Păr și coafuri

Creați-vă singuri coafuri de seară – 18 sfaturi și trucuri pentru un aspect eficient

Faceți-vă singuri coafuri de seară -abiball-accesorii pentru păr-diademă-coafură

O coafură de seară transformă fiecare femeie și o face să pară feminină și frumoasă. Pentru a obține aspectul perfect, coafura nu numai că trebuie să arate bine, ci doamna trebuie să se simtă foarte bine cu ea. Coafarea elegantă a părului, satisfacerea perfectă a cerințelor și ideilor individuale, este probabil una dintre cele mai mari provocări pentru fiecare coafor. Dar nu toată lumea poate trimite acasă Faceți-vă singuri coafuri de seară? Vă încurajăm cu idei și sfaturi proaspete & Trucuri pentru fiecare lungime și ocazie a părului.

Faceți-vă singuri coafuri de seară – împletite și pe jumătate deschise

Faceți-vă coafuri de seară-împletite-pe-jumătate-deschise-stele

Actualizările complicate și aspectul strict elegant nu mai sunt la modă. În acest moment, vedetele preferă și coafurile casual de seară care completează aspectul feminin și adaugă un fler proaspăt, tineresc. Elementele împletite, părul întredeschis și împletiturile largi sunt foarte potrivite pentru fiecare petrecere sau seară Galla, de ce nu pentru balul de sărbătoare sau o sărbătoare de familie. Este recomandabil să alegeți două sau mai multe coafuri care să corespundă structurii și lungimii părului și să le încercați. Poate dura mai mult decât cele două mâini. De asemenea, obțineți în avans tot ce aveți nevoie, cum ar fi accesorii pentru păr, instrumente și ajutoare.

Faceți-vă singur coafuri de seară – păr lung deschis cu accent împletit – instrucțiuni

Asigurați-vă singuri coafuri de seară-păr lung-jumătate-deschis-coadă

Sunt necesare fier de curling, fixativ, toate periile, de exemplu pentru tachinare și uscare prin suflare, fixativ pentru fixare, precum și diferite agrafe de păr, ace și benzi de cauciuc, în funcție de tipul de coafură. Vă recomandăm să alegeți întotdeauna accesorii de păr care să se potrivească cu culoarea părului. Dacă doriți să folosiți bijuterii pentru păr și cap, faceți fără lanț și cercei, sunt permise știfturi discrete.

Împletitură de heringbone Instrucțiuni pentru un aspect dezactivat casual

Faceți-vă singur actualizări – o banană de păr obișnuită tip “French Twist”

Coafuri Rockabilly – variante drăguțe și instrucțiuni DIY

Faceți-vă singuri coafuri de seară simple – împletitură franceză împletită în partea de jos

Asigurați-vă singuri coafuri de seară - instrucțiuni pentru bun-panglică

Experimentați cu coafurile bine-cunoscute dacă le schimbați. Împletirea unei împletituri invers, funcționează minunat și arată ca un coc elegant din față. Cu susul în jos, începi să împletești împletitura din fundul capului. Această coafură de seară funcționează cel mai bine cu puțină practică sau vei fi susținut direct de două mâini de ajutor. Pieptănați părul în jos și începeți să împletiți o împletitură franceză strânsă până când aproximativ jumătate din cap este împletit. Asigurați firul împletit cu un elastic de păr și îndreptați părul într-un coc.

Faceți-vă singuri coafuri elegante de seară – coc cu elemente împletite pe ambele părți

Faceți-vă singuri coafuri de seară - coc-împletit-simetric-nobil

Un coc este potrivit pentru orice ocazie și funcționează perfect dacă aveți la îndemână o pernă pentru coc, care are dimensiunea potrivită pentru lungimea părului. Elementele împletite conferă coafurii de seară un aspect filigranat și sunt o modalitate bună de a oferi coafurii clasice o actualizare. Mai întâi trageți o parte din mijloc și împărțiți tot părul în trei sectoare – două de aceeași dimensiune în jumătatea frontală a capului și una în spatele capului. Acum începeți să împletiți o împletitură franceză pe fiecare parte de la frunte până la spate peste cap. Asigurați-vă cu legături mici de păr și legați cu părul rămas jos la ceafă. Fixați perna cocului în loc și acoperiți-o frumos cu păr..

