Păr și coafuri

Coafuri împletite cu breton: instrucțiuni simple și look-uri grozave pentru reamenajare pentru vară!

Breton lung, scurt sau înclinat – coafurile cu breton în toate variantele imaginabile sunt un adevărat clasic preferat și atemporal de lungă durată care nu se va demoda niciodată. Ne subliniază formele feței și este cel mai simplu mod de a ne împrospăta aspectul fără prea mult efort. Cu temperaturile în creștere lentă, multe femei caută opțiuni creative și simple pentru a-și ascunde părul. Așadar, nu este de mirare că împletiturile și vara merg împreună, precum și picnicurile și vinul. De la jucăuș și casual la elegant și plin de farmec – nu putem greși cu o coafură împletită! Dar dacă ai un ponei? Acum, cu coafuri împletite cu breton, puteți stiliza inteligent și elegant firele de pe față și puteți deveni un ochi absolut. Cum să împletiți un ponei și o mulțime de inspirație excelentă puteți găsi în articolul nostru!

Împletitură laterală pentru păr lung Îngrijit coafură cu breton simplu

Coafurile împletite cu breton se bucură de o popularitate din ce în ce mai mare și se numără printre cele mai populare și frumoase tendințe de coafură pentru vară. Și cel mai bun lucru este că pot fi incredibil de schimbători. Indiferent dacă este împletit subțire sau gros sau mai degrabă elegant în valuri – variațiile par a fi nesfârșite. În funcție de faptul că aveți breton lung sau scurt, vă recomandăm să încercați câteva look-uri diferite și apoi să decideți care dintre acestea funcționează cel mai bine pentru dvs. Panglica clasică franceză este ideală pentru o lungime care se extinde aproximativ la sprâncene. Cu toate acestea, dacă părul tău are aceeași lungime, atunci nu există limite pentru imaginația ta.

Coafuri de împletit cu breton – Este atât de ușor să îți împletești bretonul

Coafuri împletite cu ponz lungime medie stil de păr idei rapide de coafură

Împletirea bretonului este de fapt mult mai ușoară decât cred majoritatea, iar aspectul este departe de a fi plictisitor. Dar, pentru ca un ponei mai scurt să fie prelucrat și în păr, este nevoie de puțină practică și sensibilitate. Pentru a crește durabilitatea coafurii împletite cu breton, vă recomandăm să nu utilizați niciun balsam atunci când vă spălați părul și să puneți ceva agent de fixare a părului sau spumă în păr înainte de a-l coafa efectiv. Și atât de repede merge:

 • Mai întâi, pieptănați-vă bine părul și separați-vă adânc pe lateral.
 • Separați o suvită largă pe frunte și împărțiți-o în trei secțiuni egale.
 • Apoi împleti o împletitură clasică franceză, începând de la bază. Pentru a face acest lucru, așezați firul stâng peste mijloc și apoi dreapta peste mijloc. Continuați să împletiți și adăugați mai multe secțiuni mici de păr din exterior spre secțiunile din stânga și din dreapta. Cât de departe îți împletești depinde de tine.
 • Pentru ca împletitura să încadreze frumos fața, trebuie să vă asigurați că o împletiți spre ureche.
 • În cele din urmă, fixați bretonul împletit pe părțile laterale cu agrafe de păr și aplicați fixativ.

Ascundeți bretonul lung pentru un aspect proaspăt și modern

Coafuri împletite cu breton pentru păr lung idei rapide de coafură cu împletituri

Cu toții avem acele zile când și când părul nostru pur și simplu nu zace bine sau nu avem chef să facem coafuri elaborate. Deci, ce zici de a-ți lega coama într-o coadă de cal clasică, oferind puțină varietate și optând pentru o coafură împletită cu breton? O împletitură franțuzească laterală este distractivă, rapidă de evocat și adaugă o întorsătură rece și modernă aspectului tău. Fie că l-ați lăsat să se agațe în jurul feței sau să-l lipiți după ureche este o chestiune de gust – în orice mod pare adorabil.

