Păr și coafuri

Coafurile bărbaților tăiate – un simbol al masculinității și curajului modern

Coafuri bărbătești tăiate modern-curajos-masculin

Subcutia este o tunsoare care a fost favorizată de personalul militar în secolul al XX-lea. Această coafură permite părul foarte scurt pe părțile laterale ale capului și pe partea din spate a capului, în timp ce părul de pe vârful capului rămâne mai mult. Astfel, coafura poate fi modelată elegant și într-o varietate de moduri. Forma specifică a tunsoarelor tăiate a fost adaptată condițiilor mai grele de iarnă din timpul războiului. Un soldat a fost lăsat, de asemenea, să-și crească barba cu această coafură. Acest lucru i-a servit pentru mai multă izolare de frig. Această combinație este foarte populară în aceste zile. Flexibilitatea și funcționalitatea coafurilor bărbătești subțiate și-au adus faima înapoi în ultimii ani, făcându-le cele mai populare variații ale tunsoarei moderne.

Variante de coafuri bărbătești tăiate

Variante de coafuri bărbătești tăiate-detalii-texturi de păr-tunsoare-alternativă

Subcutia masculină funcționează pentru fiecare tip și culoare de păr. Singurul caz în care tăietura nu ar fi potrivită pentru dvs. este dacă aveți părul foarte fin și subțire sau dacă sunteți chel pe coroană. În acest caz, ai arăta mai bine cu o tunsoare scurtă. Cu toate acestea, dacă aveți de-a face doar cu o linie de păr în retragere, o tăietură poate fi o variantă foarte potrivită. Colțurile frunții în care există păr mai subțire pot fi tăiate foarte scurt sau ras până la capăt, în timp ce quiff-ul poate fi crescut mai mult și returnat. Răsfoiți doar variantele sugerate și alegeți un stil de păr care vă poate face să vă simțiți mai încrezători.

Tăiat cu și fără tranziție

Coafuri bărbătești tăiate -fără-tranziție

Practic, astfel de coafuri bărbații tăiați ar trebui să folosească o mulțime de accente în aspect, deoarece există întotdeauna un efect mai bun pentru a aluneca în ceva ciudat. De aceea fiecare detaliu joacă un rol important. Clasicele coafuri pentru bărbați, care au fost purtate cu zeci de ani în urmă, sunt atât de versatile astăzi încât poți obține cu ușurință un aspect individual fără a trece peste margine. Fără o tranziție, părul de pe părțile laterale ale capului ar fi menținut scurt într-o lungime care urcă până la margine (tăiată). Părul superior ar începe de la margine, adică părul mai lung în sus. Astfel se poate vedea tăierea tipică.

Coafuri bărbați tăiați cu tranziție

coafuri-bărbați-tăiați-cu-păr-trendy-de-tranziție

Cu tranziția ar însemna că părțile laterale ale capului nu au aceeași lungime, dar cu cât merge mai sus la părul de sus, cu atât părul devine mai gros. Se prelungește mai mult în partea de sus și tăierea tipică rămâne departe. Dar puteți face acest lucru dacă lungimile laterale sunt reduse. În acest caz, marginea ar fi încă vizibilă. Acest lucru poate fi ras în cazul în care scurtul se întâlnește mult. O linie albă subțire ar fi atunci vizibilă acolo. Această linie creează un aspect cool în majoritatea cazurilor.

Clasic tăiat cu barbă

coafuri-bărbați-tăiate-clasice-cu-barbă

Cei care cresc barbă plină pot aștepta cu nerăbdare o combinație la modă. Coafura ar trebui să se potrivească și cu barba. O tranziție poate fi perfect coordonată. Puteți coafura ușor părul puțin mai lung într-o parte. Întregul lucru este cu siguranță una dintre cele mai tari coafuri pentru bărbați.

Aspect de vulpe argintie

coafuri-bărbați-tăiați-vulpe-argintii-peste-40 de ani

Subcutările nu sunt bune doar la o vârstă fragedă. O astfel de coafură este potrivită și pentru bărbații de peste 40 de ani. Există, de asemenea, suficiente variații care pot fi adaptate fie bărbaților mai modesti, fie celor mult mai extravaganti. Versatilitatea coafurilor bărbătești le face purtabile chiar și pentru bunicii cool. În cele din urmă, un look vintage este căutat și cu aceste tunsori. Este doar grozav să arăți dungi gri într-un mod modern.