Faceți-vă singuri coafuri rapide de seară – instrucțiuni de răsucire franceză

Asigurați-vă singuri coafuri de seară -instrucțiuni-franceză-răsucire-ușoară

Răsucirea franceză, cunoscută și sub numele de banană de păr, este una dintre coafurile clasice. Funcționează foarte bine pentru orice lungime de păr și pentru orice ocazie. Casual și elegant în același timp, îl poți crea cu ușurință singur. Într-un alt articol, am reușit să funcționeze. Verificați aici.

Răsucire franceză pentru păr de lungime medie

coafuri de seară-face-it-yourself-păr-lungime-medie-franceză-twist

Forma simplă și legarea verticală a părului prelungesc vizual gâtul. Nu e de mirare că Audrey Hepburn a purtat această coafură elegantă în „Mic dejun la Tiffanys”. Pentru a avea succes, este necesară o lungime cel puțin până la umeri. De asemenea, aveți nevoie de o mână de știfturi, un pieptene cu mâner și fixativ.

Faceți-vă singuri coafuri de seară 

coafuri de seară-face-it-yourself-franceză-twist-păr-de-lungime-medie

Părul este acum împărțit în două părți. Coafați o banană cu jumătate din păr, fixați-o cu știfturi și acoperiți-o cu secțiunea părului inițial împărțită atunci când o așezați peste banana părului și fixați-o cu agrafe..

Faceți-vă singuri coafuri festive de seară – Coafură ușoară pentru Balul de absolvire, Revelion sau pentru parte

coafuri de seară-face-it-yourself-braid-band-party-bal

Cel mai simplu mod de a face acest lucru este să transformați o bandă frumoasă într-o coafură simplă împletită, de exemplu o împletitură franceză pe lateral. Pentru a completa aspectul, potrivește culoarea accesoriilor de păr cu ținuta ta. Nu este important doar să asortezi culoarea, ci și nuanța.

Faceți-vă singuri coafuri de seară – părul creț și panglica franceză ascunsă

coafuri de seară-face-it-yourself-împletit-lateral-bucle-păr-lung

Pentru a-ți arăta superba coamă lungă și cretă, împletește o panglică franceză ascunsă pe o parte și lasă părul rămas deschis. Mai întâi trageți o despărțire laterală și începeți să împletiți o împletitură franceză cu fire selectate pe o parte. Începeți aproape de linia de păr și împletiți înapoi în jurul capului. De la ceafa mijlocie, nu vei mai ridica părul de sus. Asigurați panglica sub părul liber cu un elastic pentru păr.

Faceți-vă singuri coafuri de seară – păr lung 

fă-te-singur-coafuri-seara-deschide-trandafir-instrucțiuni

Pentru a recrea această minunată coafură de seară pentru părul lung, împletiți două împletituri cascadă orizontal pe ambele părți. La împletitură, părul se adaugă doar de sus pe o parte. Dacă se dorește mai mult volum, puteți tachina partea din față a părului. Cele două împletituri se termină în partea din spate a capului și continuă să fie împletite slab, ca de obicei.

Coafuri jucause de seară pentru părul lung – Împletirea unui trandafir în păr

instrucțiuni pentru coafuri-seara-pentru-a-face-tu-singur-seară

Acum slăbiți puțin împletiturile mici, scoateți firele individuale și răsuciți mai întâi stânga, apoi și împletitura dreaptă și fixați-le cu clemele.

