Păr și coafuri

Coafuri scurte pentru femei obraznice: tunsori și imagini la modă

Coafuri scurte -femeie-bunica-arata-par-gri-par-dezordonat

Uneori obraznic, alteori casual – coafurile scurte pentru femei pot arăta foarte diferit. Multe modele, actrițe, cântărețe și fete au spus deja la revedere de la coamele lor lungi și se prezintă pe covorul roșu cu tăieturi pixie la modă și boburi până la bărbie. Dacă vă simțiți singuri un makeover, aruncați o privire la mica noastră colecție de coafuri scurte actuale pentru femei și descoperiți unele dintre cele mai la modă tunsori care vor fi deosebit de populare în sezonul 2017/2018.

coafuri-scurte-femei-păr-subțire-păr despărțit-breton lung

Tăierea pixie este extrem de schimbătoare și poate arăta foarte diferit. Din punct de vedere tehnic, tunsoarea clasică scurtă funcționează astfel: păr lung lung, părți mai scurte. Dar această coafură oferă multe opțiuni diferite. Trucul este să găsești stilul potrivit care se potrivește cel mai bine formei feței tale. O coafură poate face proporțiile feței noastre să pară mai armonioase și, de asemenea, să ascundă mici pete. Descoperă mai jos câteva dintre cele mai frumoase variante ale coafurii pixie!

Coafuri scurte Sassy pentru femei inspirate de vedetele de la Hollywood

Coafuri scurte blonde 2019 – Alege coafura perfectă pentru tipul tău

Coafuri scurte 2018 pentru femei – la modă, cu mai multe fațete și schimbătoare

Coafuri scurte cu breton lung

coafuri scurte-femei-pixie-breton

Bretonul lung care se termină sub sprâncene este foarte la modă în combinație cu o tunsoare scurtă. Iată câteva exemple minunate de pixie tăiat cu breton lung. Secțiunea ponei este lăsată lung pe o parte până la lobul urechii și este amenajată voluminos în lateral. Cealaltă parte este mai scurtă, părul este tăiat scurt în spate. Cel mai bine este să optezi pentru breton ușor franjurat. Bretonul lung merge foarte bine cu o formă alungită a feței și ascunde o frunte înaltă.

Coafuri scurte asimetrice pentru femei

coafuri-scurte-femei-breton-asimetric-lungi

Coafurile scurte asimetrice sunt perfecte pentru femeile care vor să iasă în evidență! Partea ponei se extinde aproximativ la bărbie, în timp ce cealaltă parte este tăiată scurt. Un contrast puternic se creează atunci când părul este ras în lateral. În această combinație, bretonul este tăiat foarte diagonal și se potrivește perfect cu o față ovală și pătrată. Aspectul anulat funcționează excelent și cu această coafură. Dacă doriți să aduceți mai multă structură și mișcare părului dvs., puteți folosi un fier de ondulat pentru a ondula pe scurt câteva fire în secțiunea frontală.

Lăsați pixie cut să crească mai mult

coafuri-scurte-femei-lung-pixie

Tăierea pixie mai lungă este o coafură de tranziție excelentă de la scurtă la medie sau de la pixie la bob. Tunsoarea este suficient de scurtă pentru a arăta descurcată și a întoarce capul. Cu toate acestea, secțiunea frontală extra lungă conferă coafurii un aspect feminin și încadrează fața într-un mod elegant. Și părul lateral este mai lung.

Coafuri scurte pentru femei cu bucle naturale

coafuri scurte-femei-par-natural-cret

O tunsoare scurtă pe părul creț este orice altceva decât plictisitor. Buclele naturale sunt întotdeauna un adevărat punct de atracție și reprezintă în general casualitate și informalitate, dar și temperament. Buclele sunt destul de greu de îmblânzit pe părul lung. În schimb, tunsoarea scurtă este foarte ușor de îngrijit. Lasă buclele individuale suficient spațiu pentru a-și dezvolta săritura și astfel asigură efecte impresionante de wow. Dacă ai bucle foarte puternice, cel mai bun pariu este să optezi pentru un bob scurt. O tăietură pixie puțin mai lungă se potrivește perfect cu părul ușor ondulat.

Scurt cu tăiat

coafuri-scurte-femei-sub-tăietură-breton-lung

Subcutia nu este populară doar pentru bărbați. Scarlett Johannson a apărut în 2015 cu o tunsoare scurtă rasă. Cu părțile scurte ras și zonele gâtului, accentul este pus pe cei mai buni. Despărțirea laterală este trasă extrem de departe în lateral. Apropo, părul lung de sus oferă o mulțime de opțiuni de stil. Poate fi suflat neted sau cret.

Tendința în două tonuri: două culori posibile pentru părul scurt

coafuri scurte-femei-obraznic-blond-undercut

Katy Perry prezintă aici o variantă modernă a coafurii arici, care a fost considerată coafura trend din anii 90. Partea din față a capului este mai lungă, iar părul de pe părți este tăiat scurt. Sfaturile ridicate și țepoase arată obraznice și conferă coafurii o structură frumoasă. Apropo, linia părului întunecat pe părul blond este din nou șic și arată o anumită „nonșalanță”.

Coafuri scurte pentru femei – Foarte scurt Buzz Cut

coafuri scurte-femei-buzzcut-ras-blond platinat

În trecut, era nevoie de mult curaj ca femeie să poarte coafuri scurte foarte scurte. Dar vedete precum Cara Delevigne și Jessie J și-au ras chiar capul chel, dovedind că arată deosebit de atractiv și feminin chiar și fără păr.

Cu buzzcut, părul este ras omogen la o lungime și puteți vedea parțial chiar și scalpul. Tunsoarea radicală este perfectă pentru femeile cu fața alungită și forma rotundă a capului. Dacă doriți să faceți upgrade coafurii buzzcut, puteți experimenta și culoarea.

Blondul platinat este la modă

coafuri-scurte-femei-obraznice-platine-blonde-katy-perry

Parul blond platinat este la moda cand vine vorba de culorile parului. Și coafurile scurte blond platinat sunt considerate obraznice, moderne și elegante! Nuanța provoacă senzație și lasă o impresie durabilă privitorului. Coama alb-argintie a lui Katy Perry a primit o croială în trepte frumoasă, cu diferite franjuri.

Katy Perry, Cara Delevigne și Kristen Stewart și-au prezentat tunsorile obraznice, blond platinat, la Dior Haute Couture Fashion Show din Paris, pe 4 iulie 2017. Cu toate acestea, cele trei femei nu au aceeași coafură. Lui Katy i s-a tăiat un pixie, în timp ce Kristen și Cara au părul scurt. Motivul tunsei radicale a actriței și modelului a fost rolurile lor de film.

Coafuri scurte pentru femei cu accente

coafuri-scurte-femei-90-buzzcut-evidențiază

Tendințele din anii 90 își sărbătoresc revenirea astăzi! Mai întâi erau choker-urile, apoi blugii cu talie înaltă și bluzele decupate, acum veți vedea din nou și din nou sfaturi albite pe coafuri scurte. Așa-numitele vârfuri înghețate și coafura cu arici gel au fost marele succes al benzilor de băieți de atunci.

coafură-scurtă-blond-evidențiază-vârfuri-înghețate-vârfuri-albite

Bobul contondent

coafuri-scurte-femei-blunt-bob-platină-blondă-fără-niveluri

Bobul contondent a fost coafura trend din 2017 încă din primăvară și cu siguranță va rămâne așa în 2018. Este tipic pentru noua croială preferată a modelelor și vedetelor că părul este tăiat fără straturi sau subțierea. Tunsoarea este potrivită atât pentru părul subțire, cât și pentru cel gros și se poate termina chiar sub urechi sau la nivelul bărbie.