Coafuri bărbătești tăiate cu panglică

coafuri-bărbați-tăiați-coafuri-împletite-lateral-franceze-maennerzoepfe-partea de sus a capului

Această combinație curajoasă și la fel de populară sa stabilit deja ca o afacere pur masculină pentru mulți bărbați. Dacă doriți să arătați elegant și încrezător, împletitul tăiat este decizia potrivită pentru dvs. Panglica poate fi purtată în diferite variante. Coafura este un amestec de păr scurt și lung, care poate fi coafat într-o varietate de moduri. Panglica poate fi deschisă, împletită sau chiar transformată într-o panglică cu șiret.

Subcupere extremă cu un quiff extravagant

undercut-men-coafuri-quiff-fire-fire-uscător

Dacă estetica dvs. este îndrăzneață și sofisticată, acest stil poate fi încercat. Pe măsură ce firele se usucă, ele rămân într-o formă perfectă. Colțurile ras adaugă detalii prin tăierea lungimilor.

Sub-tăiere cu dublu strat

coafuri-bărbați-tăiate-cu-dublu-strat-barba

Acest tip are o parte scurtă a părului tăiat sub părul lung și o altă linie de păr rasă care se află sub partea scurtă..

Bucată subțire

undercut-men-coafuri-bucle-tunsoare-natural-bruneta

Hipsterilor le place acest stil. Apreciază părul care arată natural. Deci, poate în clasa a treia nu știai ce să faci cu părul tău creț. Dar acesta nu este un motiv pentru a evita o subcotare astăzi. Acest lucru vă permite să atrageți puțin mai multă atenție asupra dvs..

Tăiere afro naturală

undercut-men-coafuri-afro-tunsoare-tineri-textura

Lucrul bun cu privire la coafurile bărbaților tăiate este că lucrează pe aproape toate structurile părului. Pentru a obține aspectul potrivit, stilul este în mare parte natural. Oferă câteva nuanțe vârfurilor părului pentru a-l face să pară mai personal.

Stil militar subcut

undercut-men-coafuri-brad-pitt-style-militar-furie

La fel ca aproape orice celebritate, Brad Pitt își schimbă aspectul cu diferite coafuri care îl fac mereu să arate elegant. Iată-l cu un subteran rece din filmul de război american „Fury”. O tranziție frumoasă de la părul de lungime medie la tunsul masculin, cu părțile laterale perfect coiffate.

Tăiat elegant cu coafură facială

coafuri-pentru-bărbați-tăiați-Justin-Timberlake-coafură-elegantă-facială

Justin Timberlake prezintă un bun exemplu de tăiere scurtă, cu linii elegante și contrast echilibrat în același timp. Combinarea ei cu coafura sa facială este modalitatea perfectă de a arăta elegant, fără a fi nevoie să te bărbieresti în fiecare zi.

coafuri bărbați tăiați părul negru efect de estompare tânăr

În zilele noastre putem vedea rapid că tipurile de coafuri bărbătești sunt încă foarte la modă. Au atins vârful în popularitate oferind o selecție aproape nelimitată de coafuri la modă. La sfârșit, trebuie menționat faptul că coafurile tipice bărbătești, care se vedeau aproape peste tot, au acum mult mai multe variante. Cu vedetele, este ușor de văzut că această tunsoare poate fi întreținută și concepută diferit aproape în fiecare zi.

coafuri bărbați tăiate conice decolorează părul blond și barba se combină

Cu toate acestea, trebuie să vizitați un coafor la fiecare 2-3 săptămâni pentru a menține astfel de coafuri bărbătești în formă perfectă. Cele mai bune produse de styling pentru aceasta includ pomade, geluri și mousses. De asemenea, puteți utiliza un uscător de păr pentru un volum optim. Cu toate acestea, îți poți proiecta tăietura cu puține produse cosmetice și cu multă imaginație. A se distra!