puteți să vă puneți părul într-un coc seara sau, opțional, să coafați o coafură ușor împletită. Spălați-vă părul de trei până la patru ori pe săptămână, evitând produsele care conțin alcool, care pot înmuia joncțiunile de keratină.

Dacă extensiile de lipire își pierd încet sau se extind după șase luni, trebuie fie să le eliminați complet, fie să le legați din nou. Puteți utiliza un solvent special, apoi frământați îmbinările de keratină cu clești de legare și apoi îndepărtați-le cu atenție. La revenire, un nou granulat de keratină este atașat de fire și acestea pot fi apoi prelucrate din nou.

lipirea extensiilor beneficii stil valuri