Păr și coafuri

Coafuri în stil de stradă pentru părul lung

rochie-cu-dungi-coada-de-cal-fixata-in-coafura

Când purtați de obicei părul lung relaxat și dezinvolt, este timpul să îi dați un aspect nou. Vă arătăm două instrucțiuni pentru ilustrare și inspirație creativă, ca început, pentru un nou trend: o coafură șic cu o coadă de cal realizată din împletitură, un aspect lateral și o coafură franceză răsucită spre interior, așa-numita răsucire franceză. Acești doi Scoafuri în stil copac sunt purtate de două personalități cunoscute și prezentate strălucit; designerul de modă Rachel Zoe și pictograma stilului și celebritatea Olivia Palermo.

Rachel Zoe pentru coafuri street style

Designer-de-moda-costum-negru-stralucitor-par-lung-blond

Stilistul Matt Fugate ne arată cum să realizăm aceste două opere de artă- Coafuri stil street poate reflecta. Când aruncați o privire atentă la coafura lui Rachel Zoe, coada ei de păr laterală împletită nu pare atât de complicată. De asemenea, puteți dobândi stil și eleganță cu această coafură.

Pașii în coafurile în stil de stradă

Instrucțiuni-cravată-împletitură-lateral-cu-cravată-cu-păr

Pașii din Coafuri stil street: Începeți să vă împărțiți părul în jumătate folosind degetul roz și aliniați jumătatea divizată a părului între sprânceană și urechea stângă. Veți împleti acest păr creț ca o împletitură, deci această direcție transversală este foarte importantă. Legați jumătatea dreaptă a părului într-o coadă de cal, astfel încât să puteți continua să coafați partea stângă fără a fi deranjați.

Folosiți știfturi pentru o prindere mai bună

păr lung-blond-pe-umăr-coadă de cal

Scoateți trei fire libere și începeți să împletiți o panglică începând de la linia părului. Pe măsură ce îți împletiți împletitura, încercați să păstrați direcția trăgând firele în jos ferm, astfel încât să arate ca o bandă dreaptă. Legați împletitura finită în spatele urechii cu o fundă elastică sau o cravată pentru păr. Luați coada de cal la stânga și înainte de a conecta panglica la aceasta, lăsați o suvită de 1 cm de jos, astfel încât să o puteți înfășura în jurul agăței de păr. Următorul pas este să înfășurați acest fir subțire în jurul părului elastic și să-l faceți invizibil. Puneți un știft în partea înfășurată pentru o prindere mai bună și mai strânsă. Și citând-o pe Madonna: „ia poza”, am creat coafura în stil de stradă.

 Olivia Palermo și coafura ei cu răsucire franceză

rochie-blazer-cu-dungi-neagră-fixată-în-coafură

Coafurile în stil de stradă se pot face în câteva momente! A doua pictogramă de celebritate și stil Olivia Palermo își prezintă coafura fixată și răsucită spre interior, care pare destul de complicată, dar este ușor de gestionat.

Coafuri în stil de stradă, cu ceva răsucire

răsucirile-părului-despărțire

Împărțiți părul în două cu o parte în mijloc și apoi în două din nou. Așezați partea din față în fața feței și a doua parte în ceafa. Prindeți cele două părți frontale, astfel încât să puteți lucra pe părul din spate netulburat. Scoateți șuvițe libere și începeți să le tachinați cu degetele. Stilul este o artă Jonny Depp în rolul său de mână cu foarfeca Edward. Pieptănarea părului înapoi îl va distruge, așa că vă recomandăm să-l tachinați ușor doar în direcția opusă scalpului. Odată ce ai textura aceea a părului dezlipit, descuamat, apucă acea cantitate de păr în sus, degetele mari și pregătește părul pentru o răsucire. Începeți să vă întoarceți părul spre interior până când toate firele libere sunt răsucite. Asigurați părul răsucit cu un știft sau un știft, astfel încât nimic să nu se destrame.

Coafură frumoasă, femeie fericită

Curea-din-piele-cu-elemente-metalice-coafată-fixată-cu-Olivia-Palermo

Slăbiți partea din față a părului, trageți cele două părți strâns și răsuciți-le într-o curbă ca un mâna dreaptă de ambele părți ale feței. La răsucirea franceză, fixați-l cu mai multe știfturi ascunse. Dacă aveți păr stratificat sau breton, ar trebui să utilizați știfturi de mai multe ori în timp ce țineți firele mai scurte în loc. În cele din urmă, puteți coafa cu fixativ. Asigură o menținere mai lungă și mai multă strălucire. Tu, doamna, cu această superbă coafură în stil de stradă, poți în sfârșit să zâmbești larg și să faci o poză de ședință foto. Perfect!

 Alegeți accesoriile potrivite

 Cercei ovali-fluture-știfturi-fixate-în-coafură

Săptămâna modei din Paris

Rochie-neagră-transparentă-Olivia-Palermo

inel-de-aur-pozează-luând-flori-ca-decor-răsucire-franceză

Coadă de cal laterală fără panglică

par lung-blond-stand-in-lateral

Cu despărțire laterală

Rochii-pastelate-cu-ornamente-coafura-impodobita-coada-de-cal

Coafură în stil de stradă cu despărțire în mijloc

rochie-albastru-închis-colorată-coadă-de-cal-coafură-stil-stradă

Elegant chiar și cu o împletitură completăModa-bijuterii-verde-negru-bolero-coafura-cu-impletitura

Coafura domnișoarei de onoare

Rochie-roz-coafura-domnisoarei-de-onoare

Coafură de mireasă elegantă

Coafură de mireasă floare ca accesorii pentru păr cercei

Casual și elegant în viața de zi cu zi

Vara-coafura-trend-vedere-spate-impletitura

Tendință și la Hollywood

rochie-neagră-cu-dantelă-de-culoare-aurie-aspect-lateral