Păr și coafuri

Colorarea părului gri în mod natural: Cu aceste sfaturi și remedii pentru casă, funcționează perfect!

Ne trezim într-o dimineață, ne uităm în oglindă și surprindem, s-a întors – abordarea gri! Fie că la mijlocul anilor ’30 sau peste 50 de ani – părul gri este ceva ce niciunul dintre noi nu va putea evita. Și, deși părul cenușiu este, fără îndoială, una dintre cele mai populare tendințe de păr ale anului și chiar și multe tinere optează pentru aspectul modern, există totuși cei care încă nu pot accepta schimbarea și ar prefera să facă ceva în acest sens. Aplicarea agenților chimici pe coama noastră la fiecare 3-4 săptămâni poate fi foarte costisitoare și consumă mult timp și, pe termen lung, dăunează structurii părului și ne face părul fragil și uscat. Nu sunteți gata să vă lăsați părul gri să crească, dar ați dori, de asemenea, să vă salvați o vizită la coafor? Atunci ai dreptate cu noi! În acest articol, vă vom spune cum să vopsiți în mod natural părul gri și să ascundeți din nou firul de păr enervant!

cum să ascunzi o abordare gri vopsea părul gri în mod natural

Chiar dacă tot mai multe femei și celebrități precum Jane Fonda, Diane Keaton și Sharon Stone și-au acceptat frumusețea naturală și își poartă cu mândrie părul gri natural, în jur de 70% dintre femei încă au părul vopsit în mod regulat. Există multe de spus pentru colorarea și ascunderea părului gri în mod natural. Cu toate acestea, coloranții și nuanțele produse industrial pot conține substanțe îndoielnice, pot ataca structura părului, ne strecoară capetele și le usucă. De asemenea, unele dintre ingrediente pot provoca reacții alergice la unii dintre noi și nu vrem asta, nu? Cu toate acestea, înainte de a încerca câteva dintre următoarele remedii, trebuie să știți, de asemenea, că rezultatele culorilor vor fi foarte diferite și că nu fiecare metodă va acoperi complet părul..

Vopsiți sau nuanțați părul? Care este diferența?

Colorarea părului cenușiu în mod natural remedii pentru acasă ghid de colorare a cafelei

Termenii de colorare și nuanțare a părului sunt adesea folosiți ca sinonime și multe femei nu cunosc diferența. Cele două metode și rezultatele sunt destul de diferite. Când ne colorăm părul cu vopsele, cuticula este ruptă și pigmenții de culoare se așează în păr. În plus, culoarea nu se spală, ci crește încet în timp. Pe de altă parte, atunci când nuanțați părul, culoarea se întinde doar pe exteriorul părului, iar nuanța este spălată din nou după aproximativ 6 până la 8 săptămâni, în funcție de intensitate. Deoarece remediile pe bază de plante, de asemenea, colorează doar exteriorul părului, nu putem vorbi cu adevărat de colorarea naturală a părului – astfel că remediile casnice acționează mai mult ca o nuanță. Dacă doriți să vă ascundeți griul, există un număr incredibil de remedii casnice și extracte din plante pentru a alege, care au proprietăți colorante în mod natural. Acestea includ, de exemplu, henna, diverse ierburi, cafea sau sfeclă roșie.

Colorarea părului gri în mod natural: aceste ierburi sunt perfecte pentru acest lucru

Lăsați părul gri să crească ca vopsirea părului gri în mod natural

Nu vrei să-ți lași părul gri să crească încă? Atunci avem vești bune pentru tine! În funcție de culoarea inițială pe care o aveți, puteți vopsi în mod natural părul cenușiu cu diferite plante. Cu toate acestea, datorită structurii speciale a părului, părul cenușiu va căpăta o culoare ușor diferită față de părul ne-gri. Spre deosebire de vopsirea convențională, rezultatul nu va fi la fel de intens după prima aplicare și poate fi necesar să repetați procesul de mai multe ori pentru a obține efectul dorit. Deoarece remediile pe bază de plante nu afectează părul sau scalpul și nu pot declanșa alergii, efortul merită cu siguranță. Vopselele naturale sunt absorbite cel mai uniform și cel mai bine de părul care este cu adevărat curat și fără reziduuri de îngrijire. În funcție de lungimea părului, următoarele amestecuri de plante variază de la 50 la 100 de mililitri. Dar puteți prepara și o cantitate mai mare și o puteți păstra la frigider timp de până la 1 săptămână.

