Păr și coafuri

Culoarea părului cu ciocolată Chai: tendința ușor de îngrijire a părului din anul pe care ar trebui să o cunoașteți!

Toamna este deja aici și asta înseamnă că a sosit timpul pentru pulovere confortabile și latte calde! După vară, majoritatea femeilor au dorința de a schimba ceva în aspect. Indiferent dacă îndrăznești să încerci o nouă tunsoare sau dacă vrei să dai o lovitură revigorantă culorii tale – noul sezon aduce cu sine o serie de noi tendințe de păr care ne fac să bată inimile mai repede. După curajosul trend Tequila Sunrise și culoarea mai deschisă a părului Buttercup Blonde, un trend cu totul nou este acum în centrul atenției pe care toate brunetele îl pot aștepta! Subtil, incredibil de ușor de întreținut și foarte apetisant – culoarea părului Chocolate Chai este vedeta orei! Dacă doriți doar un pic de împrospătare, dar doriți totuși să vă simțiți ca o persoană complet nouă, atunci culoarea la modă este potrivită pentru dvs.! Lăsați-vă inspirați de galeria noastră de imagini și de aspectul minunat și apelați rapid la coafor pentru a vă face o programare!

Culoarea părului ciocolată Chai părul brun, cu blondele evidențiază tendințele balayage 2020

Când ne gândim la Chocolate Chai, ne imaginăm o ceașcă de latte delicios, cremos și încălzitor. Dar pentru acest sezon dragostea noastră pentru băuturile la modă este dusă la un nivel cu totul nou! Culoarea la modă a părului a fost creată de colorista Stephanie Brown din New York și arată pur și simplu confortabilă – perfectă pentru toamnă! Datorită tehnicii de balayage, abordările mai întunecate se îmbină cu luminile luminoase pentru a obține aspectul cel mai natural și totuși frumos posibil. Și cea mai bună parte? Culoarea părului Chocolate Chai este complet ușor de îngrijit și nu trebuie să alergi la coafor la fiecare 4 săptămâni. Și întrucât ne confruntăm cu un al doilea blocaj din cauza pandemiei coronavirusului, acest punct nu trebuie trecut cu vederea!

Culoarea părului Chocolate Chai este perfectă pentru toate brunetele

Tendințele coafurii toamna iarna 2020 părul brun cu evidențieri blonde culoarea părului ciocolată chai

Culoarea părului Chocolate Chai este o dovadă suplimentară că cele mai fierbinți culori de păr din 2020 merg tot mai mult în direcția naturală. Pentru a obține aspectul, rădăcinile părului sunt colorate într-o nuanță mai închisă de ciocolată, în timp ce vârfurile au un finisaj maro deschis, cald. Selecția de nuanțe de maro este incredibil de diversă și punem pariu că fiecare femeie poate găsi nuanța potrivită pentru ea!

părul brun cu tendințe de coafură evidențiate toamna anului 2020 tendința culorii părului ciocolată

Indiferent dacă nuanțele subtile precum alunul, castanul, caramelul sau mai mult în direcția culorii părului roșu-cupru – posibilitățile de a purta tendința părului par nesfârșite! Culoarea este foarte versatilă și se potrivește tuturor! Singurul lucru important este să alegeți nuanțe de maro care să se potrivească tipului dvs. de piele și, desigur, să se potrivească gustului dumneavoastră.

culoarea părului maro tendințele balayage 2020 culoarea părului ciocolată chai

Culoarea părului Chocolate Chai a atras atenția tuturor fashionistelor pentru toamnă și pentru un motiv întemeiat. Aspectul este de întreținere redusă și ușor de întreținut, dar îi conferă părului o strălucire unică. Rădăcinile întunecate ne amintesc de o ceașcă de ciocolată fierbinte, în timp ce luminile luminoase ne fac să visăm la un ceai chai delicios. Tendința este perfectă pentru toate brunetele de acolo care doresc doar o mică schimbare subtilă a coafurii.

Tendința ca interpretare a aspectului părului necinstit

Money Piece Hair Trend Chocolate Chai Culoare par

Chiar dacă lumea încearcă încet să se întoarcă la ceea ce era înainte ca Corona să ne afecteze viața, avem încă un drum lung de parcurs. Aceasta înseamnă că zilele conferințelor Skype și Zoom nu s-au terminat încă. Arată întotdeauna bine în fața camerei și combină culoarea părului ciocolată chai cu tendința părului necinstit.

Chocolate Chai Culoare păr Tendință Toamnă Iarna Tendințe de păr Femei

Suvitele mai ușoare din față ușurează întreaga față și creează un aspect „sărutat de soare”. Deci, dacă vrei să fii șic și mereu pregătit pentru selfie, această coafură este calea de urmat!

Culoarea părului Chocolate Chai pentru părul creț

Chocolate Chai Hair Color Trend Coafuri de toamnă pentru părul creț

Indiferent dacă este natural sau evocat de coafor – femeile cu părul creț se pot aventura cu încredere în noua tendință a părului. Culoarea părului Chocolate Chai se potrivește perfect cu fiecare structură și lungime a părului, iar jocul culorilor conferă coafurii tale o notă de vivacitate și prospețime.

Culoarea părului Caramel Brown Trend Toamna Iarna 2020 Culoarea părului Ciocolată Chai

Cea mai bună parte a tendinței părului este versatilitatea sa, iar amestecul subtil de tonuri de maro închis și tonuri deschise poate fi adaptat pentru a se potrivi tuturor nevoilor și dorințelor. În funcție de dorința unui aspect natural, dramatic sau nervos, orice este posibil! Cel mai bine este să solicitați sfatul de la coaforul dvs. și să alegeți combinația de culori care vă atrage cel mai mult și care se potrivește cel mai bine tenului și stilului dvs..

Culoarea părului de ciocolată Chai: cele mai frumoase înfățișări pentru redenumire

Balayage culoarea părului maro caramel pentru tendințele coafurilor părului sprâncenelor toamna iernii

Dacă doriți să vă simțiți încet în trend, puteți vopsi doar firele din față – rezultatul final este la fel de uimitor

Tendințele culorii părului Toamna Iarna 2020 Păr de bani

Culoarea părului radiază o căldură specială și, prin urmare, este perfectă pentru zilele înnorate de toamnă

par castaniu inchis cu accente blonde blond balayage culori tendinte toamna iarna

Alegeți nuanțe mai deschise de maro pentru un aspect subtil, dar elegant

Culoarea părului Ciocolată Chai tendință părul brun cu accente blond

Tendința părului este ideală pentru oricine dorește doar să-și împrospăteze ușor părul brun

Chocolate Chai Hair Color Trend Tendințe coafuri toamnă iarnă Tendințe pentru brunete

Contrastul blând dintre abordările întunecate și evidențieri conferă coafurii dvs. o notă de dramă

Culoarea părului cu ciocolată Chai Tendințele coafurii toamna iernii pentru părul castaniu

Mizați-vă pe o coafură împletită jucăușă, pentru a evidenția și mai bine aspectele

Balayage pentru părul brun Tendințele coafurii Tendința toamna iernii Ciocolată Chai Culoarea părului

Culoarea ciocolată chai poate fi la fel de vibrantă sau subtilă pe cât doriți

Tendințele Balayage pentru părul castaniu Ciocolată Chai Tendința culorii părului Toamna iarna