Faceți-vă singuri coafuri de seară – împletiți părul de lungime medie

coafuri de seară-face-it-yourself-împletit-păr-scurt-blond

Chiflele dezordonate și coafurile împletite sunt la modă și pot fi create cu succes cu părul relativ scurt. O lungime de păr până la umeri ar trebui să fie de fapt suficientă pentru a putea face această coafură de seară singură. Versiunea pufoasă a împletiturii olandeze arată ca un basm și o poți numi coafură zeiță. Împărțiți părul în două părți – stânga și dreapta și împletiți cele două, astfel încât să curgă ușor unul în celălalt în partea din spate a capului. Asigurați-vă cu știfturi și scoateți câteva fire mici pentru un aspect dezordonat. Set cu o mulțime de fixativ pentru a face coafura să dureze mai mult.

Asigurați-vă singuri coafuri de seară – legați frumos părul scurt

coafuri de seară-face-it-yourself-bucle-de-păr-scurt-bob

Dacă ai părul scurt și vrei o coafură specială pentru o ocazie specială, poți să o faci cu ușurință singură. Tot ce aveți nevoie este un fier curling și poate și un știft.

Asigurați-vă singuri coafuri de seară – stil bob chic

coafuri de seară-face-it-yourself-instrucțiuni-împletitură-păr-scurt

Simplă, dar elegantă, o împletitură franceză poate fi ușor evocată pe lateral, chiar și cu o coafură scurtă bob. Faceți o parte laterală și începeți să împletiți aproape de linia părului. mergeți mai departe în timp ce slăbiți puțin împletitura și fixați-o peste ureche.

Faceți-vă singuri coafuri de seară – valuri și panglică franceză pe o parte

coafuri de seară-do-it-yourself-împletit-bob-păr-scurt

Creați-vă singuri coafuri de seară – proiectați-vă propriul coc cu un ac de păr spiralat

fă-o-tu-singur-fă-ți-propriul-coc-ușor-de-făcut

Utilizați un ac de păr spiralat pentru noduri foarte rapide și foarte stabile. Pentru părul normal, subțire sau fin, vă recomandăm să utilizați 2 bucăți pe nod și pentru părul gros sau greu – câte 3 bucăți. Acum legați o coadă de cal la ceafă doar cu părul din spatele capului și formați-l într-un coc. Înfășurați șuvițele din față și fixați-le cu știfturi.

Faceți-vă singuri coafuri de seară – coafurile stelelor

face-it-yourself-coafuri-seara-margot-robbie-stars-braid

Vă recomandăm coafuri împletite pentru părul lung și greu. Actualizările cu acest tip de păr nu rezistă deosebit de bine și sunt foarte complexe de proiectat. Arătați-vă frumoasa coamă într-o împletitură jucăușă precum actrița de la Hollywood Margot Robbie.

Faceți-vă singur coafuri împletite de seară – instrucțiuni pentru părul lung

Asigurați-vă-propriile-coafuri-de-seară-păr-lung-împletite-împletite

Lungimea. Împărțiți părul plin în trei și împletiți separat în partea din spate a capului. Apoi alăturați-vă și continuați împletirea ca o împletitură largă. Sunteți binevenit să introduceți mărgele de păr și bijuterii sau flori.

Să faci singur coafuri de seară cu ochelari – la ce să fii atent?

coafuri de seară-do-it-yourself-ochelari-coadă-de-cal-vrac-anne-hathaway

Femeile care poartă ochelari au adesea problema combinării coafurii cu gust și șic. Vedeți exemplele excelente ale vedetelor – actrițele Anne Hathaway și Christina Hendriks. Ați interpretat foarte întâmplător coafurile clasice, cum ar fi cozile de cal sau răsucirea franceză. Și acolo este de fapt trucul.

Faceți-vă singuri coafuri de seară – simple, dar șic

coafuri de seară-do-it-yourself-ochelari-păr-roșu-christina-hendriks

Părul slab legat și firele care cad ușor în jurul feței sparg aspectul auster pe care îl creează ochelarii. Evitați actualizările stricte și părul perfect îndreptat.