Păr și coafuri

Coafuri la modă de-a lungul anilor – dezvoltându-se de-a lungul deceniilor

Coafuri la modă auriu-douăzeci-auriu-bob-păr-scurt-apă-valuri-accesorii pentru păr

Poate toată lumea a văzut sau chiar a încercat tendințele părului pentru 2016. Coafuri la modă dar schimbăm în fiecare deceniu, chiar și în fiecare an, așa că în acest articol călătorim în timp și urmărim dezvoltarea sa în ultimii ani. Citiți mai departe pentru a afla totul despre cele mai bune coafuri și tunsori din deceniile din anii 20 până în prezent.

Anii douăzeci urlători din Statele Unite au fost cel mai bun moment pentru părul scurt. Bobul și toate variantele sale s-au bucurat de o mare popularitate. Până la începutul secolului, femeile erau gata să-și tundă părul lung și să stabilească o nouă tendință. Coafurile bob erau fie elegante sau purtate cu bucle elegante. Valurile de apă așezate manual și accesoriile pentru păr au devenit foarte populare, adăugând feminitate aspectului.

Coafuri la modă cu bucle din anii 30

Coafuri la modă-30s-bucle-bob-purtate lateral

În anii 30, valurile erau tendința modei în coafuri. Buclele conice și boburile scurte și-au pierdut popularitatea. Coafurile au devenit puțin mai lungi și cu valuri blânde. Coafurile la modă erau purtate mai ales pe o parte, cu părul acoperind o parte a feței. Lucrul ciudat aici este că coafurile din anii 30 au depășit vremurile și acum sunt deseori alese de stele pentru covorul roșu.

Coafuri la modă în anii 1940

Coafuri la modă patruzeci de ani-păr-legat-victorie-rulouri-breton

Anii 40 au fost o perioadă grea pentru femei, care poate fi văzută atât în ​​modă, cât și în coafuri din acea perioadă. Întrucât trebuia să lucreze, purtau părul strâns legat de cap, astfel încât să nu-i deranjeze. Majoritatea coafurilor erau scurte, nu mai lungi decât umerii. În acest timp, bretonul a fost dezvoltat cu Victory Rolls – o idee bună pentru a vă menține părul departe de față, în timp ce arătați elegant..

Coafuri trend: de lungime medie, stratificate și cu breton – 13 stiluri & sfaturi

Noi tendințe de coafură pentru femei și bărbați – Coafura Half Bun

Coafuri actuale de vară pentru 2017 – 11 tendințe la modă dintr-o privire

Tunsori și coafuri la modă din anii 50

Coafuri la modă-1950-post-război-rockabilly-coafuri-tunsoare scurt-scurt-breton

În perioada postbelică a anilor 50, femeile au experimentat diferite coafuri. Coafurile bob cret din anii 40 erau încă populare, dar încă au apărut tunsori scurte, coafuri rockabilly și ponei foarte scurți. Tunsul scurt al lui Audrey Hepburn este cea mai faimoasă coafură din acea epocă.

Anii 60 și cele mai populare coafuri

Coafuri la modă din anii 60-volum-tachinat-sus-coafură-stup-tunsoare-scurtă-breton-oblic

Coafurile la modă din anii 60 erau fie cu mult volum, fie cu părul foarte scurt. Coafura înaltă tachinată Beehive a fost creată în acest timp și a fost purtată de cunoscuta cântăreață Aretha Franklin. Coafurile scurte din anii 60 aveau absolut breton lung unghiular.

Anii șaptezeci – o vreme cu o mare varietate de coafuri la modă

coafuri-la-modă-șaptezeci-hippies-flori-păr-despărțire-mijlocie-ponei-tunsoare în strat

Anii 70 au fost o perioadă ciudată. Coafurile au devenit mai variate și nu a existat o singură tendință. Din această perioadă se pot vedea păr neted, mai mulți ponei, despărțiri centrale și păr mai lung cu valuri naturale. Întrucât era vremea hippy-urilor, florile din păr au devenit foarte populare. În același timp, au putut fi văzute tunsori în strat, bucle cu volum, coafuri afro și muguri pentru bărbați.

Coafuri la modă din anii 80

coafuri-trendy-1980-perm-volume-vafe-fier-coafura

Anii 80 au fost cu siguranță o perioadă proastă pentru păr. Coafurile la modă erau bizare, iar femeile își deteriorau constant părul, în special cele care aveau părul drept. Permul a devenit foarte popular deoarece promitea un look la modă de durată. Crepa a fost folosită la fel de des. Ultima atingere a fost volumul de la tachinare, care a deteriorat și mai mult părul.

Cele mai populare coafuri din anii 90

coafuri-la-moda-anii-noua-par-drept-coafura-arici-mini-chifle-pe-cap

Comparativ cu coafurile nefericite din deceniul precedent, anii 90 au fost cel mai bun moment pentru părul drept. Ocazional se mai vedea părul încrețit din anii ’80, dar numai în anii anteriori ai deceniului. Dacă doriți să vă amintiți aspectul perfect din acea vreme, urmăriți un episod din serialul TV PRIETENI. Coafura lui Jennifer Aniston a fost cea mai populară a perioadei. În contrast, s-au făcut experimente precum coafuri cu arici, multe mini chifle pe cap sau accesorii mici pentru păr, dar nu au durat mult..

Începutul secolului 21 – coafuri la modă din anii 2000

coafuri-trendy-2000-beachwaves-straight-hair-colorful-fire

Anii 2000 au avut, de asemenea, o mare varietate de coafuri. Valurile de plajă erau foarte populare, dar tendința părului strălucitor a prevalat încă. Șuvițe colorate sau decolorate ar putea fi, de asemenea, adesea văzute, în special de la vedete pop celebre precum Christina Aguilera.

Coafuri la modă din anii 2010 – tendințe în realizare

coafura-trendy-dezvoltare-2010-par-casual-bland-valuri

Coafurile din anii 2010 sunt încă în curs de desfășurare, dar tendințe precum valurile moi și coafurile casual pot fi deja văzute. Recent, apar tot mai multe coafuri pentru bărbați care nu existau în deceniile anterioare.

Videoclipul de mai jos rezumă dezvoltarea modei de păr în ultimii 100 de ani într-un minut: