Păr și coafuri

Coafuri lungi cu bob: așa purtăm LOB-ul în vara anului 2021!

Am văzut coafura tendinței LOB pe podiumuri și covorul roșu de ceva timp. Tunsul până la umeri este deosebit de practic pentru vară, dar aduce și alte beneficii. Bobul lung oferă părului gros și buclelor naturale mai multă ușurință și face părul fin să pară mai plin. Și cel mai bun lucru este că clasicul poate fi reinterpretat și stilat din nou și din nou. Vă vom arăta cele mai tari coafuri și croieli lungi pentru a încerca vara aceasta!

Ceea ce face tendința coafurii bob lung?

Diferența dintre Bob și Lob

Care este diferența dintre un bob și un lob? O tunsoare lob, cunoscută și sub numele de bob lung, este o întorsătură mai lungă a coafurii la modă bob. Tăieturile lobului se termină de obicei undeva între umeri și claviculă. Nu prea lungă și nici prea scurtă – tunsoarea este adesea denumită mijlocul auriu. Ambele tunsori sunt populare, dar unii preferă bobul lung, deoarece lungimea suplimentară le permite să experimenteze mai multe coafuri și tendințe de culoare a părului..

Purtați un bob lung într-o tăietură directă

Bob lung lung cu despărțire laterală

Nu ne înțelegeți greșit: iubim valurile de plajă și buclele gonflabile, dar devine din ce în ce mai evident că părul perfect neted până la umeri este și el în creștere – iar aspectul arată deosebit de grozav atunci când este asociat cu un bob lung. Acest lucru face, de asemenea, fața să pară mai îngustă și mai lungă.

Păr de culoare brună, întunecat, lung până la umeri, tăiat

Revivalul anilor 90 aduce, de asemenea, înapoi despărțirea centrală. Combinația cu părul drept, de lungime medie, în croiala tăiată, arată deosebit de chic.

Laudă plină

Bob lung pe toate părțile cu evidențieri balayage

Dacă doriți un pic de textură și volum, nu puteți greși cu Lobul Tousled, în limba germană “bewuschelter Lob”. Aceasta este cea mai populară coafură dintre toți bloggerii. Pentru a-ți coafa bobul lung doar dezinvolt, uscați mai întâi părul complet și aplicați protecție împotriva căldurii. Faceți valuri casual cu un fier de călcat și apoi pieptănați-le cu un pieptene curling.

Bob lung cu despărțire laterală

Bob lung bont cu despărțire laterală profundă, fără breton

Varianta bobului lung cu breton înclinat și despărțire laterală arată, de asemenea, foarte modernă și se potrivește oricărei structuri de păr, indiferent dacă este drept, creț sau între ele. Lăsați bretonul să crească lung și despărțiți-vă părul pentru a vă dezvălui latura „bună”.

Bob lung, brun închis, păr întunecat

Bretonul măturat lateral este mai lung decât bretonul clasic și creează un aspect deosebit de romantic, greu de rezistat. Cu cât despărțirea este mai profundă, cu atât aspectul este mai dramatic.

Bobul lung subțiat în partea de jos cu o despărțire laterală adâncă face părul fin să pară mai plin

Laudă lungă absolvită

Tunsor lung cu bob subțiat cu balayage

Această variantă lungă de bob este perfectă pentru a adăuga volum părului fin. Pașii sunt tăiați cu franjuri și conferă coafurii un aspect dezinvolt casual. Sfat profesional: folosiți un pic de gel de păr pentru a îmblânzi vârfurile fiecărui fir.

Bob lung cu mai multe păruri fine

Laudă cu breton drept

Laudă cu breton drept și evidențiere caramel

Luați un exemplu de la starurile voastre preferate de film și experimentați cu breton bont – pariez că veți găsi că merge perfect cu tunsoarea lob. Lobul cu breton drept vă va încadra minunat fața. Pentru a conferi coafurii o notă jucăușă, puteți întoarce vârfurile spre interior cu o perie rotundă ovală.

Bob lung pentru păr subțire drept cu breton drept

Acest aspect la modă îi flatează în special pe femeile cu fețe ovale sau rotunde, deoarece scurtează vizual zona frunții și atrage atenția asupra gurii și bărbie.

Laudă cu valuri de apă în anii 20 look

Coafura lunga bob cu valuri retro

Anii 20 răcniți sunt una dintre cele mai elegante epoci ale timpului nostru. O coafură elegantă și extrem de plină de farmec este valul de apă. Aceste valuri strânse sunt perfecte pentru a adăuga o notă retro elegantă bobului lung. Stilizarea necesită un efort, dar o puteți face! Aici puteți afla cum să faceți singur coafura cu val de apă.

Lup Shaggy cu breton de perdea

Laudă cu breton sfâșiat

Un ponei cu pene ca bretonul de perdea se potrivește perfect cu un lob cu niveluri într-un aspect pufos! Este deosebit de minunat că poate fi purtat cu orice formă a feței.

Laudă cu breton

coafuri lungi bob 2021 breton fin de alunecare a părului

Slip-ul este o versiune mai aerisită a cortinei, deoarece se poartă în mijlocul despărțirii și este deosebit de practic vara. Suvitele pot fi coafate elegant de pe față și se îmbină cu restul părului.

Blond platinat cu bob lung, cu breton

Coafura Lob cu un fler din anii ’60

Coafură lungă bob cu un fler din anii 60 și breton de alunecare

Dacă doriți să coafați o coafură bob lungă semi-deschisă elegantă și elegantă, ar trebui să luați în considerare bufantul. Aceasta înseamnă că spatele capului este foarte tachinat. Un bouffant face o declarație elegantă și creează un aspect atrăgător. Acest stil unic aduce, de asemenea, un omagiu epocii retro cu o cantitate impresionantă de volum. Desigur, aspectul nu ar trebui să pară prea extravagant.

Coafură lungă bob deschisă pe jumătate cu o despărțire centrală în spate

Împletitură dublă olandeză

Bob lung cu două împletituri perfecte pentru vară

Împletiturile sunt deosebit de populare acum în această vară! Spre deosebire de bob, lobul are încă suficientă lungime de păr pentru a crea coafuri împletite frumoase. De exemplu, pentru împletiturile duble boxer olandeze, părul trebuie să aibă cel puțin lungimea umerilor. Coafura este sportivă, casual și răcoroasă în același timp!

Flippy laudă

Flippy bob lung cu o despărțire centrală

Ariana Grande a apărut recent cu o laudă Flippy pe Instagram și a provocat destul de multă agitație. Dar, de asemenea, multe doamne celebre precum Emilia Clarke și Bella Hadid au reînviat aspectul iconic cu sfaturi întoarse în exterior din anii 90 și au dovedit cât de elegantă poate arăta coafura simplă chiar pe covorul roșu.

Bob lung Flippy cu un aspect umed

Bob lung cu breton scurt aka breton pentru bebeluși

Varianta bob lung pentru păr fin subțiat în partea de jos cu micro breton

Micropony și-a sărbătorit revenirea în 2018. Este mai scurt decât poneiul mediu și aparține stilurilor extravagante. Cu toate acestea, acest tip de breton este ideal pentru echilibrarea proporțiilor feței, deoarece spațiul dintre breton și sprâncene alungeste vizual fața. Combinați bretonul pentru bebeluși cu părul ondulat pentru un aspect atrăgător.

Bob lung cu mai multe bretonuri

O jumătate de coc casual

Stil bob lung vara - coafură pe jumătate deschisă cu nod superior

Cozi de cal și chifle sunt opțiuni populare pentru a vă menține părul de pe față, dar pot deveni plictisitoare în timp. Vestea bună: nu lipsesc coafurile lungi simple și practice. De exemplu, jumătatea de coc este ideală pentru a păstra părul de pe față, atrăgând atenția asupra trăsăturilor feței. Pentru stil, părul din față este legat într-un coc casual. Restul părului este lăsat deschis.

Coadă de cal pe jumătate

Coafură bob lungă pe jumătate deschisă cu o coadă înaltă de cal

O altă coafură grozavă pe jumătate în sus este coada de cal pe jumătate în sus. În loc de coc, părul din față este legat într-o coadă înaltă de cal. Pentru a ascunde banda de păr, puteți separa o șuviță mică de partea inferioară a cozii de cal, înfășurați-o în jurul ei și fixați-o cu un ac de păr.

Bob lung cu lateral

bob lung până la umeri cu lateral și balayage

Pentru a adăuga o notă descurcată coafurii lobului, puteți rade o lovitură laterală. Un adevărat simbol al esteticii fetei cool, acest look vă oferă posibilitatea de a vă juca cu tăieturi la modă și modele ras – pentru un aspect îndrăzneț, dar elegant. Un plus răcoros: dacă vă despărțiți părul în mijloc, partea rasă va rămâne ascunsă.

Îndepărtați părul din mijloc și puneți-l în spatele urechilor

Bob lung într-o tăietură tocită cu o despărțire centrală

Acest aspect simplu, dar elegant, are o geometrie specială și face minuni pentru a-ți evidenția fața în timp ce ascunde acele fire supărătoare.

Laudă ciudată: Bob lung subțiat în partea de jos

Choppy Long Bob a subțiat părul subțire, cu accente

Dacă nu optați pentru tunsoarea clasică, stratificată, dar doriți totuși să adăugați ceva mai multă structură părului dvs. fin, atunci un lob lăsat ar fi doar lucrul pentru dvs. Această variantă lob este caracterizată prin faptul că lungimea părului este subțiată doar în ultimii 3 centimetri. Nu există o linie complet dreaptă, părul poate fi doar puțin mai lung spre față. În general, cad mai ușor și au o lejeritate estivală.

Bob lung stratificat, blond, subțiat în partea de jos

Renașterea anilor 90: despărțirea în zigzag

Flerarea anilor '90 în zigzag

Despărțirea în zig-zag este o modalitate excelentă de a adăuga un accent interesant coafurii lob, deși purtați părul în jos. A fost deosebit de popular în anii 90, dar are de fapt un farmec atemporal și aduce varietate fiecărei coafuri.

Despărțirea în zigzag aduce varietate fiecărei coafuri

Bob lung cu linie A.

Bob lung cu linie A pe părul întunecat și drept

Lobul liniei A este o croială asimetrică care încadrează orice formă a feței în avantaj. Părul este tuns într-un unghi și este mai lung în față decât în ​​spate. Cu cât diferența de lungime este mai mare, cu atât aspectul este mai distinctiv.

Coafură lungă bob pentru femei peste 50 de ani

Bob lung cu bucle naturale

Bob lung cu bucle naturale și o linie A.

Cu lobul oblic, chiar și buclele naturale pot obține o anumită ușurință. Datorită lungimii umerilor, buclele obțin un nou leagăn și sunt, de asemenea, mai ușor de coafat. Apropo, puteți găsi tunsori mai frumoase pentru bucle naturale în acest articol.

Coafuri lungi bob cu bandă de susținere

Bob lung cu tăietură clavi și bandă

Accesoriile pentru păr pot transforma cele mai simple coafuri în ceva special! Dacă vă mențineți părul dezacordat vara sau aveți o zi proastă de păr, o bandă elegantă vă poate duce bobul lung la un nou nivel.

Bob lung cu tăietură clavi pentru păr gros cu o bandă