Păr și coafuri

Coafuri împletite pentru plajă – 5 sugestii grozave

coafură-plajă-coajă-plajă-coajă-plajă

Pregătește-te pentru plaja în care briza oceanului îți va deranja părul. Și tocmai despre asta este vorba în acest articol. De multe ori noi, femeile, ne întrebăm pentru ce Coafuri împletite pentru plajă ar trebui să alegem cel mai bine pentru momentele de înot, cel mai adesea rămâne cu o coadă sau un coc obișnuit.

Coafuri împletite pentru plajă – 5 idei ușor de urmat

bun-casual-beach-hair-hair-styling-idea

Dar doar pentru că suntem pe plajă nu înseamnă că părul nostru nu ar trebui să arate prea bine. Dar dimpotrivă! Acasă putem crea coafuri foarte casual, dar frumoase. La prima vedere, toate exemplele de coafură de plajă pe care le vom arăta mai jos arată dezordonate și realizate rapid. Și acesta este exact efectul de plajă pe care îl așteptăm.

Coafuri împletite pentru plajă – O împletitură grecească

instrucțiuni-idei-pentru-împletirea-părului-grecesc

Acest tip de împletitură se mai numește și „împletitură de șiret” sau „împletitură a urechii”. Este realizat din doar două fire. Împărțiți părul în două și luați o șuviță din fiecare, pe care o transferați întotdeauna pe cealaltă parte. Asigurați-vă că au aceeași dimensiune, astfel încât coafura să devină simetrică. Repetați pasul până ajungeți la final. În cele din urmă, trageți puțin panglica finită pentru a crea un volum mai mare.

Coafuri împletite superbe în 10 minute – 26 de idei DIY

Coafura coc ca stelele – 45 coafuri

Coafuri împletite cu chifle – un ghid excelent de imitat

Coafuri împletite pentru plajă – O cascadă în păr

apă-cădere-împletitură-idee-colaj-instrucțiune

Această coafură este realizată pe principiul tehnicii obișnuite de împletitură. Avantajul în acest caz este că firul nou adăugat va cădea în jos, ceea ce înseamnă că împletitura nu va fi grea. În ghidul de imagine puteți vedea pas cu pas cum să obțineți coafura cu propriul păr.

Coafuri împletite pentru plajă – O împletitură în coadă

coafuri-plajă-coajă-plajă-coajă-plajă

Această coafură de plajă este extraordinar de ușor de realizat și eficientă. Tot ce trebuie să faceți este să împletiți o împletitură liberă pe una dintre părți și apoi să o legați într-o coadă de cal împreună cu restul părului. Pentru un efect mai mare, puteți adăuga și un accesoriu frumos coafurii.

Coafuri împletite pentru plajă – Un coc casual

nod-păr-casual-idee-stil-plajă

Această coafură se realizează pe principiul cocului cu perne cu coc, doar că nu folosiți o pernă cu coc pentru aspectul ciufulit. Părul ondulat sau ondulat în prealabil este legat într-o coadă de cal. Toroane individuale sunt scoase din coada de cal și fixate cu știfturi. Vârfurile șuvițelor ar trebui să iasă, astfel încât cocul să arate mai casual.

Coafuri împletite pentru plajă– O coafură de împletitură

jumătate-până-împletitură-coafură-idee-plajă

Aceasta este o altă variantă a tehnicii comune de împletitură, dar constă doar din patru plicuri. Din nou, cel mai bine este să adăugați bucle în prealabil pentru a obține același efect ca în fotografie. Nu trageți șuvițele strâns, ci, dimpotrivă, asigurați-vă că acestea devin libere și casual.

 Elegant și practic

coadă-păr-împletitură-pe-jumătate-deschisă-coafură

 Panglica laterală

împletitură de plajă stil de păr

O idee grozavă cu o coadă de cal

Plajă val coafură ghid colaj

strand-dut-head-scarf-long-hair-coafuri

casual-beach-hairstyle-idea-high-bun

casual-coc-coafura-împletitură-plajă-modă

par lung-coafura-impletitura-basma-roz

păr lung-boem-împletitură-coafură-împletitură

colaj-păr-împletitură-idee-plajă-accesoriu

împletitură-coafuri-plajă-vară-brunetă-coc

bricolaj-idee-împletitură-coafuri-plajă-vară-styling

păr-blond-coc-coafură-idee-plajă

Instrucțiuni-împletitură-coafuri-vară-plajă-colaj