 • Salvie, rozmarin și urzică sunt ierburi grozave pentru toate acestea vopsea părul cenușiu maro vrei. Pur și simplu fierbeți toate cele trei ingrediente în apă timp de 30 de minute, lăsați-le să se răcească ușor, strecurați-le și periați-le sau pulverizați-le bine prin păr. În funcție de intensitatea dorită, lăsați amestecul să acționeze timp de o oră. Alternativ, puteți aplica balsamul în fiecare zi după duș. Acest lucru necesită puțină răbdare – poate dura 1 până la 2 săptămâni pentru a acoperi complet abordarea gri.
 • daca tu vreau să vopsiți părul blond, atunci cel mai bine este să folosiți ceai de mușețel, gălbenele, șofran și frunze de floarea soarelui.
 • Încercați șolduri, hibiscus și gălbenele pentru a da asta nuanță roșie pentru a aprofunda și a ascunde luminile gri. Înmuiați ierburile în apă clocotită timp de 30 de minute, strecurați-le și pulverizați-le pe păr. Dacă este posibil, lăsați-vă părul să se usuce la soare.

Colorează părul gri în mod natural cu cafea sau ceai negru

Cum să vopsiți părul gri în mod natural cu instrucțiuni de cafea

Nu numai că te va trezi ceașca de cafea de dimineață, dar poate fi folosită și pentru a colora în mod natural părul gri. Și cel mai bun lucru? Ca băutor de cafea, îl aveți deja acasă și nici nu trebuie să cheltuiți bani în plus pe el. Și nu, părul tău nu va fi negru ca jetul, se poate vopsi doar puțin mai întunecat. Pentru a obține un rezultat frumos și de durată, vă recomandăm să nu utilizați amestecuri ieftine de la discounter, ci mai degrabă să folosiți espresso sau o friptură întunecată. Și așa se face:

 • Se prepară cafea tare adăugând un pic mai multă cafea măcinată decât este necesară pentru cantitatea de apă.
 • Lăsați cafeaua să se răcească ușor și amestecați 2 linguri de zaț de cafea cu 2 linguri de balsam de păr și 200 ml de cafea rumenită până obțineți o pastă cremoasă.
 • Masați amestecul în păr proaspăt spălat, legați părul împreună și lăsați-l să acționeze timp de o oră.
 • Apoi clătiți cu apă călduță și coafați ca de obicei.

Ești mai mult un băutor de ceai? Apoi vă explicăm mai jos cum să utilizați ceai negru vopsiți părul gri în mod natural.

 • Puneți 1 lingură de ceai negru, rozmarin uscat și salvie într-o cratiță mică și turnați 150 ml de apă clocotită peste ele. Lăsați-l să se răcească și lăsați-l să se absoarbă în frigider timp de 12 ore.
 • Se toarnă amestecul printr-o sită și se toarnă într-o sticlă de pulverizare.
 • Puneți un prosop în jurul umerilor, pulverizați amestecul de ceai în părul proaspăt spălat și uscat cu prosopul și lucrați-l uniform.
 • Lăsați-l să se usuce și coafați ca de obicei.

Sfeclă roșie pentru o linie roșie frumoasă

Vopsiți părul gri în mod natural Remedii de casă Faceți ca vopseaua de sfeclă roșie să vă vopsească singur

Oricine a pregătit vreodată o salată sau un smoothie cu sfeclă roșie știe că legumele din rădăcină se colorează puternic. Și tocmai acest efect îl puteți profita dacă doriți să colorați părul gri în mod natural și să-i dați un strălucire frumos roșiatic. Așa se face:

 • În funcție de lungimea părului, amestecați 100 până la 250 ml de suc de sfeclă roșie cu 2-3 linguri de miere până obțineți o pastă vâscoasă și groasă.
 • Acum aplicați amestecul cu generozitate pe părul uscat cu prosopul și purtați fie o cască de duș, fie o folie alimentară în jurul capului. Deoarece pătează foarte puternic, vă recomandăm să vă puneți mănuși de cauciuc.
 • Lasă-l să acționeze cel puțin o oră și clătește-ți părul cu apă călduță.