Instrucțiuni pentru o frumoasă împletitură olandeză cu breton

Instrucțiuni de împletitură olandeză coafură împletită cu stil lung de păr cu breton

Dacă ați stăpânit deja panglica franceză, ar trebui să vă duceți abilitățile la nivelul următor și să încercați o panglică olandeză. În timp ce această coafură împletită cu breton este puțin mai complicată de creat decât celelalte, dacă ești dispus să depui ceva efort și timp vei arăta absolut superb! Cu toate acestea, aspectul este potrivit numai pentru părul lung sau până la umeri. Și acesta este cât de ușor se împleteste împletitul olandez:

 • Pentru mai multă aderență, aplică niște mousse pe păr și pieptănă-l înapoi.
 • Împărțiți secțiunea frunții în trei fire de dimensiuni egale.
 • Începeți de la linia părului așezând firul stâng peste mijloc și apoi dreapta peste mijloc.
 • Luați fire mici din părul de sus cu fiecare pas și treceți-le. Repetați procesul până când nu mai există păr de împletit.
 • Apoi împletiți părul în mod normal până la capăt, așezând întotdeauna firele exterioare sub cele din mijloc.

Împletirea coafurilor elegante cu breton și o franjură de păr ușurată

breton lateral păr lung stil coafuri împletite rapide tendințele părului de vară

Fără îndoială, marginea părului, cunoscută și sub numele de împletitură de halo, este simbolul frumuseții și eleganței. Aspectul superb, divin, este una dintre cele mai populare coafuri împletite cu breton pe care le vom purta vara aceasta. Fie pentru un eveniment oficial, fie pentru un festival de muzică pe plajă – cu această împletitură vei atrage cu siguranță toate privirile! Deși pare destul de complicat la prima vedere, marginea părului nu este de fapt altceva decât două împletituri franceze sau olandeze care sunt apoi băgate în jurul capului. Dacă doriți să încercați coafura tendințelor de vară, iată instrucțiuni simple despre linia de păr:

 • Pieptănați bine părul, împărțindu-l în mijloc și împărțindu-l în două secțiuni.
 • Acum împărțiți partea stângă în 3 părți egale.
 • Așezați firul stâng sub mijloc și apoi dreapta sub mijloc. Repetați pasul și adăugați o suvită mică suplimentară. Împletați părul până la capăt și fixați-l cu un elastic mic pentru păr.
 • Repetați procesul din partea dreaptă. Pentru un aspect boho mai casual, puteți desprinde cu ușurință împletiturile.
 • Apoi înfășurați cele două împletituri în jurul capului și glisați capetele stângii sub împletitura dreaptă și fixați-le cu știfturi.

Actualizări pline de farmec cu breton

Actualizări împletite cu breton stil de păr lung coafuri elegante

Coafurile Updo emană o eleganță unică și sunt o opțiune practică și la modă, în special pentru lunile fierbinți de vară, pentru a vă coafa departe de față și a arăta bine în timp ce o faceți. Bretonul ne face fața să pară mai interesantă și conferă unui coc înalt subțire și clasic o prospețime suplimentară, iar părul tău devine un adevărat ochi.

Coafurile împletite cu breton arată la fel de adorabile și chic pe părul scurt

Coafuri scurte coafuri împletite rapide cu coafură bob breton

Ai părul scurt și uneori nu știi ce să faci cu el? Sau crezi că ai nevoie de părul lung pentru coafuri destul de împletite? Atunci ai greșit foarte tare! Dacă sunteți pe cale să vă faceți tunsoarea scurtă mai lungă sau aveți nevoie doar de o mică schimbare, atunci sunteți pe mâini bune cu coafuri împletite cu breton. Pentru a face acest lucru, trebuie pur și simplu să o împletiți lateral într-o împletitură clasică franceză sau olandeză și să o înșirați după ureche. Așa-numitele „Împletituri de cascadă” oferă, de asemenea, un efect frumos și conferă aspectului tău o notă de romantism.

Coafuri împletite cu breton stil scurt tunsoare bob ușor

Aceasta este o altă coafură ideală pentru împletitură cu breton pentru părul scurt. Împletiți bretonul în două împletituri franceze mai subțiri, care încep de la linia părului și aleargă pe partea din spate a capului pentru un aspect clasic, dar jucăuș. În funcție de ținută, această coafură împletită este perfectă pentru ocazii mai formale, precum și pentru seri casual și relaxate cu prietenii.