Colorarea părului gri în mod natural cu henna

Vopsirea părului gri maro natural Vopsirea părului cu cafea

Henna este un colorant popular pe bază de plante care a fost un element de bază în lumea frumuseții de secole. Nu numai că poți desena tatuaje temporare reci, dar poți vopsi și părul gri în mod natural! Culoarea este făcută din frunzele tufei de henna și, spre deosebire de coloranții chimici, nu pătrunde în structura părului și are chiar un efect hrănitor. Henna pură creează o strălucire roșiatică, dar dacă o amestecați cu ceai negru sau cafea, de exemplu, o puteți folosi pentru a vopsi părul maro sau negru. Acesta este modul în care puteți ascunde abordările gri:

Materiale necesare:

 • Amestecă pudra de henna cu puțină apă caldă până obții o pastă groasă.
 • Pune-ți un tricou vechi și aplică o cantitate generoasă de cremă hidratantă pe pielea din jurul liniei părului pe urechi, frunte și gât.
 • Aplicați amestecul cu generozitate pe păr și acoperiți părul cu o folie de aluminiu. De asemenea, puteți înfășura un prosop în jurul capului, astfel încât să funcționeze și mai intens.
 • Se lasă să acționeze aproximativ 20 până la 30 de minute și se clătește cu apă călduță.

Cum să vopsiți părul gri blond în mod natural?

părul gri vopsea blondă gri natural abordare ascunde remedii casnice

Părul cenușiu are deja puțin sau deloc pigmenți de culoare și, prin urmare, este ușor de luminat. Și totuși avem o sugestie pentru dvs. cu privire la modul în care puteți vopsi blondul părului gri și a-i oferi un strălucire fin. O lămâie și puțină praf de copt – de asta ai nevoie doar pentru asta.

 • În funcție de lungimea părului, stoarceți sucul de la 1 la 2 lămâi și amestecați cu 1-2 linguri de praf de copt până obțineți o pastă groasă..
 • Aplicați amestecul pe părul proaspăt spălat, uscat cu prosopul și masați bine.
 • Se lasă să acționeze aproximativ 1 oră și se clătește bine cu apă călduță.

Remedii naturale de casă pentru a ascunde zona gri

Părul gri crește sfaturi pentru a vopsi în mod natural părul gri

Sfaturile și trucurile nu se termină aici! Mai jos sunt remedii casnice mai eficiente, care vă pot ajuta să colorați și să ascundeți în mod natural părul gri.

 • Dacă ești un fan al Kombucha atunci probabil știi totul despre beneficiile pe care le aduce pentru sănătate. Dar știați că îl puteți folosi pentru a ascunde marginea gri? Kombucha ajută la restabilirea melaninei în foliculii de păr și este perfect pentru oricine are părul negru sau castaniu. Pur și simplu pulverizați părul cu generozitate cu kombucha proaspăt preparat și lăsați-l să acționeze timp de 20 până la 30 de minute. Clătiți cu apă călduță și un șampon fără sulfat și lăsați părul să se usuce la aer.
 • Tot cu Coji de cartofi părul cenușiu poate fi vopsit blond în mod natural. Mai întâi coajați aproximativ 6 cartofi de dimensiuni medii și puneți coaja într-o cratiță cu aproximativ 300 ml de apă. Gatiti 30 de minute si apoi lasati-l sa se abtina timp de 20 de minute. Se toarnă apa printr-o sită și se adaugă câteva uleiuri esențiale, dacă doriți. Aplicați bine amestecul pe părul spălat și masați bine. Se lasă să acționeze 15-20 de minute și se clătește cu apă rece.

Coafuri de tip lagne mediu pentru părul gri, cum ar fi vopsirea părului gri în mod natural