Coafuri Bangs pentru păr scurt Asimetric Bob tunsoare

Bine, din punct de vedere tehnic, aceasta nu este o adevărată împletitură, dar aspectul este perfect pentru orice începător! Dacă împletirea părului este o provocare pentru dvs., încercați în schimb să vă răsuciți. Este rapid și oferă look-ului tău o senzație aerisită și răcoritoare. Pentru a face acest lucru, pur și simplu luați 2 fire subțiri de păr și răsuciți-le unul în jurul celuilalt. În cele din urmă, fixați-l cu un elastic mic pentru păr, puneți-l în spatele urechii și ați terminat!

Coafuri împletite cu breton – mai multe idei și un aspect minunat de stilizat

coafuri de împletitură ușoară pentru breton de păr scurt instrucțiuni de împletitură

Panglica franceză laterală este ideală pentru toate lungimile părului. Îndoiți-vă părul în valuri de plajă casual pentru a adăuga o notă revigorantă de vară coafurii.

Instrucțiuni de coafură cu împletitură olandeză Cum se coafează bretonul împletit părul lung

Părul scurt poate fi coafat la fel de versatil și interesant. Acest aspect este subtil și blând și te va face să strălucească tu și coafura ta.

Coafuri de împletitură pentru păr scurt Stil de coafură Bob Bangs Braid Tips

Pe lângă faptul că este elegantă, panglica olandeză este incredibil de simplă și cea mai bună alegere pentru o coafură de panglică cu breton pentru păr de lungime medie.

Coafura impletita cu breton coafuri pentru par de lungime medie

Păstrați-l simplu și simplu prin împletirea părului liber într-o împletitură laterală. 

Coafuri împletite cu breton idei coafura împletitură laterală păr lung

Poartă o pălărie de doamnă elegantă și îmbracă-ți cel mai mare zâmbet pentru a-ți arăta frumusețea naturală. 

Tendințele coafurii vara împletitură laterală stil lung păr coafură împletită cu breton

Chiar și femeile cu tunsoare pixie își pot încerca mâna la tendința coafurii. Împletiți bretonul într-o împletitură laterală mică pentru un accent fermecător pentru coafura dvs.. 

Coafura cu împletitură franceză pentru breton de împletitură a părului scurt

Dacă vă simțiți mai creativi, împletiți părul într-o franjură și terminați aspectul cu buze roșii romantice.

Coafuri Updo pentru coafura par lung cu coroana impletita cu breton

Pictograma stilului Jennifer Anniston este o dovadă clară a cât de mari pot fi coafurile împletite cu breton.

Coafuri Jennifer Aniston Coafuri Bangs Braid Coafuri de lungime medie

Optează pentru o coroană împletită romantică pentru a fi vedeta serii.

Instrucțiuni coafură împletitură coroană coafuri împletite păr lungime medie

Indiferent dacă doriți să purtați părul deschis sau fixat – coafurile împletite cu breton adaugă o notă modernă oricărui aspect.

stil lung de păr coafuri simple împletite cu breton lateral împletit

Coafurile împletite cu breton îți încadrează fața în stil și arată extrem de clasic și original.

coafuri scurte în stilul părului împletit cu instrucțiuni breton

Această coafură împletită are o ușoară atingere vintage și este ideală pentru acele nopți lungi de vară pe plajă.

Culoarea părului cupru împletit coafuri cu breton tendințele coafura vara

Această împletitură laterală este foarte ușoară și perfectă pentru acele zile în care te grăbești.

Coafuri bob lungi stiluri coafuri împletite pentru păr de lungime medie

Luați ceva timp pentru a crea această coafură împletită unică cu breton pentru un aspect irezistibil boho. 

coafuri rapide pentru păr lung breton lung instrucțiuni de împletitură

Împletați părul într-o împletitură laterală și scoateți ușor câteva fire pentru a adăuga textură și volum.

coafura cu impletitura laterala pentru coafuri impletite cu par lung cu breton

Coafurile împletite cu breton ne permit să arătăm perfect chiar și în cele mai fierbinți zile.

coafuri rapide pentru părul lung păr împletitură împletitură coafură cu breton